Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

ΝΕΑ ΑΡΧΗ: Δελτίο για την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος του 2020 στον Δήμο Μεγαλόπολης

Μεγαλόπολη 2 Ιανουαρίο

Η παράταξη μας «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» κατά την συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος για το 2020την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, υπερψήφισε την πρόταση της Δημοτικής αρχής. 

Σαν παράταξη, όπως οφείλαμε είχαμε συντάξει και καταθέσει δική μας πρόταση, επιλέξαμε όμως να ψηφίσουμε την πρόταση της Δημοτικής αρχής.
Ψηφίσαμε το Τεχνικό Πρόγραμμα της Δημοτικής αρχής έχοντας κάνει τις προτάσεις μας και τις παρεμβάσεις μας κατά τη συζήτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεσμευθήκαμε ότι θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να υλοποιηθεί.

Στην τοποθέτησή του στην συνεδρίαση ο Κώστας Μιχόπουλος μίλησε ακόμα μια φορά για την ανάγκη να υπάρχει συναίνεση, συνεργασία και κεντρικός σχεδιασμός για το μέλλον της περιοχής μας.
Ψηφίσαμε την πρόταση της Δημοτικής αρχής, γιατί η πόλη μας και όλη η περιοχήαπαιτεί να είμαστε όλοι ενωμένοι, οι πολίτες θέλουν όλοι μαζίνα παλέψουμε για το μέλλον, πρέπει να είμαστε μια γροθιά σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύει ο τόπος μας.

Δυστυχώς όμως πριν καν συμπληρωθούν 12 ώρες , την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου,γίναμε αποδέκτες για μία ακόμη φορά,μιας απαράδεκτης και αδικαιολόγητης συμπεριφοράς του κ. Δημάρχου, ο οποίος υποστήριξε ότι ψηφίσαμε την πρότασήτου αιτιολογώντας το λέγοντας ότι «δεν μας έβγαινε».
Δυστυχώς γινόμαστε πάλι μάρτυρες μιας συμπεριφοράς αλαζονικής, εγωιστικής και έπαρσης, μιας τακτικής που έχει ο κ. Δήμαρχος Μεγαλόπολης και επιδιώκει συνεχώς να προκαλεί και να δημιουργεί εντάσεις.

Διαπιστώνουμε ότι το όραμα του για ένα βήμα στο αύριο και το σχέδιο του, είναι τελικά να υπάρχει διχόνοια, να δημιουργούνται συνεχώς τριβές και κάνει ότι μπορεί για να δυναμιτίζει το κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας.
Δηλώνουμε σε όλους τους πολίτες ότι έχουμε γνώση της κατάστασης και δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Δήμαρχο σ’ αυτήν την πορεία του.
Εμείς θα εργαζόμαστε αδιάλειπτα για την επίλυση των προβλημάτων προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες μέρες που έρχονται για το Δήμο μας.

Οι πολίτες μας θέλουν ενωμένους και αυτό είναι για εμάς εντολή.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους

20 σχόλια:

  1. Κώστας Αθανασόπουλος3 Ιανουαρίου 2020 στις 10:34 π.μ.

    Γελάνε και οι μάντρες (και ο ποδηλατόδρομος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΟΠΟΥΛΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω κι εγώ μια παροιμία που λένε στο χωρίο μου.Η μίση αλήθεια είναι το χειρότερο ψέμα,Κώστα.Γιατί σκοπίμως αποκρύπτεις που ειπώθηκε αυτό και τι κουβέντες προηγήθηκαν πριν από αυτό?

      Διαγραφή
  3. Φίλε Κώστα καλή χρονιά
    Τα δελτία τύπου είναι επίσημα και σοβαρά έγγραφα.
    Είναι η επίσημη ενημέρωση ενός δημοσίου προσώπου στους πολίτες
    Κατα συνέπεια ότι καταγράφεται στα δελτία οφείλει να είναι ακριβές
    Αυτό που αναφέρεται είναι θέση του Δημάρχου σε σένα ή σε μέλος της παράταξής σου ή είναι κουβέντες του καφενέ;
    Αν λέχθηκε ως επίσημη θέση είναι λάθος ακόμα και αν αποτελεί άποψή του Δημάρχου
    Αν συζητήθηκε ως κουβέντα παρέας και μεταφέρθηκε σε σένα ως κουτσομπολιό είναι εντελώς λάθος δικό σου να το κάνεις Δελτίο Τύπου.
    Οι ερμηνείες και οι αναλύσεις σε προσωπικό επίπεδο δεν αφορούν τον δημόσιο διάλογο
    Με κουβέντες του καφενέ δεν γίνεται πολιτική και αυτό το ξέρεις και εσύ πολύ καλά
    Οφείλεις λοιπόν να εξηγήσεις ακριβώς πως και τι είπε ο Δήμαρχος και ανάλογα να καταλήξει ο καθένας σε ασφαλή και δίκαια συμπεράσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ που σχολιαζεις που το εμαθες ησουν μπροστα μαλλον ε;

      Διαγραφή
  4. Το Δελτίο Τύπου ειναι του στυλ ΄΄μην βρίζετε ρε μ@λ@κ@ς΄΄ ή έχει το τσιγάρο στο στόμα ο άλλος και σου λέει... μην καπνίζεις.
    Μεγάλη η προσφορά του στο κοινό καλό του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ?

      Διαγραφή
  5. Μέρες χριστουγεννιάτικες,μέρες γιορτινές,μέρες χαράς,τρώμε και πίνουμε πολύ. Προσοχή όμως ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί,όπως και τα δελτία τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μιχοπουλε καλα σου λενε τωρα,δεν ηξερες δεν ρωταγες με ποιους εχεις να κανεις;βγαλανε γλωσσα βλεπεις η συναινεση δεν ειναι γιαυτους,αυτοι ειναι εμεις και οποιος γουσταρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνάτε ότι επιλέξαμε τον Θανάση για δήμαρχο για να σας ξεφορτωθούμε.Δεν θέλουμε καμιά συνεργασία με αυτούς που έχουν καταστρέψει την Μεγαλόπολη.

      Διαγραφή
    2. ας βγει ο θανασης να το πει,γιατι αλλα λεει οταν δεν ψηφιζουν

      Διαγραφή
    3. Αυτο να κανει ο Μιχόπουλος και να δουμε το θαναση μετα χαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Καλά κάνατε και επιλέξατε όποιον θέλετε. Όμως δυστυχώς ο εκλογικός νόμος και ο τρόπος που ψήφισαν οι πολίτες , σας αναγκάζει να χρειάζεστε τις ψήφους των υπολοίπων για να προχωρήσουν κάποια πράγματα. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι ευθύνες είναι μεγάλες και με εγωισμούς και κόντρες πολύ σύντομα θα ανήκετε και εσείς στην ίδια κατηγορία με τους προηγούμενους και θα έχετε συμβάλει και εσείς όσο σας αναλογεί βέβαια στην καταστροφή. Είναι μονόδρομος η αλλαγή μυαλών και να ρίξετε λίγο νεράκι στο κρασί σας. Αν σας νοιάζει η πόλη και ο κοσμάκης θα το κάνετε , αν σας νοιάζει μόνο να έχετε εξουσία δεν θα το κάνετε.

      Διαγραφή
  7. εμας θα μας μιλατε στον πλυθιντικο,και δεν θελουμε δελτια τυπου κυριοι,καταλαβατε; τα καλαμια ομως τα βαζουν στα φασολια και οχι να τα καβαλαμε δημαρχε και γεωργια,γιατι ειναι επικινδυνα σπορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ θαναση παιδι του τσιριγωτη εισαι και εσυ πολιτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ηθελα σε κανα δυο συμβούλια να μην ψηφισουν οι αντιπολιτεύσεις.... και ελα θαναση μετα να μας πεις τι θα βγει¨......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο γείτονας είχε πάρει πριν από λίγους μήνες καμιά ντουζίνα κοκκοράκια για να μεγαλώσουν έως τις γιορτές...Μικρούλικα όπως ήταν, τις πρώτες μέρες, μαζεύονταν όλα μαζί για να προστατεύονται από τα πρωινά κρύα του Φθινοπώρου...Σιγά σιγά, όσο μεγάλωναν, άρχισαν τσακώνονται σαν τα κοκκόρια, κυριολεκτικά σαφέστατα!
    Πίστευαν ότι στο δικό τους το χωράφι είναι ασφαλή και δυνατά και κανένας κίνδυνος δεν τα απειλούσε!
    Ώσπου, ήρθαν οι μέρες των γιορτών, και μέρα με τη μέρα λιγόστευαν, από το μαχαίρι του ιδιοκτήτη τους...Προς κακή τους τύχη, τα εναπομείναντα αγνοούσαν ότι θα έχουν την ίδια τύχη και συνέχιζαν να τσακώνονται, ώσπου ήρθε κι αυτών η ώρα!
    Έτσι είμαστε κι εμείς σε αυτό το χωράφι που λέγεται Ελλάδα ή το χωραφάκι που λέγεται Μεγαλόπολη! Τσακωνόμαστε σαν τα κοκκόρια, σαν να μη συμβαίνει τίποτα στον κοντινό μας κόσμο...Πιστεύουμε ότι είμαστε μια χαρά και τρώμε αμέριμνα το καλαμπόκι που μας πετάνε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες μας, απ' αρχής του νέου ελληνικού κράτους!
    Αγνοούμε γιατί μας ταϊζουν ακόμα...Και συνεχίζουμε να τσακωνόμαστε...Είμαστε άραγε πιότερο έξυπνοι από τα κοκκόρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς και είμαστε πιο έξυπνοι και εάν δεν είμαστε οφείλουμε να γίνουμε εάν θέλουμε να αντιστρεψουμε τα πράγματα.
      Δεν χρωστάμε σε κανένα τίποτα και εάν κάποιος νιώθει έτσι καλό είναι να βρει άλλο τρόπο να βγάλει την υποχρέωση του.
      Το Θανάση δεν τον κρατάει κάνεις γιαυτο πέσανε να τον φάνε πολιτικά προκειμένου να βγάλουν τα καλά παιδιά που λένε πάντα ναι ακόμα και εκεί που τους έχαν πει να πουν Όχι.
      Ο Δήμος βρίσκεται σε δύσκολη στιγμή που πρέπει να ληφθούν αποφάσεις και ο καλύτερος να τις πάρει μετά τα αποτελέσματα του Ιουνίου στην περιφέρεια είναι ο Θανάσης γιατί οι υπόλοιποι ήταν ταγμένοι με τον χαμένο.

      Διαγραφή
  11. ετσι ακριβως,επιστημονες αλλα χωρις πτυχια,μεχρι τον εαυτο τους κοροιδευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή