Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Συνάντηση Αρχηγού ΕΛΑΣ με Υπαρχηγό Ιταλικής Αστυνομίας / Συμβάντα Πελοποννήσου 2- 3 Ιουλίου 2015



Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπαρχηγό της Ιταλικής Αστυνομίας κ. Fulvio Della Rocca

Στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκε σήμερα (29-06-2015) ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης με τον Υπαρχηγό της Ιταλικής Αστυνομίας κ. Fulvio Della Rocca.

Ο Υπαρχηγός της Ιταλικής Αστυνομίας αρχικά συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, τους Διευθυντές των Διευθύνσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και εκπροσώπους του Λιμενικού Σώματος, για να συζητήσουν και να αναλύσουν θέματα αρμοδιότητάς τους. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Υπαρχηγού του Σώματος.

Ο Υπαρχηγός της Ιταλικής Αστυνομίας, κατά την επίσκεψή του, συνοδευόταν από αντιπροσωπεία υψηλών Αξιωματούχων της Ιταλικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας στη Ρώμη, Στρατηγό κ. Gennaro Capoluongo, τον Προϊστάμενο για θέματα Ευρώπης μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής της Interpol, Υποστράτηγο κ. Filippo Dispenza και άλλους Αξιωματικούς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και αναδείχτηκε το πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας των δύο πλευρών.

-------------------------------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 17.00 ώρα της 2.7.2015 έως 09.00 ώρα της 3.7.2015



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, χθες (2.7.2015) το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, μία (1) 34χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (2.7.2015) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, η οποία είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από το βράδυ της 26.6.2015 έως το βράδυ της 28.6.2015, στη Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες (2.7.2015) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 37 και 32 ετών αντίστοιχα,  γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου