Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ: 10 ακόμα υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό μας

Μεγαλόπολη, 25.04.2019


ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Η γνωστοποίηση των συνεργατών μου γίνεται σταδιακά, καθώς η συναίνεσή τους να συμπράξουμε στο κοινό αγώνα του Συνδυασμού μας «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» είναι προϊόν διαλόγου που έχει προηγηθεί, μέσα από τον οποίο αναζητείται η σύγκλιση αρχών, θέσεων και απόψεων και όχι αποτέλεσμα εκβιασμών, πιέσεων ή άδηλων συναλλαγών.

Έχω λοιπόν τη χαρά και την τιμή να σας γνωστοποιήσω ένα μέρος από τους τελευταίους συνεργάτες μου, που θα είμαστε μαζί στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Είναι πρόσωπα εξίσου αξιόλογα με τους υπόλοιπους υποψηφίους μας, τους εύχομαι ολόθερμα καλή επιτυχία και σας ζητώ την στήριξή τους.

Με τιμή,
Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μεγαλόπολης
---------------------------------------------------------------------------









16 σχόλια:

  1. Όλοι θέλουν να γίνουν Δημοτικοί Σύμβουλοι και να μας σώσουν! Μια από τα ίδια και χειρότερα, δυστυχώς! Όραμα ανύπαρκτο, βαδίζουν κι όπου βγει! Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μεγαλοπολιτη πεφωτισμένε εσυ που χεις παρει σβαρνα ολα τα μπλογκ εκτελώντας την εργολαβια σου.Εδω σου έφταιγε η μαχη της Καρύταινας (σε εκραζε ολοες ο κοσμος) δεν θα σου φταίνε τωρα τα νεα πρόσωπα που δεν ανήκουν στην σαπίλα σου?

      Διαγραφή
    2. Που το είδες το ανύπαρκτο όραμα?Τώρα διαβάζεις και το πρόγραμμα που έχουν πριν καν το δημοσιεύσουν?Δεν βαρέθηκες να κάνεις αυτήν την δουλειά?
      Πόσα σου δίνουν?Πόσα?

      Διαγραφή
    3. Ο άνθρωπος που έχει όραμα και εμπνέει φαίνεται από την πρώτη λέξη που θα πει! Ο κ. Χριστογιαννόπουλος είναι μία από τα ίδια με τον κ. Παπαδόπουλο. Αν εκλεγεί Δήμαρχος, να μου το θυμηθείτε: θα κλάψει η περιοχή μας! Τα ίδια χάλια και οι οι υπόλοιποι υποψήφιοι! Δυστυχώς, ατυχήσαμε!

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΏΡΙΑ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ.ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΕΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΛΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΗΧΝΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις και άλλες επιλογές αγαπητέ/ή...Μπορείς να ψηφίσεις Μιχόπουλο, Τσιριγώτη ή Κατσιρούμπα. Εναλλακτικά, μπορείς να ρίξεις στην κάλπη λευκό. Αλλιώς, στις επόμενες εκλογές μπορείς να μεταδημοτεύσεις...Βεβαίως, μπορείς να βάλεις κι εσύ για υποψήφιος, εάν θες. Έχεις πολλές επιλογές τέλος πάντων, οπότε μη βγάζεις τη χολή σου χωρίς λόγο, γιατί μπορείς να πάθεις κακό στην υγεία σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η βλακεία πάει σύννεφο! Να σέβεστε τις γνώμες των άλλων, όποιες και αν είναι, χωρίς να ειρωνεύεστε! Έτσι δεν κερδίζονται οι εκλογές!

      Διαγραφή
    2. Για ρωτήστε τον χριστογιανοπουλο για το 2006 και την κόντρα τσιριγωτη και Μπούρα που οδηγηθηκαν στα δικαστήρια τη άποψη έχει και τη θεση είχε πάρει.....

      Διαγραφή
  4. Χ αχ αχσχαχαα α ρε Θανάση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ"ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ......ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ντροπή σας να μιλάτε έτσι ειρωνεύεστε ανθρώπους με θράσος και αγένεια
      και αυτό ακριβώς που κάνετε εμένα μου δείχνει ότι άνθρωποι με την δική σας σκέψη χτυπόυν τον κ. Χριστογιαννόπουλο
      Και αυτό με πείθει ακόμα περισσότερο ότι οι λάθος άνθρωποι δεν σας στηρίζουν κ. Χριστογιαννόπουλε οπότε μέρα με την μέρα σιγουρεύομαι ότι όσο σας χτυπόυν οι θρασύδειλοι τόσο πιο δυνατή και σωστή είναι η υποψηφιότητά σας
      Συνεχίστε "κύριοι" να κάνετε αυτό που πλέον κουραστήκαμε να ζούμε στη Μεγαλόπολη βρισιές, βλαχοπονηράδες κλπ
      Είστε οι καλίτεροι διαφημιστές του κ. Χριστογιαννόπουλου

      Διαγραφή
    2. Κάθε γονιός θέλει το παιδί του να γίνει επιστήμονας.....!
      Εσυ μάλλον θέλεις να γίνουν ......ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Δημοτικοί σύμβουλοι !!!!!

      Διαγραφή
    3. Ναι, σιγά που ειρωνευόμαστε και θα μας κάνεις ντα! Ακόμα κι αν εμείς γράφουμε, όπως λες αρνητικά για τον κ. Χριστογιαννόπουλο,, όταν ο ίδιος βγαίνει να μιλήσει, η παράταξή του θα καταποντίζεται! Γι' αυτό του φταίει ο κόσμος; Είναι ένας Παπαδόπουλος Νούμερο δύο, ας προσέξουν πολύ οι ψηφοφόροι!

      Διαγραφή
    4. Ώπα ρε φίλε!!!!
      Ας μάθουν οι συνυποψήφιοι Του Χριστογιαννόπουλου να μιλούν Ελληνικά και να καταλαβαίνουν τι λένε....!!
      Ο ένας είναι ο καθημερινός άνθρωπος της καθημερινότητας όπως είπε σε Μεσσηνιακό Μέσο ο ίδιος και ο άλλος με την φωνή και την αντάρα προσπαθεί να καλύψει τα κενά του....!!!

      Διαγραφή
  6. Εδώθει εντολή να πιάσουνε δουλειά οι μισθοφόροι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και έναν δούρειο ίππο βλέπω για την δεύτερη Κυριακή.Γορτυνια φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή