Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Διονύσης Παπαδόπουλος:(για Δημοψήφισμα) "οι δυσκολίες προσωρινές, οι αξίες και οι αρετές μόνιμες"

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες,

Όλοι μας τα τελευταία πέντε χρόνια διανύουμε μακρό διάστημα αντιμετώπισης φοβερών αντικειμενικών δυσκολιών σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Μέσα σ΄αυτό το πλαίσιο θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι οι υπηρεσίες  του Δήμου και οι κοινωνικές δομές του, παραμένουν σε ετοιμότητα ώστε να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν ομαλή λειτουργία σε όλα τα επίπεδα.

Είναι καθήκον όλων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και των αιρετών και των υπηρεσιακών παραγόντων να βοηθήσουν στην απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών στους Δημότες. Με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα να εργαστούν για την άμεση εξεύρεση λύσεων όπου απαιτηθεί στις επόμενες ημέρες.

Στις δημοκρατίες υπέρτατη αξία είναι η λαϊκή βούληση. Οτιδήποτε υπηρετεί αυτή την υπέρτατη  αρχή του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι θετικό και μακροπρόθεσμα τελεσφόρο. Είναι βέβαιο ότι το βράδυ της Κυριακής θα μας βρει όλες και όλους ενωμένους και αποφασισμένους, με συντονισμό δυνάμεων, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των ημερών.
Τόσο στο Δήμο μας όσο και σε όλη την ελληνική κοινωνία διχαστικές λογικές και επιλογές ακρότητας δεν έχουν καμία θέση.
Θέση έχουν μόνον η αλληλεγγύη, το πνεύμα συνεννόησης, η αποφασιστικότητα και η βούληση για προάσπιση της αξιοπρέπειας των πολιτών.


Οι δυσκολίες είναι προσωρινές. Οι αρετές όμως της ενότητας, της λαϊκής κυριαρχίας και της προσήλωσης στο δημοκρατικό ιδεώδες, είναι μόνιμες. Και αυτές οι αρετές μάς κρατούν σήμερα αισιόδοξους και πάντα ισχυρούς.

              Διονύσιος Παπαδόπουλος
            Δήμαρχος  Μεγαλόπολης


7 σχόλια:

  1. δεν σε αφησε ο μεγαλος να παρεις θεση ε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαίως και πήρε θέση ο δήμαρχος μπορεί να μην τα είπε φατσα μπατσα αλλά καταλάβαμε. Και είναι προς τιμην του που έστω και με μισα λόγια έδωσε στίγμα που στηρίζει τον αγώνα για την αξιοπρέπεια και δεν τρέχει σαν τους "μεγάλους΄" να κάνει προπαγάνδα για το ΝΑΙ
    Δήμαρχε μιας και το ξεκίνησες να μιλάς στη γλώσα σου συνέχισέτο
    Γιατί οι δυσκολίες πρόσκαιρες η αρετές μόνιμες.
    Σύ είπας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσιριγωτης και Φουσέκης αλλά και σύμβουλοι του Μπουρα τρεχουν παντού υπερ του ΝΑΙ.
    Ο Παπαδοπουλος ομως βγαινει και τους αδειαζει, μιλαει σαν δημαρχος ολων των πολιτων ανεξαρτητα απο το τι ψηφιζουν. Χαιρομαι γιατι επιτελους εχουμε ενα αρχοντα της πολης που δεν τρεχει πισω απο κομματικα επιτελεια.
    Διονυση μπραβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μας δουλεύεις τώρα; η σε διόρισε πουθενά. ..

      Διαγραφή
    2. ntaksi nikolaki mou trava kane tin marioneta toys tora....opou fisaei o anemos ise

      Διαγραφή
    3. εχω πληροφοριες οτι θα ριξουν τρυπια ψηφοδελτια στον ακοβο να δουν αν κανει καλα τη δουλεια του ο δικαστικος

      Διαγραφή
  4. ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ... ΕΡΜΑΦΡΟΔΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΜΟΝΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ... ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑΧΑ ΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΚΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟΥΒΡΕΧΕΙ... ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΚΕΣΕΜΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή