Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Δημοτική Ενότητα:"Συνεχίζουμε το έργο μας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο προς όφελος των δημοτών" (Μεγαλόπολη)

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στα διάφορα MME έντυπα και ηλεκτρονικά δημοσιεύονται δήθεν πληροφορίες που σκοπό δεν έχουν την ενημέρωση αλλά την προώθηση σεναρίων και σχεδιασμών τρίτων ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών τα οποία δεν μας αφορούν. 

 Η μόνη έγκυρη πληροφόρηση για τις κινήσεις μας είναι τα δελτία τύπου της παράταξής μας. 
 Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι η παράταξή μας ύστερα από πρόσφατη συνάντηση των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας, κατηγορηματικά και ομόφωνα εξέφρασαν την πρόθεση και την ακλόνητη θέληση να συνεχίσουν με ενότητα την προσπάθεια για το καλό των δημοτών και του Δήμου μας. 
 Να διαφυλάξουν την ενότητα της παράταξης και να συνεχίσουν να δίνουν κάθε μάχη που θα χρειαστεί για όλους τους δημότες μας. 
 Η παράταξη μας αποτελείται από εκλεκτά, καταξιωμένα στελέχη τα οποία έδωσαν και δίνουν καθημερινά την μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από κάθε θέση. 
 Συνεχίζουμε το έργο μας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο προς όφελος των δημοτών.


18 σχόλια:

  1. Τελικά η ξεφτίλα και η γελειότητα δεν έχει όρια με αυτούς τους πολιτικάντηδες !
    Τα ΜΜΕ κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και μακάρι να λειτουργούσε και ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ fm , που σας έβγαζε τα άπλυτα στη φόρα και μάθαινε κάποια πράγματα ο πολίτης . Γιαυτό φροντίσατε έντεχνα να κλείσει .
    Εσείς!! δεν ξέρετε τι σας γίνεται , διαλύσατε τα πάντα στη πόλη με την ανικανότητα , την αδιαφορία σας και έχετε το θράσος να ζητάτε να σας ξαναψηφίσουμε .
    Ντροπή και αίσχος σας. Κάνουμε υπομονή να σας στείλουμε σύντομα στα αζήτητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την λογοκρισία την είχε επιβάλει η επάρατη χούντα των συνταγματαρχών με τον Γεώργιο Παπαδόπουλου, την οποία χούντα όλοι οι συμετέχοντες σε αυτή την παράταξη δημοκράτες δημοτικοί σύμβουλοι την είχαν ξορκίσει το πυρ το εξωτερον.Δυστυχώς όμως μετά απο πενήντα και πλέον χρόνια βλέποντας αυτοί μου απαρτίζουν την Δημοτική Ενότητα ότι η λογοκρισία της χούντας είχε τα επιθυμιτά αποτελέσμα, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ.....

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ"?
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ, ΠΕΡΙ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ, ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΤΙ ΟΧΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορει κάποιος να μου πει γιατι ειναι στο Δημο τα ιδια προσωπα για χρονια και δεν αφηνουν την καρεκλα? Τοσο πολυ αγαπανε τη πολη και ενδιαφερονται για τους πολιτες? Να τους εχουμε λοιπον υυποχρεωσ και ευγνωμοσυνη που εργαζονται για εμας ? Η μηπως τα προσωπικα τους οφελη ειναι για μερικους πρωτα και μας ταιζουν σανο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα ήρθε τώρα από την κόζα νόστρα και το άδειασμα του προσωπικού τους χορηγού επικοινωνίας, ο οποίος τώρα σκύλιασε και αναφώνησε "καλά θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε".
    Έτσι πάνε αυτά κι ο σοφός λαός τα έχει πει ποικιλοτρόπως χρόνια τώρα με το "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες" ή με το "την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς".
    Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν, εύχομαι έστω και τώρα να προσγειώθηκαν ορισμένοι στην θλιβερή πραγματικότητα. Ο δρόμος της ορθής ενημέρωσης και της αλήθειας, ειδικά σε χώρες με σάπιους μηχανισμούς σαν της Ελλάδας, είναι μακρύς, ανηφορικός, δύσβατος και η διέλευση του επίπονη κι ενίοτε άκρως μοναχική διαδικασία. Όποιος βρεθεί σε στρωμένη οδό με άνετη διέλευση τότε θα πρέπει να ξέρει ότι έστω κι άθελα του έχει βρεθεί στον δρόμο της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O καθένας έχει την δική του οπτική όταν διαβάσει κάτι, φυσικά όσο πιο ευρεία και μακρόχρονη είναι, τόσο πιο πολύ σε γλυτώνει από λάθος συμπεράσματα.
      Οπότε για να μην κάνουμε πάλι λάθη ας θυμηθούμε όλοι μαζί ποιο τοπικό ΜΜΕ έκανε ότι μπορούσε σύσσωμο με την κόζα νόστρα να κλείσουν το ραδιόφωνο που τους πονούσε.

      Διαγραφή
    2. Στόχος μου είναι να είμαι όσο πιο αντικειμενικός και δίκαιος μπορώ. Με τον παραπάνω σχολιασμό μου δεν είχα σκοπό να πλήξω συγκεκριμένα πρόσωπο αλλά με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα να περάσω ένα γενικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Στα πλαίσια λοιπόν της αντικειμενικότητας θα πρέπει να αναφερθεί και το γεγονός ότι το ραδιόφωνο που τους "πονούσε", παλαιότερα τους υποστήριζε και τους έδινε βήμα. Πράγμα το οποίο εκμεταλλέυτηκαν κι αξιοποίησαν στο έπακρο. Δεύτερο σπίτι του είχε κάνει το στούντιο του σταθμού ο αιώνιος τοπικός "άρχων", όσο του επιτρεπόταν να να πλασάρει ανενόχλητος την προπαγάνδα του.
      Επειδή λοιπόν κανένας δεν είναι άγιος ή αλάνθαστος, ελπίζω το έτος 2018 να έχουμε πάρει όλοι το μάθημα μας και να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος.

      Διαγραφή
  5. Κι αλευρωμένος να ‘ναι ο ποντικός , η γάτα τον γνωρίζει !!! Αυτό προς την περιβόητη Δημοτική Ενότητα που παίζει με τη νοημοσύνη όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι αλευρωμένος να ‘ναι ο ποντικός , η γάτα τον γνωρίζει !!! Αυτό προς την περιβόητη Δημοτική Ενότητα που παίζει με τη νοημοσύνη όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διάβασα κάτι που νομίζω ότι ταιριάζει γάντι σ αυτό το δελτίο τύπου και ειδικά σ αυτόν που το συνέταξε «Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές , Ένας Πολιτικός τις επόμενες γενιές» Arthur Clark

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάβασα κάτι που νομίζω ότι ταιριάζει γάντι σ αυτό το δελτίο τύπου και ειδικά σ αυτόν που το συνέταξε «Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές , Ένας Πολιτικός τις επόμενες γενιές» Arthur Clark

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγνώμη λόγω βιασύνης Arthur Clarke

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναζητείται επειγόντως νέος αρχηγός τύπου Σάκη .. όσοι ενδιαφέρεστε να επικοινωνήσετε με τους δύο μεγάλους πρώην ..! ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΎΜ ..ΤΖΟΥΜ ΤΖΟΥΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε λιγο θα εχουμε και δευτερη κοζα νοστρα που κινειται στα μουλοχτα και πονηρα και θα ζητησει να τους ψηφισουμε.Οτι δεν γινεται με διαφανεια καθαροτητα ανοικτα στη κοινωνια και κινειται στο παρασκηνιο να το φοβοσαστε και απορριψεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, άς προβληματιστούμε λίγο και 'ας σκεφτούμε σοβαρά.
    Παρά τα πολλά ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που εισέρρευσαν στο ΔΗΜΟ Μεγαλόπολης και στούς ΔΗΜΟΥΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ και ΦΑΛΑΙΣΊΑΣ, παρά τίς συνεχείς χορηγίες από τη ΔΕΗ,παρά τίς πάμπολες χορηγίες από το εξωτερικό και το εσωτερικό σε μηχανήματα και χρήμα κατά την περίοδο των πυρκαγιών, η Μεγαλόπολη και η περιοχή του διευριμένου ΔΗΜΟΥ βρίσκεται στο βάλτο της αποβιομηχανοποίησης , της κατάρρευσης, τησ ερήμωσης και του μαρασμού. Το δε ΕΑΠ έγινε χαρτοπόλεμος στα χέρια των Μαυρογιαλούρων.
    Φρόντισαν οι κρατούντες να μην υπάρξει καμία άλλη προοπτική ανάπτυξης πέρα από τη ΔΕΗ , την οποία χρησιμοποίησαν ως προσωπικό τους ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑΣ, και τωρα που η ΔΕΗ μας τελειώνει ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ την ερημοποίηση της περιοχής. Είχαμε μία πλούσια σπορά εκατομμυρίων, και εισπράτουμε έναν μηδενικό θερισμό. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα-ένα πατριώτη, να τα ξεδιαλύνουμε:
      - Τα "πολλά εκατομμύρια" είναι μια εύκολη, αλλά αόριστη αναφορά! Θα πρέπει να μιλούμε με στοιχεία, εφόσον τα έχουμε στη διάθεσή μας. Αλλά, κι αν δεν τα έχουμε ακριβώς, τουλάχιστον να προσεγγίζουμε όσο γίνεται καλύτερα τα "πολλά εκατομμύρια"...
      Από εκεί και πέρα, έχουμε και λέμε:
      α. Ένα μέρος από τα "πολλά εκατομμύρια" ΠΗΓΕ στο Κράτος, μέσα από την επιβολή του Φ.Π.Α. (από 18% έως 24%) που βάρυνε τα έργα, προμήθειες και υπηρεσίες που χρηματοδοτήθηκαν από τα "πολλά εκατομμύρια".
      β. Ένα άλλο μέρος ΠΗΓΕ στα ασφαλιστικά ταμεία, για την κάλυψη ασφαλιστικών δαπανών, εργαζομένων που εργάστηκαν στην υλοποίηση έργων και υπηρεσιών.
      γ. Ένα άλλο μέρος ΠΗΓΕ σε λοιπή φορολογία.
      ΑΡΑ, από τα "πολλά εκατομμύρια", πρέπει να μη λαμβάνεις τα παραπάνω, αλλά όσα απέμειναν, τα οποία βεβαίως ήταν αρκετά.
      Τι χρηματοδοτήθηκαν με αυτά; Χρηματοδοτήθηκαν ΥΛΙΚΑ και εξοπλισμός, εάν πρόκειται για έργα και προμήθειες...
      Αυτά τα υλικά, οι εργολάβοι που ανέλαβαν την εκτέλεση των έργων και προμηθειών, από που τα αγόρασαν; Τα αγόρασαν από την τοπική αγορά; Τα αγόρασαν από άλλες αγορές;
      - Όσα υλικά αγόρασαν από την τοπική αγορά, είναι ενδιαφέρον να αναρωτηθείς πατριώτη; Τα αγόρασαν από ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ή από ΕΜΠΟΡΟΥΣ; Δηλαδή, παράχθηκαν από την περιοχή ή παράχθηκαν αλλού, απλά μεταπωλήθηκαν εδώ;
      - Όσα υλικά τα αγόρασαν από άλλες αγορές ΑΜΕΣΑ, σημαίνει ότι η τοπική οικονομία ΔΕΝ κέρδισε τίποτα...
      Ένα παράδειγμα: η Τηλεθέρμανση έχει κοστίσει κάμποσα εκατομμύρια, της τάξης των 18-20 εκ. €...Ο εξοπλισμός που έχει τοποθετηθεί και συνεχίζει να τοποθετείται ΔΕΝ έχει κατασκευασθεί εδώ, γιατί είναι αδύνατον, αφού δεν κατασκευάζουμε τέτοιον...Συνεπώς, από τα "κάμποσα εκατομμύρια", εάν αφαιρέσεις φόρους κοκ, όπως ανέφερα παραπάνω, τα υπόλοιπα πήγαν αλλού, απλά σε εμάς έμεινε μόνον ο εξοπλισμός...
      Τι σημαίνει αυτό; Ότι πέρα από αμμοχάλικα, και αγκωνάρια, που παράγονται στην περιοχή, όλα τα υπόλοιπα υλικά και εξοπλισμός που καλύφθηκε από τα "πολλά εκατομμύρια" που αναφέρεις, πήγαν αλλού...
      Γιατί είμαστε μια ακόμα παρασιτική και μεταπρατική οικονομία, μικρογραφία της εθνικής οικονομίας, όπου ακόμα και οδοντογλυφίδες αγοράζουμε από την Κίνα...

      Διαγραφή
  13. ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ,ΜΕ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΟΜΑΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.
    ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή