Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Μυστήριο με καμένο όχημα σε δυσπρόσιτη περιοχή της Κανδύλας

Αυτοκίνητο βρέθηκε ολοσχερώς καμένο στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στην Κανδύλα το Σάββατο 12/12, και πιο συγκεκριμένα στο 45ο χλμ. Εθνικής οδού Νεμέας - Λεβιδίου. Συμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την εξιχνίαση της υπόθεσης η οποία μπορεί να συνδέεται με καταζητούμενο.

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο, όταν ένας βοσκός εντόπισε το καμένο αυτοκίνητο στην περιοχή του Προφήτη Ηλία και ειδοποίησε τις Αρχές.

Όπως πληροφορήθηκε το Arcadia Portal σε επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης την υπόθεση έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βυτίνας.

Άμεσα, επικοινωνήσαμε και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βυτίνας, όπου πληροφόρησαν ότι το όχημα είναι ολοσχερώς κατεστραμμένο και ότι δεν ήταν δυνατόν να εξακριβωθεί η μάρκα ή το χρώμα, καθώς δεν σώθηκε από τη φωτιά ούτε το πλαίσιο. Να αναφέρουμε ότι όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βυτίνας έσπευσε στο σημείο και αφού φωτογράφισε τα ευρήματα, ακολούθως έστειλε τις φωτογραφίες για ανάλυση στην Αθήνα.

Για την συνέχιση των ερευνών το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Αστυνομίας στην Αθήνα για περαιτέρω έλεγχο.

Σημειωτέον ότι ενδεχομένως οι Αρχές να εξετάζουν κάποια σύνδεση ανάμεσα στο καμένο όχημα και στην υπόθεση Παλαιοκώστα, του διαβόητου φυγά που καταζητείται από τις Αρχές και εικάζεται ότι ίσως έχει βρει καταφύγιο στις δύσβατες περιοχές της Αρκαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου