Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Μήνυμα Δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλου για την Πρωτομαγιά

Μήνυμα Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Διονύση Παπαδόπουλου για την ημέρα της Πρωτομαγιάς

Η ημέρα της Πρωτομαγιάς είναι ημέρα τιμής και αγώνα για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της εργατικής τάξης. Αποτελεί το ορόσημο των αγώνων των εργαζομένων αλλά έχει αποτυπωθεί και στην συνείδηση όλων ως η ημέρα που είναι αφιερωμένη στις αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της προόδου.

Έχουμε χρέος απέναντι σε εκείνους που πάλεψαν να καθιερωθούν εργατικά δικαιώματα, να μην παύουμε να αγωνιζόμαστε για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα αλλά και να παλεύουμε συνεχώς για την περαιτέρω πρόοδο της κοινωνίας.

Καλή εργατική πρωτομαγιά!

6 σχόλια:

  1. Όλο μηνύματα είναι ο αποχωρών κ. Δήμαρχος αλλά από έργο τίποτα! Έχει εγκαταλείψει την πόλης μας και τα χωριά του Δήμου στο έλεος του Θεού! Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε αλλά ποιος την έχασε για να την βρει αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη θα ολοκληρώσει το σπουδαίο έργο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με μηνύματα κύριε Δήμαρχε, δεν λύνονται ατ προβλήματα. Κι εσύ αντί να τα λύσεις, δημιούργησες και άλλα με την ανικανότητά σου, την ατολμία σου, το ψυχρό σου ύφος σαν παγοκολώνας! Άντε να πας στο σπιτάκι σου για ξεκούραση! Δεν πιστεύω να σε ψηφίσουν για την περιφέρεια; Μόνο όσοι δεν ξέρουν πόσο χάλια τα έκανε όλα στο Δήμο Μεγαλόπολης θα την πατήσουν! Και η λαίλαπα λιγότερο κακό θα έκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άνθρωπος δεν παίζεται... Τα εχει όλα στον αυτόματο πιλότο... Τίποτα δεν δουλεύει... Το προσωπικό κάνει ολα τα κουμάντο εκει μεσα... Μεγάλη ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Αγωνιστές παραδίνουν τους Δυνάστες στο Λαό και δεν τους φυγαδεύουν από το παραπόρτι του Δημαρχείου κ. Δήμαρχε γλύφοντας την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που κατα διαστηματα βγαζει ανακοινώσεις ο Δημαρχος του μηδέν και διασκεδαζουμε σαυτή τη πόλη..
    Σε λίγο θα είναι ενα κακό παρελθόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή