Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Δήμαρχος Μεγαλόπολης: " με σοβαρότητα και όχι μικροπολιτικά αντιμετωπίζουμε το θέμα διαχείρισης απορριμμάτων"


Σχετικά με το   άρθρο  μας (δείτε το εδώ)

  Σε αυτοδιαχείριση σκουπιδιών στρέφονται οι Δήμοι, ενάντια στον Τατούλη
Απών της σύσκεψης και ο Δήμος Μεγαλόπολης


παραλάβαμε την άμεση απάντηση - ενημέρωση του Δημάρχου Μεγαλόπολης
Διονύση Παπαδόπουλου, που ακολουθεί:



--------------------------------------------------------------------------------
Κυρία Διαχειρίστρια,

Σχετικά με το θέμα των συσκέψεων για το ζήτημα των απορριμμάτων, την εκπροσώπηση του Δήμου κτλ, ακριβώς επειδή πρόκειται για σημαντικό θέμα και επειδή διέκρινα στον χειρισμό του εκ μέρους σας σοβαρότητα, επιτρέψατέ μου να κάνω κάποες επισημάνσεις:

1.       Επανειλημμένα έχω τονίσει και στα Δημοτικά Συμβούλια ότι το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων αφορά άμεσα τον Δήμο μας και μάλλον πολύ περισσότερο από  άλλους Δήμους της Περιφέρειας.

2.       Σε καμία τυπική – θεσμική και συνάντηση ουσίας εμπλεκομένων φορέων με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων δεν έχει λείψει η εκπροσώπηση του Δήμου μας.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση στις 5 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη τελικά παρευρέθησαν μόλις δέκα δήμαρχοι απ΄όλους του δημάρχους της Πελοποννήσου (μεταξύ αυτών που δεν παρευρέθησαν και ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ).

3.       Η πολιτική της Δημοτικής Αρχής για το ζήτημα είναι συγκεκριμένη και αταλάντευτη. Στο ζήτημα των απορριμμάτων κάθε Δήμος κοιτάζει πρωτίστως τα δικά του συμφέροντα και με βάση αυτά προγραμματίζει και οργανώνει τις κινήσεις του και τις ενέργειές του. Επ ΄ ουδενί λόγω δεν επιτρέπεται η πόλη μας να γίνει αμέτοχος θεατής,  αλλά και ούτε άβουλος συμμέτοχος σε προσωπικές μεθοδεύσεις ετέρων. Η στάση μας  οφείλει να χαρακτηρίζεται από αυτοπροσδιορισμό και ανεξαρτησία, και όχι να ετεροπροσδιορίζεται.

4.       Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος για το φλέγον ζήτημα λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί θεσμικά. Στις συσκέψεις των αρμόδιων φορέων  όπως είναι ο ΦΟΔΣΑ,  στις προσκλήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου συμμετέχει και θα συνεχίσει να συμμετέχει. Σε αυτή την κατεύθυνση των συγκεκριμένων θεσμικών ενεργειών  επίκειται και συνάντησή μου σε λίγες ημέρες με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ.Τσιρώνη.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για απλή εσωτερική κατανάλωση και στην μίζερη λογική του ¨να’χαμε να λέγαμε¨. Το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων είναι πολύ σημαντικό και η παρούσα Δημοτική Αρχή το αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης και όχι με τους όρους της μικροπολιτικής.


Φιλικά

Διονύσης Παπαδόπουλος

------------------------------

Κυρία Δημητρακοπούλου,

Επειδή όπως βλέπω σε κάποιους, ελάχιστους, ανώνυμους σχολιασμούς, μερικοί δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν σχετικά με το ζήτημα της συνάντησης για την διαχείριση απορριμμάτων: σας στέλνω τα στοιχεία της πρόσκλησης για την συνάντηση στις05-02-2016 και ο καθένας μπορεί να δει αν καλεί θεσμικά κάποιος φορέας (ΦΟΔΣΑ, ΠΕΔ, Περιφέρεια) και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Επίσης ας δει στα ρεπορτάζ ποιοι 10 εκ των δημάρχων της Πελοποννήσου παρευρέθησαν και ποιοι 17 δεν παρευρέθησαν και να διαβάσει με προσοχή την τρίτη μου επισήμανση στην απάντηση που σας έστειλα πριν δύο ημέρες. Τίποτε άλλο. Η επίσημη ενημέρωση επί του ζητήματος θα γίνει στα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια.


Από το Γραφείο Δημάρχου

12 σχόλια:

  1. «Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος για το φλέγον ζήτημα λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί θεσμικά.»

    Κι εγώ να γράψω ξανά λοιπόν ότι δεν νοείται να λειτουργείς θεσμικά χωρίς να έχεις συγκεκριμένες, ξεκάθαρες θέσεις και αξιώσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων και ο Δήμος Μεγαλόπολης για το ζήτημα των απορριμμάτων ΔΕΝ έχει.
    Ας συγκρίνει οποιοσδήποτε τις ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις επί του θέματος που ανά καιρούς έχει εκφράσει δημοσίως π.χ ο Δήμαρχος Καλαμάτας με τις σχεδόν ανύπαρκτες και άκρως αόριστες του Δήμου Μεγαλόπολης (και φυσικά δεν μιλάω μόνο για το σήμερα και την παρούσα δημοτική αρχή) και να βγάλει τα συμπεράσματά του.
    Εγώ ως απλός δημότης τα δικά μου συμπεράσματα τα έχω βγάλει και τα εξέφρασα μέσα από το ιστολόγιό σας. Τέλος και συγνώμη εάν κούρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω κάτι επίσης. Αφήνει να εννοηθεί ο κύριος Παπαδόπουλος πως η σύσκεψη της Παρασκευής ήταν μη θεσμική ή είναι ιδέα μου;
    Αντιγράφω από το σχετικό υπογεγραμμένο και επώνυμο ρεπορτάζ

    http://www.arcadiaportal.gr/news/lysi-zitoyn-oi-dimarhoi-edo-kai-tora-gia-ta-aporrimmata-apo-tin-tripoli-pics

    «Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη σύσκεψη των δημάρχων ΚΑΙ του Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων, προκειμένου να γίνει ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΦΟ.Δ.Σ.Α. και το Πρόεδρο της ΠΕΔ για τις εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά ΚΑΙ για σοβαρά ζητήματα που έχουν προκύψει σχετικά με την λειτουργία των Δήμων.»

    Προκύπτει λοιπόν πως η συγκεκριμένη σύσκεψη ήταν θεσμική και ΔΕΝ αφορούσε αποκλειστικά μόνο το ζήτημα των απορριμμάτων. Συνεπώς κακό του κεφαλιού τους και υπόλογοι είναι τελικά αυτοί που δεν πήγαν. Να πω επίσης ότι παρευρέθησαν όχι απλά δέκα δήμαρχοι από τους δημάρχους της Περιφέρειας αλλά δέκα εκ των οποίων ΟΛΟΙ οι δήμαρχοι των μεγαλύτερων Δήμων της Περιφέρειας οι οποίοι είναι και οι επίσημα εκπρόσωποι αντίστοιχου ποσοστού δημοτών. Οπότε καλό θα ήταν να μην προσπαθεί ο κύριος Παπαδόπουλος να υποβαθμίσει το γεγονός γιατί μάλλον εκτίθεται ακόμη περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΕΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ Η 3ΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ . ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. ΕΧΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ; POY EINAI TO ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ;ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ... ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΩΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΕΡΑΜΥΔΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ... ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ 3 ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ Ε ΣΠΥΡΑΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που παίζεται αυτόν τον καιρό με την υπόθεση των απορριμμάτων είναι το εξής γεγονός: οι Δήμοι στην Πελοπόννησο έχουν μοιραστεί σε δύο (2) ομάδες. Η 1η Ομάδα αποτελείται από Δήμους που δεν επιθυμούν το σχεδιασμό που έχει δρομολογήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ το ρόλο του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου. Η 2η Ομάδα αποτελείται από Δήμους που συμπαρατάσσονται με το σχεδιασμό της Περιφέρειας και περιχαρακώνονται στο ρόλο που (και καλά) έχει ο ΦΟΔΣΑ στην υπόθεση των απορριμμάτων. Ο Δήμος Μεγαλόπολης ανήκει στη ΔΕΥΤΕΡΗ ομάδα, εξού και ο κ. Δήμαρχος προσπαθεί να υποβαθμίσει τις πρωτοβουλίες των Δημάρχων που αντιτίθενται στη ΣΔΙΤ Πελοποννήσου...
    Εάν κανείς μπεί στον κόπο και διαβάζει σχετική απόφαση του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου θα διαπιστώσει πολλά πράγματα...(ΑΔΑ:7Β1ΙΟΞΝΒ-Π9Π)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν για να τελιωνει το θεμα, κι εγω πολυ προβληματισμενος με αυτο το θεμα ειδικά για των χημικών αποβλήτων,έκατσα το έψαξα και ανακάλυψα οτι μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
    Δηλαδη?
    ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΔΌΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    Κι αυτο οχι γιατι μας αγαπανε αλλα γιατι είμαστε κωλόφαρδοι....Σύμφωνα με επίσημη μελετη του πανεπηστημιου πατρων που εχει γινει πριν 30 χρονια περιπου ο υδροφόρος οριζοντας μας καταλήγει στην μεσσηνια και στην ηλεια κι αν φέρουν τα σκουπίδια αυτα εδω θα δηλητιριαστουν ολοι εκει κατω ακομα και οι Αθηναίοι οταν θα τρωνε τα προιοντα αυτων των νομων.Απλα τα πραγματα, τα ξερουν ολοι οι πολιτικοι του τοπου αυτο και οχι μονο, αλλα το αφήνουν να αιωρείται και το ανακατεύουν οι ιδιοι και στο τελος θα το παίζουν σωτήρες οτι απέτρεψαν τα σκουπίδια στην πολη μας και μας έσωσαν.Ηδη το κανουν και το παιζουν σωτηρες,με ερωτήσεις στην βουλη και δηθεν ενδιαφέρον ,κωνσταντινοπουλος ,βλασης κτλ...ας ξυπνήσουμε λίγο. Οσο για κάποιους που διαδίδουν οτι εχουν στοιχεία για το οτι θα έρθουν τα σκουπιδια εδω ας τα βγαλουν οχι μονο λόγια ή άσχετοι ειναι ή τα διαδίδουν για να τρομάζουν τον κοσμο και να το παίζουν σωτήρες κάποιοι φιλοι τους πολιτικοι...
    Υπαρχει μελέτη θαμμένη και γνωρίζουν οτι δεν τους παίρνει να αφανίσουν δυο νομούς και απλά το εκμεταλλεύονται κάποιοι, ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..............
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΩΛΌΦΑΡΔΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις χάσει κάποια επεισόδια φίλε μου (αυτός που έγραψε και τα παραπάνω δύο πρώτα σχόλια @8 Φεβρουαρίου 2016 - 11:31 μ.μ. και 9 Φεβρουαρίου 2016 – 12:04 π.μ που προκάλεσαν την «θύελλα», είμαι).
      Το θέμα με τον χώρο διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων για την Μεγαλόπολη, το οποίο μας άφησε κληρονομιά η κυβέρνηση ΓΑΠ είναι όχι απλά ανοικτό αλλά ορθάνοιχτο. Το ότι δεν έχει προχωρήσει κάτι δεν σημαίνει πως η Μεγαλόπολη την έχει σκαπουλάρει. Υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες ανοικτές ακόμη καθώς τα αρμόδια δικαστήρια στα οποία είχε προσφύγει και η προηγούμενη δημοτική αρχή ακόμη δεν έχουν εκδικάσει και δεν έχουν βγάλει οριστικές αποφάσεις.
      Θυμίζω εδώ την επίσκεψη της σημερινής δημοτικής αρχής στις Βρυξέλες (Απρίλιο του 2015) όταν συνεδρίαζε η αρμόδια ευρωπαϊκή επιτροπή για αυτά τα θέματα και για άλλες περιοχές της Ελλάδας πέρα από την Μεγαλόπολη. Η απόφαση λοιπόν που πάρθηκε για την Μεγαλόπολη εκείνη την ημέρα από το προεδρείο της αρμόδιας επιτροπής ήταν να συζητηθεί ξανά το θέμα όταν λήξουν οι δικαστικές εκκρεμότητες στην Ελλάδα. Οπότε το θέμα είναι ορθάνοιχτο και γι’ αυτό τον λόγο όπως γράφω και στα σχόλια σε αυτό το άρθρο
      http://megalopolifm.blogspot.gr/2016/02/blog-post_17.html
      στον νέο ΕΣΔΑ εξακολουθεί να κατονομάζεται η Μεγαλόπολη ανάμεσα στις πιθανές περιοχές για εγκατάσταση χώρου διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων.

      Διαγραφή
  10. Κυρία Δημητρακοπούλου δεν είχα μπει στο ιστολόγιό σας εδώ και τρεις ημέρες και προς μεγάλη μου έκπληξη σήμερα που μπήκα είδα την «θύελλα» που προξένησα . Από το γραφείο του Δημάρχου βλέπω πως εξακολουθούν να εκτίθενται ανεπανόρθωτα οι συγγραφείς των επιστολών για λογαριασμό του.
    Αλήθεια γιατί άραγε σας απέστειλαν προς δημοσίευση παραποιημένο έγγραφο (το οποίο μάλιστα ΔΕΝ είναι ιδιωτικό ή απόρρητο) από το οποίο έχει αφαιρεθεί πλήρως το περιεχόμενο (συνεπώς και η ουσία); Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
    Διάβασα με μεγάλη προσοχή την 3η επισήμανση (- αερολογία) και πάνω σε αυτό ακριβώς έκανα και τις ενστάσεις μου για τις οποίες ακόμη απάντηση η δημοτική αρχή ΔΕΝ έχει δώσει όμως. Η επισήμανση στο τέλος αναγράφει
    «Η στάση μας οφείλει να χαρακτηρίζεται από αυτοπροσδιορισμό και ανεξαρτησία» κι εγώ σε όσα σχόλια έγραψα για το θέμα στο ιστολόγιό σας ζητούσα να μάθω ποίες είναι λοιπόν αυτές οι επίσημες και ξεκάθαρες θέσεις της δημοτικής μας αρχής, για το θέμα των απορριμμάτων, που της προσδίδουν αυτοπροσδιορισμό και ανεξαρτησία. Η απάντηση λοιπόν σε αυτό είναι ξεκάθαρο πως ΔΕΝ υπάρχει. Εάν υπήρχε , η δημοτική αρχή δεν θα έπαιζε την κολοκυθιά και θα είχε ήδη ανακοινώσει την επίσημη, ξεκάθαρη και ανεξάρτητη θέση της για το θέμα των απορριμμάτων αλλά δεν…
    «ας δει στα ρεπορτάζ ποιοι 10 εκ των δημάρχων της Πελοποννήσου παρευρέθησαν και ποιοι 17 δεν παρευρέθησαν»
    Τα έχω γράψει ήδη στο δεύτερο σχόλιο στο παρόν άρθρο, παρευρέθησαν οι Δήμαρχοι των δέκα πολυπληθέστερων Δήμων της Περιφέρειας, δεν ξέρουν ανάγνωση εκεί στον Δήμο; Επίσης τους ευχαριστώ για την επιβεβαίωση του πόσο σχετικοί είναι οι άνθρωποι, που έβγαλαν τους Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου 27 από 26 που είναι στην πραγματικότητα. Τώρα μένει να μας ενημερώσουν και ποιός είναι ο νέος Δήμος που προστέθηκε στην Περιφέρεια!
    Τα θέματα ασχετοσύνης και αντιδημοκρατικών αντιλήψεων της νέας Δημοτικής αρχής της πόλης μας σε εμένα τουλάχιστον είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό. Π.χ από το δημοτικό συμβούλιο της 13ης Μαΐου 2015 όπου ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον ρώτησε εάν τα τοπικά μέσα που εισέρχονται στις συνεδριάσεις και τις καταγράφουν έχουν την άδειά του και στην συνέχεια έδωσε εντολή στον Πρόεδρο στις επόμενες συνεδριάσεις να του ζητούν άδεια για να εισέλθουν. Δήμαρχος και Προεδρείο που ΔΕΝ γνωρίζουν ούτε τις βασικές διατάξεις του ΚΔΚ (άρθρο 96 παράγραφος 1, οι συνεδριάσεις είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ) να τους χαιρόμαστε!
    Είδατε κυρία Δημητρακοπούλου και λοιποί αναγνώστες τι παθαίνουν ορισμένοι άνθρωποι όταν συνειδητοποιούν πως υπάρχουν μέσα στις τοπικές κοινωνίες άτομα διαβασμένα που ψάχνουν, απαιτούν και ΜΙΛΑΝΕ. Άτομα τα οποία δεν ήταν ,δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν υποχείρια και σφουγγοκωλάριοι κανενός. Και επώνυμα να γράψω δεν έχει κανένα νόημα γιατί οι περισσότεροι έτσι κι αλλιώς δεν με γνωρίζετε προσωπικά και δεν με γνωρίζετε γιατί είναι δική μου επιλογή. Προσωπικές απόψεις εξέφρασα και φαίνεται ξεκάθαρα αυτό αλλά επίσης ξεκάθαρα φαίνεται και το πρόβλημα που έχετε ορισμένοι με την ελευθερία της έκφρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλοι μου είναι απλά τα πράγματα. Ο Δήμαρχος το λέει ξεκάθαρα:
    Στο ζήτημα των απορριμμάτων κάθε Δήμος κοιτάζει πρωτίστως τα δικά του συμφέροντα και με βάση αυτά προγραμματίζει και οργανώνει τις κινήσεις του και τις ενέργειές του.
    Ποια είναι δυστυχώς τα συμφέροντα ενός δήμου??? Το χρήμα....και τα σκουπίδια έχουν πολύ χρήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή