Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ένωση Κεντρώων: Να σταματήσει η Κυβέρνηση τα επικοινωνιακά παιχνίδια με στόχο τον αποπροσανατολισμό


Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :


Η κυβέρνηση που τελικώς έκανε τις 13 συντάξεις 11, αντί να συζητήσει εκτενώς τα νομοσχέδια και όλο τον ορυμαγδό μέτρων τα οποία φέρνει, επιλέγει να τα ψηφίσει όλα με την διαδικασία του κατεπείγοντος και ταυτοχρόνως παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια με στόχο τον αποπροσανατολισμό των πολιτών "ξεναγώντας" τον κ. Σούλτς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και αφήνοντας τον κ. Φίλη να λέει ιστορικές ανακρίβειες στα πάνελ. Η Ένωση Κεντρώων ζητά από τους κυβερνώντες να δείξουν ωριμότητα και ευθύνη και να βρουν λογικά ισοδύναμα σαν αυτά που εμείς προτείνουμε ώστε να καταφέρει να ανασάνει ο ελληνικός λαός και όχι να ταπεινωθεί περαιτέρω.

---------------

Δήλωση Κ. Κιτσόπουλου για το θέμα των αναφορών στη Γενοκτονία των Ποντίων


Προσωπικά, δεν τυχαίνει να έχω ενεργή επαφή με τα Ποντιακά ή άλλα σημαντικά Προσφυγικά μέρη του Ελληνισμού, όπως οι Μικρασιάτες, αλλά η παιδεία που έλαβα με έχει οδηγήσει στο να διατηρώ ένα βαθύ και απέραντο σεβασμό στην ίδια την Ιστορία αλλά και στις μικρές ή και μεγάλες Ιστορίες του καθενός από τα παραπάνω αυτά μέρη.

Η όποια δε ακαδημαϊκή εκπαίδευση που έλαβα συντελεί στην αυτοδέσμευση ότι ουδεμία επιστημονική πρακτική καθώς και η επίκληση της άσκησης αυτής, δε χωρεί και δεν επιτρέπει την προσβολή Μνήμης και Συλλογικότητας. Το λιγότερο που θα πρέπει να προσφερθεί άμεσα είναι μια συγνώμη.

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΩΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ, Ο ΚΑΘΕ ΦΕΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙ... ΜΕΣΟΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΥΛΩΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κ. ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή