Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ: Καταγγελία για το δημοσίευμα από τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ - Ανακοίνωση Κ. Φίλανδρου

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 κυκλοφόρησε το φύλλο Μαΐου
της εφημερίδας ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ
Στην σελίδα 9 εκτός της ανακοίνωσης των συνδυασμών
ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ - ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Π.Ε.Σ.
υπήρχε το συγκεκριμένο ένθετο



Αμέσως μετά παραλάβαμε 2  έγγραφα:

Ανακοίνωση της εφημερίδας ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 26 – 17234 ΔΑΦΝΗ
ΤΗΛ. & ΦΑΞ 210-9311183, κιν. 6944454439
E-mail: neamegalop@yahoo.gr

Μια καλοπροαίρετη δημοσίευση φίλων 4 υποψηφίων του συνδυασμού «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» με την προτροπή προς τους ψηφοφόρους να δώσουν σταυρό προτίμησης προς συγκεκριμένους υποψηφίους και μπήκε στην σελίδα όπου δημοσιεύτηκαν τα ψηφοδέλτια του εν λόγω και άλλων δυο συνδυασμών, θεωρήθηκε (από τον επικεφαλής και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους) ότι είναι αντίθετη προς τον στόχο και προξενεί βλάβη στον εν λόγω συνδυασμό.

Οι εν λόγω (φίλοι τους) λυπούνται για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την ως άνω καλοπροαίρετη δημοσίευση την οποία δια της παρούσης ανακαλούν καθώς δεν υπάρχει φύλλο μέχρι τις επικείμενες εκλογές.

Ο εκδότης
Κώστας Φίλανδρος


Δελτίο Τύπου του συνδυασμού ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ

Μεγαλόπολη, Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 

«ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πραγματικό αποτροπιασμό είδαμε σήμερα στο φύλλο Μαΐου 2019 της εφημερίδας «Νέα της Μεγαλοπόλεως» του Κώστα Φίλανδρου στη σελίδα 9, δημοσιευμένο ένθετο με φωτογραφίες τεσσάρων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Συνδυασμού μας, που συνοδεύονται από κείμενο στο οποίο, δήθεν «φίλοι» τους, που δεν αναφέρεται η ταυτότητά τους, συστήνουν στους αναγνώστες να τους επιλέξουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Για το απαράδεκτο δημοσίευμα ΟΥΔΕΜΙΑ ΓΝΩΣΗ έχει ο Συνδυασμός μας!. Ουδείς από τους αναφερόμενους υποψηφίους έχει ενημερωθεί, συναινέσει ή παραγγείλει τέτοια «διαφήμιση». Το μόνο που στάλθηκε από το Συνδυασμό μας, είναι το Δελτίο Τύπου που περιλαμβάνει μόνο τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων μας. Δεν ζητήσαμε καμία δημοσίευση φωτογραφιών των υποψηφίων μας.

Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή, απαράδεκτη και αντιδεολογική δημοσίευση της εφημερίδας «Νέα της Μεγαλοπόλεως».

Με το εν λόγω δημοσίευμα επιχειρήθηκε να προκληθούν προβλήματα στην εσωτερική σύμπνοια του Συνδυασμού μας, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, λίγες ημέρες από τη διεξαγωγή των εκλογών.

Συνιστά δε απόπειρα διαπόμπευσης και των τεσσάρων συγκεκριμένων υποψηφίων μας, το ύφος του κειμένου που συνοδεύει τις φωτογραφίες τους, που δε συνάδει με το ήθος και την νοοτροπία του Συνδυασμού ‘’ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ’’.

Καλούμε και ενημερώνουμε τον εκδότη της εφημερίδας κ. Κ. Φίλανδρο:

1) Να αποκατασταθεί εντός εβδομάδας (και σαφώς προ των εκλογών) το δημοσιογραφικό ατόπημα με επανέκδοση και διανομή του επίμαχου φύλλου, με περίοπτη αναφορά στην πρώτη σελίδα, και επανέκδοση επί το ορθόν της σελίδας 9 διαγράφοντας την προσβλητική για το Συνδυασμό ανάρτηση.

2) Να μας ενημερώσει ποιος έδωσε την εντολή και πλήρωσε εν αγνοία μας για την ‘’φωτογραφική διαπόμπευση’’ υποψηφίων μας.

3) Αποστέλλουμε Εξώδικο στον κ. Κ. Φίλανδρο, άπαντες οι υποψήφιοι του Συνδυασμού ‘’ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ’’, επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας.

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ και το ‘’ήθος’’ όσων κρύβονται πίσω από αυτό το εκλογικό «παιχνίδι» θα αποκαλυφθεί!. Αυτού του είδους η προεκλογική «εκστρατεία» χαρακτηρίζει ως ανοίκειους όσους την ακολουθούν.

Τελειώνοντας, επισημαίνουμε ότι ο Συνδυασμός ‘’ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ’’, συνεχίζει τον έντιμο αγώνα του, αποσκοπώντας να πορευτεί ο Δήμος με σύμπνοια, για την ανάπτυξη του τόπου μας. Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανέναν να βλάψει τη συνοχή των μελών του και να δημιουργήσει εσωτερικά προβλήματα, σε μια ομάδα ανθρώπων που τους συνδέει η αγάπη για τον τόπο τους και ο κοινός αγώνας για τη στροφή του Δήμου Μεγαλόπολης σε θετική πορεία.

Από το Γραφείο Τύπου


45 σχόλια:

  1. Κάτι βρωμάει εδώ...Βρωμάει πολύ πατριώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αίσχη είναι πάλι αυτά?Η γνωστή ελίτ κάλπικων δημοσιογράφων και αποτυχημένων ψευτοσυγγραφέων ξαναχτυπά. Μόνο που αυτήν την φορά η δίψα τους να κινούν τα νήματα υπόγεια και ύπουλα τους έκανε να πέσουν σε σοβαρό ποινικό αδίκημα. Ας τους πάει κάποιος στα δικαστήρια να δείτε πως θα κελαηδάνε και να δούμε ποιοι έχουν πληρώσει αυτήν την προβοκάτσια Αν και πιθανότατα αυτός που πλήρωσε την βρωμοδουλειά θα πληρώσει πολλά περισσότερα για να μην αποκαλυφθεί ποιοι είναι από πίσω και δεν θα έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα γιαυτό.Τουλάχιστον όμως αυτήν την φορά θα καταλάβουν οι συμπολίτες μας ποιοι είναι αυτοί που παίζουν τα πραγματικά ύπουλα παιχνίδια με μαφιόζικους τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λιγότερο που μπορώ να σκεφτώ και να γράψω ανωνυμα είναι πως ...ορίστε το επίπεδο σας και η κατάντια σας...οι γνωστές μέθοδοι και πρακτικές των σκοτεινών δυνάμεων πήραν μπρος...
    Ευτυχώς ο πολύς κόσμος σας έχει καταλάβει και θα σας βάλει στο περιθώριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρχισαν οι αλχημείες και τα ανακατέματα πάλι από τους συλλόγους των Αθηνών βεβαίως βεβαίως. Είχαν αργήσει και είχα αρχίσει να ανησυχώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά λυπάμαι για την εξέλιξη των πραγμάτων.
    Ή ενασχόληση μου με τα κοινά είναι το αποτέλεσμα της αγάπης μου για τον τόπο και επειδή πιστεύω σ'αυτον ,και κανένα άλλο όφελος δεν απορρέει μέσα απο αυτη.
    Την τελευταία τετραετία έχω πετύχει αρκετα ,και πραγματικά προκαλώ εάν υπάρχει κάποιος να το αμφισβητήσει επωνύμος.
    Είναι γεγονός ότι έχω πολλούς φίλους ,σε καμία περίπτωση όμως δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανένα να με αβανταρει έναντι άλλων υποψηφίων του συνδυασμού μου και δεν το έχω ανάγκη άλλωστε.
    Παρόλα αυτά όμως είμαι περίεργος να μάθω ποιον κοινό φίλο έχω εγώ με τους υπόλοιπους τρεις για να τον ευχαριστήσω καταρχάς ,και κατά δεύτερον να τον ρωτησω τη όφελος θα έχει αυτός από αυτή την δημοσίευση;
    Φίλοι μου είναι και οι πολιτικοί μου αντίπαλοι,γιαυτό καλό είναι κύριε Φίλανδρε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση για να δω σε ποιον χρωστάω χάρη......για να μην πάρει η μπάλα κανέναν που δεν φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα, και αφήστε στην άκρη τους φανταστικούς εχθρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Μεγαλόπολη όλα είναι ρόδινα,δεν υπάρχουν εκβιασμοί,δεν υπάρχουν διορισμοί,δεν υπάρχουν απολύσεις,δεν υπάρχουν προβοκάτσιες,δεν υπάρχουν στημένα δημοσιεύματα,δεν τα παίρνουν κάποιοι για να κάνουν προπαγάνδα.
      Και μετά έπεσες από το κρεβάτι και ξύπνησες ε φανταστικέ φίλε ε?
      Ε φανταστικούλη φίλε?Έτσι δεν σου είπαν να λες?

      Διαγραφή
  7. τωρα σας πιστεψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όμως και τραβήξουν και σας πάνε στα δικαστήρια να δούμε τι θα πιστέψει ο δικαστής.Κοντός ψαλμός αλληλούια.Εκεί να σας δω.

      Διαγραφή
    2. Βγήκαν οι σκελετοί από τις ντουλάπες

      Διαγραφή
  8. Ρε παιδια τι γινετε;;;;Βλεπεται οτι πατωνετε και προσπαθειτε να ανεβεται κατασκευαζοντας ψευτικες ειδησεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε φίλε προσπαθούν να σας φιμώσουν τα αντικειμενικά σας ΜΜΕ.
      Τόσα λεφτά πλερώνεται κι αυτοί δεν σέβονται τίποτες..

      Διαγραφή
  9. ΧΑΜΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ.....ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΟΝΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4 ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΡΓΩΝΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ....ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ....ΕΛΛΛΛΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα όργωναν την πλατεία πάλι καλά γιατί άλλοι όργωναν χωράφια και μάντρες μαντρούλες στην μέση του πουθενά με τα εκατομμύρια ευρώ του κοσμάκη. Με κατανοείς έτσι?

      Διαγραφή
  10. Όλοι για τον Αλεξόπουλο δουλεύουν. Δημήτρη προχώρα την δημαρχία τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΟΥ ΛΕΣ.... ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα ρε εξυπνάκια είσαι υποψήφιος εσύ για να βάλουν το ονοματάκι σου; για πες μας ποιός είσαι για να σε "σταυρώσουμε" και εσένα έλα τώρα που νομίζετε ότι είμαστε ζωντανά και δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται! έλα τώρα τα ψέματα και οι αλητείες τέλος! έλα τώρα κάντε μας την χάρη ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    2. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΔΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ?

      Διαγραφή
  12. ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΧΟΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ14 Μαΐου 2019 στις 8:21 π.μ.

    ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ"???...¨ΠΑΙΖΟΥΝ" ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΘΕΛΆ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ...ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΜΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΜΟΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ "ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ",ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ...ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ "ΧΡΗΜΑ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΑΚΟΥΛΕΣ,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΩΣΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... Ή ΤΟΥΧΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ.ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ...Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ,ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑ!ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΒΙΑΣΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ Ή ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ,ΚΑΤΙ,ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ" ΔΕΝ ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.ΙΣΑ ΙΣΑ,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ¨ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ",ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ...ΛΥΠΑΜΑΙ!...ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!...ΚΑΙ ΟΙ ¨ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ" (ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ) ΕΧΘΡΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ αγαπητη μου γιατι δεν εισαι στην τετραδα;;;; Μαλλον βλεπει οτι δεννννν τραβας....Ας προωθησει τους κολλητους......

      Διαγραφή
    2. καλά ρε (14 μαίου 10.41 πμ) πόσο γελοίος είσαι
      από όσα έγραψε η κατερίνα αυτό βρήκες να πείς τι να σου πω αν δεν είσαι για κλάματα είσαι για γέλια
      Άντε Θανάση τώρα πια χτυπάς και πρώτη κυριακή με το καθαρό σου το πρόσωπο μακριά από βρωμιές και προβοκάτσια
      καλή επιτυχία να έχετε μέσα από την ψυχή μας

      Διαγραφή
  14. Εν το μεταξύ όλοι ξέρουμε ότι πως ο ξενόφερτος εφημεριδοπώλης όπως και ο ηλεκτρονικός σανοπώλης της πόλης έχουν ταχθεί σθεναρά και προσπαθούν μήνες τώρα με στόμφο και αγωνία με κάθε υπόγειο τρόπο να κάνουν προπαγάνδα υπέρ συγκεκριμένου συνδυασμού.Τι κάνει νίαου νίαου στα κεραμίδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ "ΧΑΜΟΥΛΗΣ"...ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Ανώνυμε που με τα γραφόμενα σου (ΧΑΜΟΥΛΗΣ) και μόνο, όλοι έχουμε καταλάβει ποιος είσαι, μιας και στην καθημερινότητα σου το εκφράζεις πολύ συχνά, καλό θα ήταν να μην προκαλείς τόσο...
      Κοίτα εκεί με τους συναγωνιστές σου να λειτουργήσεις και μια φορά στην ζωή σου τίμια και καθαρά...και όχι έρποντας γλείφοντας και αφήνοντας δεξιά κι αριστερά σάλια χολή και δηλητήριο προς ανθρώπους που βρίσκονται είτε απέναντι είτε δίπλα σου χρόνια και χρόνια ολόκληρα αποκαλώντας τους φίλους αδερφούς και κολλητούς...
      Σε έχουμε σιχαθεί δεν το καταλαβαίνεις δεν βρέχει σε φτυνουν!!!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε δεν ξερεις ποιος ειμαι ...Και δεν μπορεις να φανταστεις ποιος ειμαι....Ειμαι πολυ κοντα σου ,μονο που εσυ δεν το βλεπεις..Φανταζεσαι οτι ειμαι απο τους απεναντι ,αλλα δεν ειμαι...Ο δικος μου ανθρωπος συμπορευεται με τον συνδυασμο ""βημα στο αυριο""και ξερω πολυ καλα τι παιζει εκει.Ξερεις κατι::Λυπαμαι που βρισκεται διπλα σας....Δεν το αξιζετε....Ειστε απαραδεκτοι...

      Διαγραφή

    3. Ανώνυμος14 Μαΐου 2019 - 1:50 μ.μ.
      Ι.Α. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε των 1:50 μ.μ. Πολύ ωραία,αφού όπως λες ανήκεις κι έχεις δικό σου άνθρωπο μέσα στον συνδυασμό του Χριστογιανόπουλου και θιχτήκατε γιατί δεχτήκατε και υπέγραψε το εξώδικο κατά της εφημερίδας?Αν διαφωνείς με κάτι όπως υποστηρίζεις δεν το υπογράφεις.Προφανώς δεν έχεις καμία επαφή με τον συγκεκριμένο χώρο γιαυτό και δεν γνωρίζεις πως το υπέγραψαν όλοι όσοι συμπορεύονται στον συνδυασμό.
      Άρα δεν στέκουν αυτά που λες γιατί ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ και επιχειρείς άλλη μια βρόμικη ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ όπως και αυτή που κάνατε στην εφημερίδα.Πάλι προδόθηκες.
      Πόση βρωμιά ακόμα έχεις μέσα σου?

      Διαγραφή
  17. Μπραβο στον θανναση που ξεχωρισε την ψειρα απο το σιταρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι φίλοι φίδια γίνονται.
    Είναι λυπηρό μέχρι που μπορούν να φτάσουν ορισμένοι για να πλήξουν υποψήφιους.
    Ουδεμία σχέση έχω με την υποτιθέμενη διαφήμιση της εφημερίδας Νέα της Μεγαλοπολης και Επίσης δεν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ που να θέλησε να με διαφημίσει κατά αυτόν τον τρόπο.
    Η αντιμετώπιση που υπάρχει από τον επικεφαλής του συνδυασμού Θανάση Χριστογιαννόπουλο είναι ίδια προς όλους τους υποψήφιους,δεν υπάρχουν διακρίσεις και είναι τιμή μου που συμμετέχω στον συνδυασμό.
    Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ αξίζουν το σταυρό προτίμησης και δεν πρόκειται να δημιουργήσω πρόβλημα στο συνδυασμό μας προτείνοντας κάποιον εξ αυτών.

    ΑΝΤΏΝΗΣ Γ. ΚΥΡΙΑΚΌΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΥΡΙΑ ΜΙΧΟΛΙΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ...... ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΔΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ?ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Ο μόνος που αυτόξεφτιλίζεται ειναι Ο Φίλανδρος κι εσύ.Πείτε δημόσια ποιοι πλήρωσαν την προβοκάτσια.Γιατί δεν λέτε?Αρλούμπες μόνο λέτε πάνω στον πανικό σας μιας και θα υπάρξουν δικαστήρια.
      Φυσικά και υπάρχει συνδυασμός που έχει όφελος αν χάσει ψήφους ένας συνδυασμός τόσο χαζός είσαι?Χάνοντας ψήφους ενός συνδυασμός από προβοκάτσια κερδίζουν οι άλλοι συνδυασμοί.

      Διαγραφή
    3. Κυρια Μιχολια χαλαρωστε λιγο...

      Διαγραφή
  20. Ξεκίνησαν τα όργανα.... Γιατί άραγε??? Άρχισαν να φοβούνται κάποιοι κ προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα του κ.Χριστογιαννοπουλου..... Μην αγχώνεστε... Εμείς οι απλοί πολίτες καταλαβαίνουμε τι γίνετε... Καλή επιτυχία κ.Χριστογιαννοπουλε μαζί με Την ομάδα σου!!!! Είμαστε μαζί σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απειλειτε τωρα με δικαστηρια;;;Ε ναι... πρεπει να παρει και καποιος αλλος δουλιτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπιζιου Παναγιωτα14 Μαΐου 2019 στις 2:22 μ.μ.

    Αυτο που παρατηρω εγω ειναι πως τα αρθρα του κυριου Χριστογιαννοπουλου εχουν παντα παρα πολλα σχολια...σας ευχαριστουμε παρα πολυ για το ενδιαφερον που εκδηλωνετε ειτε ως υποστηρικτες του συνδιασμου "βημα στο αυριο" ειτε ως "αντιπαλοι".Ολοι αντιλαμβανονται λοιπον οτι ο συνδυασμός βαδιζει δυνατα προς την νικη και αυτο μας τιμα ιδιαιτερα!Γνωστη ατακα σε ολους...η δυσφήμιση ειναι η καλυτερη διαφήμιση. Τιμη μου να βρισκομαι στο ψηφοδελτιο του κυριου Χριστογιαννοπουλου.Η ομαδα μας παραμένει ενωμένη....και κατι τετοια γεγονοτα θα πρεπει να καταλαβετε οτι μας ενωνουν ακομη περισσοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και αν βγει αν λέω ότι υπάρχει μέσα από το συνδιασμό του Θανάση τι γίνεται τότε..... Απαντήστε κυρία Μιχολια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τσαγκανη Ευαγγελία14 Μαΐου 2019 στις 3:31 μ.μ.

    Ειναι τιμη μου που βρισκομαι στον συνδιασμο του κυριου Χριστογιαννοπολου "βημα στο αυριο". Βρισκομαι αναμεσα σε αξιολογους ανθρωπους που ουδεποτε θα σκεφτονταν να παιξουν βρομικα παιχνιδια εις βαρος των υπολοιπων...ποσο μαλλον με τοσο ανηθικο και πανω απ ολα χαζο τρόπο.Ημασταν ειμαστε και θα παραμεινουμε ενωμένοι. Σας ευχαριστούμε που μας κανετε πιο ισχυρους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Αυτά τα βρώμικα και νοσηρά δημοσιεύματα εμάς δεν μας αφορούν, δεν μας πτοούν, είμαστε ΜΠΡΟΣΤΑ ένας δυνατός και ενωμένος συνδυασμός. Η προβοκάτσια από τα γνωστά σκοτεινά κέντρα δεν περνάει. Η απελπισία σας και η απογοήτευσή σας, σας οδηγούν σε ολισθηρό κατήφορο προς τον γκρεμό χωρίς επιστροφή. Να ξέρετε ότι είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ! Καληνύχτα σας συκοφάντες... Καλημέρα σας Δημότες Μεγαλοπολίτικε λαέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θεόδωρος Αγγελόπουλος14 Μαΐου 2019 στις 3:48 μ.μ.

    Επειδή έχω μάθει στην ζωή μου να μιλάω μόνο δημόσια και επώνυμα δεν θα μπορούσα για το συγκεκριμένο ατόπημα από την δημοφιλή εφημερίδα ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ να μην το σχολιάσω.
    Κύριε Κώστα Φιλανδρε έχουμε γνωριστεί μέσω άλλων δραστηριοτήτων και είχα μια καλή γνώμη ως προς το πρόσωπο σας. Κάτι το οποίο μετά από το συγκεκριμένο δημοσιευμα αλλαξε και ίσως όχι μόνο από εμενα. Ίσως να μην έχει και καμιά σημασία για εσας αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Θέλω να πιστεύω πως αυτοί οι "φίλοι" όπως τους αναφέρετε να είχαν άλλους σκοπούς με το δημοσίευμα και να σας ξεγέλασαν!!! Εμπρός λοιπόν αποδείξτε το μπορείτε και προλαβαίνετε πριν τις εκλογές. Τότε και μόνο τοτε θα ξανα επανέλθει η καλή άποψη που είχα και είχαν αρκετοί από τους συμπατριώτες σας εδώ στην Μεγαλόπολη και όχι μόνο...
    Όσο για την δολια ιδέα που είχαν οι
    "φίλοι μας" να τους πληροφορήσω πως το πετυχαν!!!
    Μας διαφημιζουν έστω και ετσι...
    Μας δυναμώνουν έστω και έτσι...
    Μας ενώνουν τους υποψήφιους έστω και έτσι...
    Είμαστε δυνατοί, ενωμένοι μια γροθια και στο τέλος θα είμαστε και νικητές έστω και έτσι...
    ✌️✌️✌️✌️ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ✌️✌️✌️✌️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτή η υπόθεση εκτός από πολιτική και εκλογική διάσταση πήρε πλέον και την νομική οδό, στοιχείο που επιδίδει την απαίτηση υψίστης προσοχής στην αντιμετώπιση μιας κατάστασης που κινδυνεύει να τραυματίσει αμετάκλητα και καταστροφικά την προεκλογική διαδικασία.
    Ως εκ τούτων παρακαλείσθε οι αναγνώστες να τοποθετείστε ΕΠΩΝΥΜΩΣ.
    Αν πραγματικά θέλουμε να φτάσουμε στις εκλογές με καθαρή κρίση, με καθαρούς όρους, χωρίς παρασκήνια, ψέματα και διαπλοκές, οφείλουμε πρώτοι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ να κάνουμε πράξη αυτό που καλούμε τους εμπλεκόμενους να κάνουν.
    Να μιλάμε ΚΑΘΑΡΑ !!! με ΟΝΟΜΑ!!
    Άλλωστε θεωρώ ότι όλοι μας έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας!

    Σας παρακαλούμε λοιπόν... μιλήστε ΕΠΩΝΥΜΩΣ!!!
    Εμπρός να κάνουμε αυτές τις εκλογές την πύλη που θα μας οδηγήσει στην πολυπόθητη φωτεινή υπέροχη πολιτεία των καημών μας....

    Γεωργία Δημητρακοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΙΧΟΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ15 Μαΐου 2019 στις 8:15 π.μ.

    ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ,ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΚΥΡΙΑ" ΕΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΤΕ Ή ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ Ή ΝΑ ΜΕ ΠΤΟΗΣΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΤΕ,ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΩΣ ΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΩ" ΩΣ ΑΤΟΜΟ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ..."ΤΡΑΒΑΩ" ΩΣ ΜΑΙΑ,ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 14/5/19,10.41ΠΜ.ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο Κ.ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΕΛΙΚΑ,ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ "ΤΡΑΒΑΩ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΧΙ....ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?...Κ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ" (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΡΟ ΣΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ!!!!???)ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ,ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ,ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ...ΟΣΟ Κ ΑΝ "ΤΡΑΒΑΝΕ"...ΣΗΜΑΣΙΑ,ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 4,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ?...Κ ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ!!! ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ.
    ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 14/5/19,11.24ΠΜ,ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΙΛΙΖΟΜΑΙ,ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ?ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΗΠΩΣ,ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΑ,ΟΤΙ Η "ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΙΛΑΝΔΡΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ?...Κ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΙ.ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΕΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ Ή ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ,ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΥΣΥΝΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΣΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ?ΕΜΕΝΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ?
    ΑΝΩΝΥΜΕ 14/5/19,12.20ΜΜ,ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΛΗ,ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΔΙΚΟΥΝ...ΑΠ ΟΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΟΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΓΩ),ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ,ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ "ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΙΛΙΖΟΜΑΙ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ,ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΕΓΩ ΝΑ ΠΙΕΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ.ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΠΟΛΥ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΗΚΕ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ 35,000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ,ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ.(ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΩ,ΟΠΩΣ ΑΠΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΦΛΗΣΗ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ-ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ)...ΑΡΑ ΔΕ ΧΑΛΑΡΩΝΩ,ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΡΕΛΗ!
    ΑΝΩΝΥΜΕ 14/5/19,2.22ΜΜ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΔΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΔΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΓΙΝΕΙ,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κ.ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΙΜΑΙ 100 ΤΟΙς ΕΚΑΤΟ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΙΛΑΝΔΡΟΥ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ή ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ,ΠΟΥ ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ!
    ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ...ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ,ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ή ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΛΑΛΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή