Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Πρόταση βόμβα Κουρουμπλή: Υποχρεωτικό τσεκ-απ, αλλιώς συμμετοχή 50% στα έξοδα της θεραπείας

Υποχρεωτικές σκοπεύει να καταστήσει για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες τις προληπτικές εξετάσεις για τέσσερις διαδεδομένες μορφές καρκίνου ο υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, επιφυλάσσοντας τσουχτερό penalty στους αμελείς πολίτες, οι οποίοι θα παραλείπουν να κάνουν τα επιβεβλημένα τσεκ-απ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας και θα θέσει σε διαβούλευση στους αρμόδιους φορείς αφορά τη μαστογραφία και το τεστ pap για τις γυναίκες, το PSA (προστατικό αντιγόνο) και την κλινική εξέταση του προστάτη για τους άνδρες, ενώ και για τα δύο φύλα θα επιβληθεί η διενέργεια κολονοσκόπησης και τεστ κοπράνων.

Με τις εξετάσεις αυτές-που ξεκινούν σε συγκεκριμένη ηλικία και επαναλαμβάνονται με συγκεκριμένη συχνότητα (που θα καθοριστεί βάσει των επιστημονικών οδηγιών)-επιτυγχάνεται πρώιμη διάγνωση τεσσάρων νεοπλασματικών νοσημάτων τα οποία έχουν ήδη υψηλή συχνότητα εμφάνισης στην πατρίδα μας.

Πρόκειται για τους καρκίνους του μαστού, του τραχήλου της μήτρας, του προστάτη και του παχέος εντέρου για τους οποίους οι επιδημιολογικές μελέτες φανερώνουν πως επίκειται μεγάλη αύξηση εντός της προσεχούς 20ετίας, εξαιτίας του καπνίσματος και της κακής διατροφής.

Όπως εξηγεί ο υπουργός Υγείας μιλώντας στην εφημερίδα, η πρόληψη του καρκίνου πρέπει να γίνει συνείδηση όλων των πολιτών-κάτι που δεν ισχύει μέχρι σήμερα.
“Σαν λαός είμαστε αμελείς σε ό,τι αφορά την υγεία μας. Το αποδεικνύει το γεγονός πως πρόσφατα υλοποιήθηκε πρόγραμμα αντικαρκινικών εξετάσεων για 60.000 ωφελούμενους στο οποίο προσήλθαν να εξεταστούν μόλις 7.000 άτομα”, λέει ο κ. Κουρουμπλής.
Και συνεχίζει: “Προσανατολιζόμαστε στο να θεσπίσουμε ως υποχρεωτικές τις προαναφερθείσες εξετάσεις και όσοι δεν είναι συνεπείς θα αντιμετωπίζουν ως ποινή την υποχρέωση να συμμετέχουν στο κόστος της νόσου, εφόσον αρρωστήσουν”.

Η ποινή για την οποία μιλά ο υπουργός είναι δυσβάσταχτη, καθώς υπάρχει σκέψη να επωμίζεται ο αμελής πολίτης το 50% του κόστους της νόσου. Σημειώνεται πως η θεραπεία του καρκίνου ανέρχεται σε… χιλιάδες ευρώ μηνιαίως και κανένας ασθενής δεν μπορεί να πληρώσει τέτοιου είδους εξωφρενικά ποσά από τη τσέπη του-ειδικά στην μνημονιακή Ελλάδα.

16 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΤΣΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕς ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ. ΛΥΣΑΤΕ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ; ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ; ΤΑ ΡΑΝΤΖΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΑΖΕΣ,. ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ, ΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥς ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΕΦΤΑ... ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ... ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΚΟΠΡΑΝΩΝ. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΦΤΙΑΣΙΔΩΝΕΤΕ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ. Κϋριε ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ, ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΤΕΠΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΞΙΠΑΣΙΑΣ. ΟΝΤΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι αυτά, Κύριε Υπουργέ της Υγείας; Θα μας βάλεις με το ζόρι να κάνουμε εξετάσεις; Ποιος είσαι εσύ που ια μας πεις πότε θα κάνουμε εξετάσεις; Μας ρωτάς αν μας αρέσει να μας υποχρεώνεις και να μας απειλείς ότι θα μας βάλεις και πρόστιμο αν δεν... Αντε από κει... Ούτε τσίπα πια δεν υπάρχει. Άκου εξέταση κοπράνων όλοι οι Έλληνες... Και κολονοσκόπηση με το παραμικρό λες και είναι μια απλή εξέταση αίματος, ένα τρύπημα με μια βελονίτσα. Άχρηστοι μπήτοι για μπήτοι είστε μωρε... Τα πάντα στην Υγεία έχουν διαλυθεί και βρήκατε τώρα θέμα να το κάνετε και νομοσχέδιο.. Φτου να μην σας ματιάσουμε. Λίγα τα ψωμιά σας στην εξουσία αν συνεχίσετε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η κυβέρνηση, παιδιά, της Αριστεράς ε, να μην ξεχνιόμαστε, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της χώρας, έσκισε τα Μνημόνια και μας έκανε να ζούμε ζωή χαρισάμενη, τώρα θα ασχοληθεί και με τους.... πισινούς μας. Πάρτε καλέ, μια κολονοσκόπηση, έτσι για να περνάει η ώρα. Ρίξτε κι ένα χέσιμο για ένα τεστ κοπράνων για να έχουμε να ασχολούμαστε. Αν αυτή είναι Αριστερή προοδευτική, δημοκρατική κυβέρνηση, εγώ είμαι ο Πάπας. πιο ανελεύθερη, αντιδημοκρατική, αντιλαϊκή, ανεύθυνη κυβέρνηση δεν έχει περάσει από τη χώρα. Και η Χούντα ωχριά μπροστά της. Τον λαό τον ρωτήσατε κ. Υπουργέ που θέλετε να... χωθείτε - μετά το χέρι (έλεγχο) που βάλατε στα χρήματά του - και στον κ...λο του; Δεν ντρέπεστε λίγο, που θα μας υποχρεώσετε κιόλας να κάνουμε εξετάσεις και μας απειλείται από πάνω; Ξουτ από δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά έλυσε ο Κουροπλής τα προβλήματα στα Νοσοκομεία, μείωσε τις εισφορές υγείας, βελτίωσε τις συνθήες νοσηλείας, καταπολέμησε την γραφειοκρατία στη συνταγογράφηση, ανακούφισε τον ταλαίπωρο Έλληνα που πληρώνει συνέχεια και δεν έχει γιατρούς και θεραπεία, και θέλει τώρα να ασχοληθεί με την πρόληψη; Πόσο γελοίος μπορεί να γίνει κάποιος; Η απάντηση είναι απλή: ΠΡΟΛΗΨΗ με τέστ κοπράνων και κολονοσκόπηση. Δηλαδή κ. Υπουργέ, και πάλι εσείς και η Αριστερή κυβέρνησή σας, τα κάνατε σκ..τα! Συγχαρητήρια και γρήγορα σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει να γίνει χαμός έτισ και ψηφιστεί ένα τέτοιο νομοσχέδιο. Έτσι γίνεται πρόληψη ασθενειών κ. υπουργές της Υγείας; Για πηγαίνετε στα νοσοκομεία της χώρας να σας πουν τι κατάσταση επικρατεί. Για κάντε μια βόλτα από τα Κέντρα υγείας που υπολειτουργούν και το προσωπικό κάνει τιτάνιο αγώνα να βοηθήσει τον κόσμο που έχει ανάγκη... Σε κάποιους θέλετε να δώσετε χρήματα με... νόμιμο τρόπο - μέσω εξετάσεων - ή να κάνουν τίποτε ευρενητικές εργασίες Πανεπιστημιακοί καθηγητές που πρέπει κι αυτοί να δείξουν ότι κάτι κάνουν ή κάτι άλλο είναι στη μέση, πάντως πρόληψη έτσι δεν γίνεται και μην κοροϊδεύετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τον κόσμο που υποφέρει. Ξέρω ασθενή με καρκίνο, ο οποίος δεν έκανε την θεραπεία τριών μηνών, μία ένεση συντήρησης - γιατί έπρεπε να πληρώσει συμμετοχή 35 ευρώ κάθε μήνα και δεν τα είχε γιατί η σύνταξή του είοχε μειωθεί αρκετά και έπρεπε να πληρώσει τους δυσβάσταχτους φόρους που το Κράτος μας έβαλε για να "ικανοποιήσει" τους δανειστές μας. Την ανικανότητά σας την πληρώνουμε εμείς αλλά νομίζω ότι πρέπει να σκέφτεστε πολύ πριν στέλνετε στη Βουλή σχέδια νόμου σαν αυτό με τις υποχρεωτικές... προληπτικές εξετάσεις και τα πρόστιμα που απειλείτε τους απείθαρχους. Θα σας φοβηθεί λέτε ο λαός ή θα σας στείλει σπίτι σας:Δώστε κίνητρα για προληπτικούς ελέγχους, βελτιώστε τις υποδομές υγείας, κάντε καμπάνια για πρόληψη, Ναι, σε αυτό θα σας πούμε Μπράβο. Αλλιώς, σας λέμε ξεκάθαρα: είστε σε λάθος πορεία και θα πάρετε σύντομα την απάντηση από τον λαό. Ή δεν το καταλαβαίνετε και με τις στημένες δημοσκοπήσεις, βγαίνει η κυβέρνηση να έχει αποδοχή 60% και ο Πρωθυπουργός δημοφιλία πάνω από 70%; Στα όνειρά του μήπως:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τίποτα δεν ακούω: Να γίνουν υποχρεωτικές οι διαγνωστικές εξετάσεις για την.... μαλ...κία. Οι πρώτοι που θα έχουν πρόβλημα με τα αποτελέσματα θα είναι ο κ. Υπουργός Υγείας και οι σύμβουλοί του. Είναι όλοι στην κοσμάρα τους, τελείως εκτός πραγματικότητας οι άνθρωποι. Ζουρλομανδύα χρειάζονται και γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο επιστημονικός κόσμος της χώρας, οι δημοκρατικοί πολίτες, αυτοί που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες του ατόμου, οφείλουν να επέμβουν άμεσα για να μην προχωρήσει το Υπουργείο Υγείας στο σ/ν που καθιστά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ τις συγκεκριμένες διαγνωστικές - προληπτικές εξετάσεις. Μυρίζει σκάνδαλο το όλο θέμα, αλλά και είναι ύποπτο γιατί ήρθε τώρα στην επιφάνεια που ο λαός μας στενάζει στα ΑΤΜ και ψάχνει στους κάδους των σκουπιδιών στην Αθήνα.Για ψάξτε το λίγο παραπάνω. Και να επέμβει ο κ. Πρωθυπουργός, γιατί τον εκθέτει το θέμα. Στο τέλος η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει στην ιστορία ως Τεστ κοπράνων και κολονοσκόπησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από ότι διαβάσαμε στον Τύπο, προ μηνών ο Υπουργός Υγείας νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο για πρόβλημά του. Θα παίρνει φαίνεται χάπια που έχουν παρενέργειες - ίσως να πειδεινώνεται η κατάστασή του και λόγω καλοκαιριού και ζέστης - και αποφάσισε να φέρει το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου στη Βουλή. Τι φταίει όμως ο ελληνικός λαός να πληρώενι τα σπασμένα του; Όχι μόνο είναι αποτυχημένος στο Υπουργείο του αλλά τώρα βάζει σε περιπέτειες και τον κοσμάκη που δεν έχει λεφτά ούτε για ψωμί, αφού πληρώνει συνέχεια φόρους κι έχουν μειωθεί οι μισθοί και οι συντάξεις του από τις περικοπές. Θα έχει λεφτά να πληρώσει εξετάσεις; Ούτε ευρώ δεν υπάρχει κι ας μην κοροϊδευόμαστε. Και η κολονοσκόπηση δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη εξέταση για να γίνεται άνευ λόγου. Το τέστ κοπράνων πάλι τι το θέλει; Κυβέρνηση των σκ..τών θα την καταντήσουν στο τέλος εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που είναι άδικο. Ο κ. Κουρουπλής πολιτικός γυρολόγος είναι (από το ΠΑΣΟΚ), τι περιμένεις; Εκθέτει όμως τον Πρωθυπουργό και την Αριστερά με μέτρα ανελεύθερα και αντιδημοκρατικά, που στερούν από τους πολίτες την βούληση να αποφασίζουν οι ίδιοι ακόμα και για την υγεία τους. Οι απειλές για πρόστιμα είναι επικίνδυνες και μόνο να λέγονται πολύ περισσότερο αν τεθούν σε εφαρμογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ "ΧΙΤΛΕΡ" ΖΗΛΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΣΕΚ ΑΠ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΜΕΝΑΝ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ... ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ. Α, ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ - ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥ - ΝΑ ΜΑΣ... ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟς ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΟΗΤΟΙ" ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚ..ΤΑ. ΤΣΙΠΡΑ, ΜΖΑΕΨΕ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευτυχώς, κάποιοι κατάλαβαν κι αρχίζει το "άδειασμα" του ανεκδιήγητου Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Γιάννης Μπασκόζος χαρακτήρισε "επικοινωνιακό πυροτέχνημα" την πρόταση του αποτυχημένου Υπουργού. Κατάλαβε νωρίς ο Γενικός τι μα..κας είναι ο προϊστάμενός του και είπε να τον μαζέψει πριν κάνει μεγαλύτερη ζημιά. Τον αποπροσανατολισμένο Υπουργό, παιδιά, στείλτε τον σπίτι του ή στα σιχτίρια. Τόση ανοησία ούτε σε ηλίθιο δεν συναντάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο συγκεκριμένος "προσανατολισμός" του κ. Κουρουμπλή, επειδή ακριβώς είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ και μας απειλεί ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, μία απάντηση έχει προς τον κύριον αυτό, τον αποτυχημένος όπως λέει ο κόσμος όλος: ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΑΠΟ ΔΩ ΗΛΙΘ..Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανελεύθερο κράτος είναι η Ελλάδα και θέλετε να μας υποχρεώσετε σε τσεκ-απ απειλώντας μας με πρόστιμα; Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Ποιος φωστήρας σκέφτηκε να προτείνει κάτι τέτοιο στον Υπουργό ως νομοσχέδιο; κουρουμπλή στείλτον σπίτι του τον ανόητο, σε ρεζιλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κύριος Υπουργός Υγείας έχει κάνει κολονοσκόπηση; Αν όχι, ας κάνει μία και χωρίς βαζελίνη, ε; Πόσο γελοίος κατάντησες, καημένε Κουρουμπλή, με τις βιαστικές εξαγγελίες σου, χωρίς μελέτη, χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς σεβασμός στους δοκιμαζόμενους Έλληνες. έχει αρχίσει ήδη η αποδόμησή σου από τον επιστημονικό κόσμο, άσε τι σου σέρνουν οι πολίτες. Αν είχες λίγη ευθιξία, θα έπρεπε να παραιτηθείς αλλά που να την βρεις; Καληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "ΜΑΖΕΨΤΕ" ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΤΑ ΡΑΝΤΖΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΛΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ 5ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ, ΝΑ... ΝΑ... ΝΑ.... ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ "ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ" ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΣΕΚ ΑΠ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕς ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΛΙΩς ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ. ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά, μην ασχολείστε άλλο με κάτι τέτοιους τύπου Κουρουμπλή. Αρκετά μας τα πρήξανε τοσους μήνες οι ανίκανοι. Μόνο φόρους βλέπουμε, ασφυξία οικονομική και τώρα σάρχισαν και τις... μακακίες. Τι άλλο θα δούμε; Στις εκλογές να τους τελειώσουμε όλους τους ανίκανους. Δεν φταίνε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι, σωστοί επιστήμονες, πολιτικοί με σκέψη και ικανότητες. Αλλά οι πολιτικοί γυρολόγοι από το ΠΑΣΟΚ και την Δημοκρατική Αριστερά, του κάνουν ζημιά. Αν έχει λίγο μυαλό ο Τσίπρας θα τους διώξει με τις κλωτσιές, αλλιώς θα τους στείλει σπίτια τους ο λαός στις επόμενες εκλογές. "Μαύρο" σε κάθε Κουρουμπλή, μικρο-φασίστα του "αποφασίζομεν και διατάζομεν". Τσίπα μηδέν, μωρ' αδελφάκι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά αυτος ο Κουρουμπλής δεν βάζει μυαλό με τίποτα. Ενώ το κουαρτέτο ζητά την επαναφορά των 5 ευρώ κι αυτός τα μασάει για ισοδύναμα - μας κοροϊδεύουν γιατί θα το επαναφέρουν - συνεχίζει τις περατζάδες στα κανάλια και επιμένει στις υποχρεωτικές εξετάσεις για πρόληψη τάχαμου. Ποια πρόληψη κ. Υπουργέ; Όπως εφαρμότσηκε κι ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος; Ντροπή σας. Μην μας περνάτε για κορόιδα. Όλοι να διαμαρτυρηθούν για το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, να μποϋκοτάρουν τον νόμο αν τελικά έρθει για ψήφιση, να "μαυρίσουν" όποιους βουλευτές τον ψηφίσουν στη Βουλή και φυσικά πρώτον και καλύτερο τον ανεκδιήγητο κ. Υπουργό. Για μαζέψου λιγάκι γιατί σε έχουν ξεφτιλίσει και από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι επιστήμονες για αυτά που δήλωσες αλλά που μυαλό. Όταν ο Θεός έβρεχε μυαλά εσύ και κάτι όμοιοί σου κρατούσατε ομπρέλες. Φτου σας να μην σας ματιάσουμε, καραγκιόζηδες. Ακου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αλλιώς ΠΡΟΣΤΙΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή