Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Αργολίδα: Συγκίνηση στον αγώνα ελπίδας για την Ασπασία

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των βετεράνων της ομάδας του Ολυμπιακού και παλαιμάχων από τοπικές ομάδες, που διεξήχθη την Κυριακή στο κλειστό γήπεδο του Άργους. 

Δεν ήταν ένα απλό φιλικό, αλλά ένας αγώνας ελπίδας, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την Ασπασία Μπόγρη, την οποία είχε πυροβολήσει στο κεφάλι ο ίδιος της ο πατέρας και πλέον νοσηλεύεται στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus της Λάρισας.

Τον φιλανθρωπικό αγώνα, που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Αργους Μυκηνών, παρακολουθούσε εξ αποστάσεως η μητέρα της κοπέλας Σπυριδούλα Φατούρου, η οποία ευχαρίστησε σε ανοιχτή ακρόαση μέσω τηλεφώνου τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο για να στηρίξει την κόρη της! Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού έδωσαν τον φιλικό αγώνα μπάσκετ με μεικτή ομάδα από την Αργολίδα και προσέφεραν πλούσιο θέαμα.

Εκτός από τον πολύ κόσμο που γέμισε το γήπεδο, τον αγώνα παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης και ο δήμαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. Η Ασπασία με τον ειδικό σκύλο «νοσηλευτή» στη ΛάρισαΜε την ομάδα βετεράνων του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι Βασίλης Σούλης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Αργύρης Καμπούρης, Βασίλης Ντάκουλας, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Γιάννης Παραγυιός, Κώστας Γιαννόπουλος, Σταύρος Ελληνιάδης, Χρήστος Χαρίσης, Γιάννης Κούκης, Δημήτρης Σαμπάνης, Κίμωνας Κοκορόγιαννης, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Σαράντης Παπαχριστόπουλος και Θανάσης Κρεμπούνης. Με την ομάδα της Αργολίδας μεταξύ άλλων αγωνίστηκαν ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο αντιδήμαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος.

Στο μεταξύ, άλλος ένας ξεχωριστός αγώνας διοργανώνεται τις παραμονές Χριστουγέννων στη Λάρισα, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα τόσο για τη 19χρονη Ασπασία όσο και για τη 18χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη που κακοποιήθηκε βάναυσα από Πακιστανό στην Πάρο. Και τα δύο κορίτσια νοσηλεύονται στο ίδιο κέντρο αποκατάστασης και για την ενίσχυσή τους θα διατεθούν τα έσοδα του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των υπαλλήλων των Φυλακών Λάρισας και των παλαιμάχων της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου