Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Εστιάτορες Αρκαδίας: ο τόπος εκπέμπει SOS, τραγική η επισκεψιμότητα του νομού μας!! / Προτάσεις

Τους προβληματισμούς που προκύπτουν  από την χαμηλή έως μηδενική επισκεψιμότητα  στην Αρκαδία  εξέφρασαν οι εστιάτορες της Αρκαδίας...

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Σάββατο 7 Ιουλίου πανηγυρικός εορτασμός στη Δημητσάνα

Σάββατο 7 Ιουλίου εορτάζει
η Αγία Μεγαλομάρτυς Κυριακή
και πανηγυρίζει ο Ναός στη Δημητσάνα.
Οι προσκυνητές έχουν την δυνατότητα
να προσκυνήσουν την Ιερά εικόνα της, λείψανά της
και λείψανα από το άγιον Όρος.

Την λειτουργία θα τελέσει και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης συμμετέχει στην εκδήλωση με μπουφέ

Πληροφορίες για τις μετακινήσεις στο τηλέφωνο 27910-22901

3 σχόλια:

 1. Καλά, γελάνε και τα τσιμέντα: άκου Μπουφέ στη Δημητσάνα. Κάντε και κάτι, Κυρίες μου, για την Μεγαλόπολη. Γιατί δεν κάνατε μπουφέ για του Αγίου Κωνσταντίνου στην πόλη μας. Αλλά είπατε να πάτε Δημητσάνα που θα είναι και ο Αρχιεπίσκοπος, να βγάλετε φωτογραφίες λάιφστάιλ. Μπράβο, κορίτσια, καλή πρόοδο να έχετε. και την ευλογία του Μακαριότατου, αν πάει τελικά στη Δημητσάνα, γιατί αν δεν πάει - όπως λένε κάποιοι από εκεί - τότε τζάμπα ο κόπος, βρε κορίτσια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα περί αρχιεπισκόπου δεν θα σχολιάσω
   Όμως για το μπουφέ έχει ένα δίκιο γιατί δεν κάνετε τέτοια στην πόλη μα;
   και λέω πως καλά ξεκινήσατε αλλά στο δρόμο κάτι έχει πάει στραβά και πρέπει να το δείτε
   Γιατί είναι κρίμα να πάει ο σύλλογος γυναικών στα χαμένα όπως και οι προηγούμενοι

   Διαγραφή
 2. Ο Σύλλογος ξεκίνησε με καλές προθέσεις αλλά στην πορεία έγινε μια παρεούλα πολύ συγκεκριμένων κυριών, οι οποίες νομίζουν ότι είναι αλάθητες, δεν ακούνε κανέναν και κάνουν ο,τι τους κατέβει, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει πλέον γραφικές και ο κόσμος έπαψε να τους πολυδίνει σημασία. Χάσανε από όλο αυτό. έχει πλέον γίνει ένας Σύλλογος που πάει για διάλυση σταδιακά, δεν λέμε ότι αυτό θα γίνει αύριο, αλλά για τη Μεγαλόπολη δεν σημαίνει πια τίποτα. Έχασε σε αξία. Και υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα από το Δ.Σ. που φέρουν ευθύνη γι' αυτό. Αλλά είναι τόση η έπαρσή τους, που δεν θέλουν να δουν τι συμβαίνει και πόσο φταίνε. Δεν πειράζει, Κυρίες μου: μπουφέ, εκδρομούλες εκτός νονού, καφεδάκια στην Τρίπολη, θέατρο στην Αθήνα και στην Επίδαυρο.... συνεχίστε έτσι. Μην συνεχίσετε να λέγεστε όμως Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης. Οι Μεγαλοπολίτισσες σας έχουν γυρίσει την πλάτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή