Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος: υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης με την παράταξη «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»

Μεγαλόπολη, 
Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019



«ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ



Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Τον προσεχή Μάιο θα αναδείξουμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου μας, για την επόμενη δημοτική περίοδο (Σεπτέμβριος 2019 - Δεκέμβριος 2023).

Πρόκειται για μια περίοδο προσαρμογής στις συνθήκες που διαμορφώνονται στο λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης από την παρατεταμένη εθνική οικονομική κρίση και τη μεταλιγνιτική περίοδο, και παράλληλα, για μια περίοδο επαναπροσδιορισμού της στρατηγικής και των πολιτικών που απαιτούνται για την ομαλή πορεία μας προς το μέλλον.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, ως φορέας που εκπροσωπεί όλους τους πολίτες της περιοχής, εξακολουθεί να έχει πρωτεύοντα ρόλο στην προσπάθεια για την ανάκαμψή της. Μια προσπάθεια που συμμετέχουν όλοι: φορείς και κάθε πολίτης ξεχωριστά.

Βασική προϋπόθεση για να πραγματώνει αυτό το ρόλο είναι η υγιής λειτουργία του βασικού οργάνου διοίκησής του, δηλαδή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να πάψει να είναι χώρος στείρων αντιπαραθέσεων και αντεγκλήσεων και να γίνει χώρος σύνθεσης απόψεων και προτάσεων, που θα συντελούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου.

Ο πολιτικός πολιτισμός, η διαφάνεια, η αντιμετώπιση όλων των κατοίκων με σεβασμό και η διασφάλιση της νομιμότητας των πράξεων, πρέπει να αποτελούν βασικές αρχές μας στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, εκτιμούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, ως «ζωντανός» οργανισμός πρέπει να ανανεώνεται και να γίνεται πιο δημιουργικό και ισχυρό.

Η κόπωση του υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού, το οποίο επιμένει να εκπροσωπεί το Δήμο μας εσαεί, ως να μην υπάρχει άλλη λύση, συνηγορεί στην αναγκαιότητα της ανανέωσης, και από πλευράς ηλικιών και από πλευράς ενασχόλησης με τα κοινά.

Πιστεύοντας ότι ο Δήμος μας δικαιούται να αποκτήσει το κύρος που του αξίζει, και έχοντας γνώμονα τις παραπάνω κατευθύνσεις, παίρνουμε την πρωτοβουλία να διαμορφώσουμε τη νέα πρόταση στα δημοτικά πράγματα, μέσα από την κατάρτιση του δημοτικού Συνδυασμού «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ».

Στο Συνδυασμό αυτόν μετέχουν και πολίτες με εμπειρία στη διοίκηση και νέοι του Δήμου μας, οι οποίοι με τις γνώσεις τους και την ενέργειά τους θα συντελέσουν στην ανάκαμψη της φθίνουσας πορείας που παρουσιάζει η περιοχή μας. Η προσωπική διαδρομή και στάση του καθενός εγγυάται την επίτευξη αυτού του στόχου.

Θα είμαστε σε διαρκή διάλογο με όλους τους πολίτες, τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και μετά από αυτήν, για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας!

Με εκτίμηση,

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

26 σχόλια:

  1. Κύριε Χριστογιαννόπουλε Θανάση σας εύχομαι καλή επιτυχία στην καινούργια προσπάθεια σας .
    Είμαι σίγουρος πως ο συνδυασμός σας και τα πρόσωπα που θα τον απαρτίζουν θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα υπό την καθοδήγηση σας όπως το έχετε καταφέρει τόσα χρόνια μαζι με τους μαθητές σας στα σχολικά εδρανα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμος δεν είναι σχολείο, για να πάει να διδάξει ο κ. Χριστογιαννόπουλος! Όχι πάλι πειράματα με τη Μεγαλόπολη! Ψηφίστε ανθρώπους που μπορούν κάτι να κάνουν, αλλιώς η πόλη και τα γύρω χωριά είναι καταδικασμένα. Μεγάλη προσοχή ποιους θα επιλέξκετε!

      Διαγραφή
    2. θα προσέξουμε ποιόν θα επιξέ(ξ)κουμε..
      με χιούμορ γράφω με ξξξξ
      ξουξουξου --- στο πυρ το εξώτερο--- έξω από εδώ ---
      θα πούμε στα ξωτικά της Μεγαλόπολης
      και σε όσους μας ξετίναξαν μας ξεζούμισαν, μας ξεκατίνιασαν, μας ξάφρισαν,
      μας ξεκό....σαν μέχρι σήμερα
      διότι γίναμε ξεφτέρια πια στις αλλαξοκολ...ές
      νομίζω αρκεί.. είναι αντιληπτό
      καλή σας Κυριακή...

      Διαγραφή
  2. Μάλιστα, να κάνουμε βήμα στο αύριο με επικεφαλή ένα από τα πιο καταξιωμένα στελέχη του Τσιριγώτη από το 1993! Καλύτερα να ψηφίσουμε Σπύρο, αποτελεί σαφέστατα πιο εγγυημένη επιλογή. Έτσι και αλλιώς και οι 2 βασικοί αντίπαλοι του , είναι δικά του στελέχη που αυτός τους άνοιξε τα μάτια και τώρα έρχονται να το παίξουν σωτήρες.
    Ευτυχώς που ο Σπύρος αντιλήφθηκε πολύ νωρίς τι έπρεπε να γίνει έδιωξε τα βαρίδια που είχε βάλει μέσα στην δημοτική ενότητα και τώρα μπορεί να αναλάβει ο ίδιος να οδηγήσει την Μεγαλόπολη εκεί που της αξίζει. Γιατί ο δάσκαλος και τα πιτσιρίκια που έβαλε μέσα το 2014 τα έκαναν μαντάρα!
    Τσιριγώτης - η μόνη επιλογή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες φίλε!!
      Τον δάσκαλο ο Σπύρος τον επέβαλλε...Γιατί δεν είχε 《λάμψει η αληθεια》 των δικηγόρων των 600.000 ευρώ...!!
      Τώρα που 《το φως νίκησε το σκοταδι》Ο Πιπης εξαγνισμενος θα μας σώσει πάλι....!!
      Πρέπει να ντρέπεται που θέλει να είναι πάλι δήμαρχος....Μετά από κοντά 3 δεκαετίες...!!!
      Η πόλη χρειάζεται ΑΛΛΑΓΗ !!!!Εκτός και αν εσύ περιμένεις κανένα ρουσφετακι !!!

      Διαγραφή
  3. Μεγάλη κοινωνική προσφορά. Ανεκτίμητα τα όσα έχει προσφέρει στη Μεγαλόπολη. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πρόσφερε και δεν το ξέρουμε τόσα χρόνια στη Μεγαλόπολη;

      Διαγραφή
    2. Τι πρόσφερε ? Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου . Δεν είναι προσφορά αυτή ? Χορηγίες στο Φιλόπτωχο Ταμείο . Δεν ειναι χορηγία αυτή ? Εμαθε το δήμο μαθηματικά . Θέλεις κι άλλα ?

      Διαγραφή
    3. Κάτι σε πείραξε πατριώτη...Μήπως έφαγες φασολάδα;

      Διαγραφή
  4. Που ήσουν εσύ ρε μεγάλε τόσο καιρό να μας το πεις Αυτό.. ...χα χα χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που ήσουν εσύ ρε μεγάλε τόσο καιρό να μας το πεις Αυτό....Χα χα χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους μια υποψηφιότητα με κύρος . Μια λαμπρή προσωπικότητα με μεγάλο έργο, προσφορά στο συνάνθρωπο, μεγάλες χορηγίες και επενδυτικές ικανότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας αριθμησεις τις χορηγίες το μεγάλο εργο και την κοινωνική προσφορά του για να τον στηρίξουμε.Ακομη θα περιμενουμε το προγραμμα τους υποψηφιους του και τους στοχους του για τη πόλη.

      Διαγραφή
    2. Μην τρελαίνεσαι...Μην τρελαίνεσαι...

      Διαγραφή
    3. Ελάχιστοι τον ξέρουν τον άνθρωπο, το παρελθόν του είναι με την παρέα Τσιριγώτη! Ωραία αλλαγή και ανανέωση. Δύσμοιρη Μεγαλόπολη τι σε περιμένει ακόμα; Μα δεν υπάρχει ούτε ένας νέος άνθρωπος να κάνει έναν συνδυασμό της προκοπής; Ούτε ένας νέος άνθρωπος; Δεν έχετε αρχίσει ακόμα να θρηνείτε για τούτη την πόλη και τα χωριά της; Ο ένας χειρότερος από τον άλλο! Κρίμα!

      Διαγραφή
    4. Μην τρελαίνεσαι σου είπα...Μείνει ψύχραιμος!

      Διαγραφή
  7. Έχοντας απορρίψει για πολλούς και διάφορους λόγους τις υποψηφιότητες Τσιριγώτη και Μιχόπουλου οφείλουμε να εξετάσουμε με την δέουσα προσοχή την υποψηφιότητα του κ Χριστογιαννόπουλου.Μπορεί η θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά το παρελθόν να μην άφησε έντονο θετικά αποτύπωμα ωστόσο δεν προκάλεσε με την παρουσία του ούτε ακούστηκε σε βάρος του κάτι αρνητικό.Η αξιοπρέπεια, το ήθος του,η επιστημονική του κατάρτιση, η εμπειρία του και η γνώση των προβλημάτων είναι αναγκαίες προυποθέσεις αλλά δεν επαρκούν από μόνες τους να δώσουν στον τόπο αυτό που χρειάζεται.Θα απαιτηθεί κατ` αρχήν η συγκρότηση ενός ισχυρού συνδυασμού από έντιμα και ικανά πρόσωπα και αγώνας, μεγάλος αγώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς η πόλη γίνεται χωριό. Χάθηκαν από παλιά οι ευκαιρίες για ενα καλύτερο μελλον και την ματαλιγνιτική εποχή..Οι αριστεροκουλτουριάρηδες εδιωξαν τις φυλακές το φωτοβολταικό τα σκουπίδια που θα έδιναν δεκάδες θεσεις εργασίας και θα έμεναν εδω τα νεα παιδιά μας και να κάνουν οικογένεια και να προσφέρουν στη πολη.Πεντε ακομη χρόνια χαμένα απο την επιλογή Σάκη που ηταν η χειρότερη καιπιό αχρηστη Δημοτική αρχή με ευθύνη αυτων που ζητάνε πάλι την ψηφο μας.Ακομη και τώρα που η ΔΕΗ θα κλείσει αντιδρουν στον ιδιωτη που κατι καλυτερο θα κάνει απο τους εργατοπατερες και πολιτικαντηδες.Τωρα όσο για το νεο σχήμα ας εχουμε επιφυλάξεις να δούμε τα πρόσωπα το πρόγραμμα καθόσον μεχρι τώρα ήσαν απόντες απο τα δρωμενα και δεν εχουν επενδύσει κατι εδώ. Τουλάχιστον να επιλεξουμε αυτούς που είναι νοικοκύρηδες καταξιωμένοι στην εργασια και στην κοινωνία αγαπουν τον τοπο και θα εργαστούν εντιμα γιαυτόν. Μεχρι τις εκλογές εχουμε χρόνο να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε σωστά πιιους θα έχουμε άρχοντες.ΕίνΕί η τελεταία ευκαιρία για την περιοχη και εχουμε ολοι εμείς την ευθύνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα οι εξωγήινοι ζουν αναμεσα μας.Βλεπουν θεσεις εργασιας απο τα τοξικα απόβλητα και τα σκουπίδια.Μυαλά σκουπιδια.Αν θες σκουπιδια πες μας την διεύθυνση σου να σου τα στείλουμε άμεσα σε εσενα να λουστείς το καρκινο .

      Διαγραφή
    2. Να πας μια βόλτα σε πόλεις της Ευρώπης αμορφωτε και να δεις τα εργοστάσια συλλογης απορριματων μεσα στο κεντρο τους να κανουν επεξεργασια και ανακυκλωση και να παραγουν θερμοτητα για τα σπιτια και μετα να μιλάς

      Διαγραφή
    3. Προφανώς, μορφωμένε, μιλάς για "πόλεις" της Ευρώπης, που δεν έχουν να κάνουν με τις "πόλεις" της Ελλάδας, πόσω μάλλον τις "κωμοπόλεις" της Ελλάδας και, οσονούπω,χωριά!
      Η κωμόπολη, λοιπόν, της Μεγαλόπολης, που αριθμεί περί τους 5.000-6.000 κατοίκους, συν τα χωριά της, που δεν ξεπερνούν τους 1.500 κατοίκους, ΠΟΣΟΥΣ τόνους απορριμμάτων πιστεύεις ότι παράγουν; Φθάνουν ρε πατριώτη για να λειτουργήσει ένα εργοστάσιο, όπως αυτά που είναι στις "πόλεις" της Ευρώπης, που αριθμούν υπερ-πολλαπλάσιους κατοίκους;
      Εκτός κι αν λες ότι ένα τέτοιο εργοστάσιο μπορεί να λειτουργήσει στην κωμόπολη της Μεγαλόπολης, με τα σκουπίδια όλης της Πελοποννήσου...
      Βάλε λοιπόν λίγο το ...ευρωπαϊκό μυαλό σου να σκεφτεί κι έπειτα πέτα τις οβίδες σου!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25 Φεβρουαρίου 2019 - 10:14 μ.μ.
      Εγώ έχω πάει αλλά εδώ ειναι Ελλάδα=μπουρδέλο άσχετε και δεν τηρείτε τίποτα και ποτέ όπως και πριν λίγα χρόνια αντί να έχουν αλλάξει τα φίλτρα στο εργοστάσιο οπως όφειλαν τρώγαμε τον κάρβουνο και τον καρκίνο στην μάπα για δεκαετίες.
      Αλλα αυτό δεν τα ξέρεις ε?Μάλλον ήσουν στο διάστημα τότε ή είσαι ενα απο τα λαμόγια που τάζουν θέσεις εργασίας στο σκουπιδοεργοστάσιο.Να τα πάρετε σπίτι σας ρε και να τα φάτε εσείς και τα παιδιά σας.Τέλος και καμιά ανοχή σε εσάς λαμόγια.

      Διαγραφή
  9. Καλό και έντιμο αγώνα για το καλο του τόπου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το τρενο εφυγε. Αυτη την 5αετια χαθηκαν παραπολλα απο το Δημο. τωρα ειναι αργα πεταξε το πουλακι. Τελιωσαν τα κονδυλια, ξεπουλιεται η ΔΕΗ. Καληνυχτα κοροιδα. Με λενε Σπυρο και σας ευχαριστώ για τα σπιτια μου και τις καταθεσεις μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρχαία Τραπεζούντα πάει το ορυχείο στα κυπαρίσσια ποιος το έκλεισε γιαγνα γίνει λίμνη; Φοτωβολταικο φυλακές γηροκομείο ποιος τα έδιωξε;Κάποιοι που έλεγαν ότι θα ανέβει η θερμοκρασία στην πόλη μορφωμένοι του δημοτικού που θα έρθουν οι φονιάδες να μας σκοτώσουν μέσα από τα κάγκελα κάποιοι που φώναζαν να πουληθεί η ΔΕΗ η ΔΕΗ μας τάιζε όλους σε αυτή την πόλη τώρα τι προσπαθούν να κάνουν μετά από τόσες βλακείες αλλά ακούγεται για πολύ χρήμα για τη μεταλιγνιτικη εποχή ίσως βρεθεί κάποιος που πραγματικά κάνει κάτι σωστό για αυτό τον τοπο το εύχομαι και να μην κοιτάξει μόνο να βολεύει τους συμβούλους και τους συγγενείς του

    ΑπάντησηΔιαγραφή