Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Δημοτική Ενότητα: "δεν παραγγείλαμε καμία δημοσκόπηση για την Μεγαλόπολη"

 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 1-02-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή διάφορες δημοσκοπήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στον Δήμο μας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Δημότες ότι: κανένα μέλος της Δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας δεν παρήγγειλλε καμία δημοσκόπηση.

 Ο Δήμαρχος και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής βρίσκονται καθημερινά δίπλα στους Δημότες και από αυτή την καθημερινή επαφή διαπιστώνουν την αγάπη και την αποδοχή των περισσοτέρων, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις επιτυχίες του Δήμου: την γρήγορη αντίδραση στα προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις καταστροφές στα οδικά δίκτυα, τις τελικές δρομολογήσεις παρεμβάσεων και τις εξασφαλίσεις συγκεκριμένων χρηματοδοτήσεων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το υπουργείο εσωτερικών. Τα διαρκώς αυξανόμενα μηνύματα στήριξης που λαμβάνουμε καθημερινά από τους Δημότες είναι ενθαρρυντικά για το μέλλον και γι΄αυτό δεν χρειαζόμαστε καμία δημοσκόπηση. 

 Και με την ευκαιρία: αυτοί που παρήγγειλαν τις δημοσκοπήσεις και έχουν τώρα τα αποτελέσματα, να τα δημοσιεύσουν.










2 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΟΧΙ. Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βρετανός γιατρός και παλαίμαχος πολιτικός David Owen, σε σχετικό βιβλίο του, πριν από μερικά χρόνια, είχε κάνει αναφορά στο "Σύνδρομο της Ύβρεως", ως μια διαταραχή, χωρίς προφανή φυσιολογική αιτία, που χαρακτηρίζεται από ένα σύνολο γνωρισμάτων (ενδείξεων ή συμπτωμάτων) τα οποία συνήθως εμφανίζονται μαζί.
    Τα συμπεριφορικά συμπτώματα που απαιτούνται για τη διάγνωση του Συνδρόμου της Υβρεως κατά κανόνα εντείνονται όσο το άτομο παραμένει στην εξουσία.
    Για να γίνει διάγνωση του συνδρόμου, το άτομο πρέπει να εμφανίζει τουλάχιστον ΤΡΙΑ από τα συμπτώματα που αναφέρονται στην παρακάτω προτεινόμενη λίστα. Ετσι, το άτομο πάσχει από το Σύνδρομο της Υβρεως (όταν):

    1. Παρουσιάζει τη ναρκισσιστική τάση να θεωρεί τον κόσμο πεδίο στο οποίο ασκεί εξουσία και επιζητεί τη δόξα. Αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με τρόπο ρεαλιστικό και μη αυτοαναφορικό.

    2. Προτιμά τις ενέργειες που θεωρεί ότι το παρουσιάζουν θετικά, π.χ. ευνοούν την εικόνα του.

    3. Δίνει δυσανάλογο βάρος στην εικόνα και στη γενική εντύπωση.

    4. Μιλάει με μεσσιανικό ύφος για τις ενέργειές του και υπερτονίζει τα επιτεύγματά του.

    5. Ταυτίζει τον εαυτό του με το κράτος σε τέτοιο βαθμό, που θεωρεί τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα των δύο ταυτόσημα.

    6. Εχει την τάση να μιλάει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο ή να χρησιμοποιεί τον πληθυντικό μεγαλοπρεπείας.

    7. Εμπιστεύεται απόλυτα την κρίση του και αγνοεί τις υποδείξεις των άλλων.

    8. Χαρακτηρίζεται από υπέρμετρη αυτοπεποίθηση με ψευδαισθήσεις παντοδυναμίας.

    9. Πιστεύει ότι δεν είναι υπόλογο στο ταπεινό δικαστήριο της κοινής γνώμης ή των συναδέλφων του, αλλά στο ανώτερο δικαστήριο της Ιστορίας ή του Θεού.

    10. Εχει την ακλόνητη πεποίθηση ότι το δικαστήριο αυτό θα το δικαιώσει.

    11. Είναι παρορμητικό, παράτολμο και απερίσκεπτο.

    12. Δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Αυτό συνδυάζεται συχνά με προοδευτική απομόνωση.

    13. Παρασύρεται από το «ευρύτερο όραμά του», κυρίως από την πεποίθηση ότι η στάση που θέλει να ακολουθήσει είναι ηθικώς ορθότερη, και παραβλέπει άλλες πτυχές της, όπως το αν είναι εφαρμόσιμη, το κόστος και τις ενδεχόμενες ανεπιθύμητες συνέπειες.

    14. Παρουσιάζει ανικανότητα να φέρει σε πέρας τις αποφάσεις του... Η ανικανότητα αυτή οφείλεται στην υπέρμετρη αυτοπεποίθησή του, που το κάνει να αδιαφορεί για τον τρόπο εφαρμογής της απόφασης...

    Είπατε τίποτα πατριώτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή