Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: "Προχωρήστε σε καταλογισμούς για την πληρωμή ρεύματος στην Τσεμπερού"


Επανέρχομαι με  απλά  ελληνικά μήπως αυτήν την φορά γίνουμε κατανοητοί  στην Δημοτική Αρχή της Μεγαλόπολης, για  2 λόγους:
Πρώτον για  να  προστατεύσουμε  την αξιοπρέπειά μας, όσο και των δημοτών μας που με περίσσια ευκολία ευτελίζετε και
δεύτερον για να σταματήσει η μόνιμη τακτική σας, με κατά συρροή διαστρέβλωση της αλήθειας και συστηματικής κατασυκοφάντησης, που βέβηλα υποθάλπετε υπό την σφραγίδα του Δήμου μας.

 Επαναλαμβάνουμε:
Ουδέποτε μίλησα για δωρεάν ρευματοδότηση των 2 ραδιοφώνων της Μεγαλόπολης. Μίλησα για απαράδεκτη και εξευτελιστική διακοπή του ρολογιού της ΔΕΗ, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των ιδιοκτητών, ώστε να μπορέσουν να προβούν σε νέα ρευματοδότηση, χωρίς να χρειαστεί να «ακρωτηριαστεί η φωνή» τους.
Με αυτή τη βίαιη και αθέμιτη ενέργειά σας, τους οδηγήσατε  εδώ και αρκετές μέρες να μην εκπέμπουν σε ολόκληρη την Αρκαδία στερώντας τη φωνή π.χ των οκταμηνιτών, την ελλειψη οδηγών στο Κέντρο Υγείας, την προβολή των πολιτιστικών θεμάτων της πόλης και τόσα άλλα θέματα που η Μεγαλόπολη και οι φορείς τους έχουν ανάγκη να γνωστοποιούν και εκτός Μεγαλόπολης.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Τα κατάπτυστα περί διαπλοκής, συναλλαγής και αλληλοεξυπηρέτησης, τα αφήνω στην κρίση της κοινωνίας και προς τούτο  παραθέτω αυτούσιο το κείμενο σας
‘’….Μετά τα παραπάνω προκύπτει και ηθικό θέμα για τον κ. επικεφαλή της ελάσσονος μειοψηφίας που φέρεται  να  υπερασπίζεται ιδιωτικά συμφέροντα σε βάρος του Δήμου. Αν αυτό δεν λέγεται διαπλοκή, τότε ο λαός χρησιμοποιεί τη λέξη συναλλαγή και αλληλοεξυπηρέτηση.
Από πότε είναι δημοκρατικό, θεμιτό και ηθικό ο επικεφαλής συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης να αναλαμβάνει αγώνα υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων εις βάρος των δημοτών όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι  στέλεχος του Μεγαλόπολη FM ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του.
Καλούμε τον κ. Γεωργακόπουλο να μας απαντήσει χωρίς υπεκφυγές, δέχεται ο Δήμος να πληρώνει την ΔΕΗ με αρκετές χιλιάδες ευρώ ετησίως για  κόστος αναμετάδοσης μόνο των 3 ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών. 
Η υποκρισία έχει και όρια            ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ..''

ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ
Κε Δήμαρχε για σας προκύπτει ηθικό και όχι μόνο θέμα, που από της 20/8/14 έως της 21/04/15  εισηγείστε την πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ ΑΕ σε βάρος του Δήμου, ενώ επικαλείστε «το παράνομο της υπόθεσης».
Εσείς είστε αυτός που πιθανόν επιδιώξατε, όλο αυτό το χρονικό, διάστημα με τους παλαιοκομματικούς σας μηχανισμούς τη «διαπλοκή» τη «συναλλαγή» και την «αλληλοεξυπηρέτηση», που πιθανόν δεν σας βγήκε και στρέφεστε με ύβρεις και με πράξεις πολιτικής αυτοδικίας σε όποιον «τολμήσει » να έχει διαφορετική άποψη.
Το αποκορύφωμα της αλαζονείας μετά από σωρεία πιέσεων και εκβιασμών, κατά την προεκλογική περίοδο σε ανθρώπους της πόλης να μην συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό μας τώρα έρχεστε να παίξετε το χαρτί του φόβου και έμμεσα να σκορπίσετε το μήνυμα της πειθαρχίας στη εξουσία σας, σε εκείνους  που τόλμησαν και τοποθετήθηκαν  απέναντι στους παλαιοκομματικούς μηχανισμούς που εκπροσωπείτε. Η μέθοδος σας να στοχοποιείτε ένα-ένα τα μέλη της Παράταξης μας ξεχωριστά, αν όχι ανέντιμη είναι τουλάχιστον ανήθικη για τα Δημοκρατικά μας ήθη.
Και τώρα στην ουσία των πραγμάτων.
Εγώ όχι μόνο δεν δέχομαι ο Δήμος να πληρώνει την ΔΕΗ κανενός ιδιωτικού ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν.
Αλλά για το λόγο αυτό άμεσα και χωρίς υπεκφυγές σας καλώ
Α) Να επιμερίσετε το κόστος της ΔΕΗ στη Τσεμπερού για τα ραδιόφωνα στα παρακάτω μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που εσείς με τις εισηγήσεις σας παροτρύνατε να πληρώσουν, και να επιστραφούν τα χρήματα άμεσα  στα ταμεία του Δήμου μας.
1)Διονύσιο Παπαδόπουλο – Πρόεδρο 2) Αθανάσιο Δάρρα 3) Πολύβιο Κακκαβά 4)Ιωάννη Φουσέκη 5) Σπυρίδων Τσιριγώτη 6) Χρήστο Δημόπουλο 7) Ιωάννη Γεωργακόπουλο.
Β)Να αναζητήσετε τυχόν πειθαρχικές ευθύνες των μελών της Οικονομικής Επιτροπής για την ζημιά που έχει υποστεί ο Δήμος.
Γ) Να ελέγξετε σε βάθος εικοσαετίας τυχόν απαιτήσεις του Δήμου από προηγούμενες δημοτικές αρχές και να επιστραφούν τα χρήματα στα ταμεία του Δήμου πριν επέλθει ο χρόνος παραγραφής.

Επειδή κε δήμαρχε πρέπει να υπάρχει συνειρμός μεταξύ ποινής και αδικήματος,σας προσκαλώ ΑΜΕΣΑ για τις ενέργειές σας προκειμένου να αρθεί κάθε αδικία σε βάρος των οικονομικών του Δήμου μας.

Τελειώνοντας κε Δήμαρχε γνωρίζω σε εσάς και στην παράταξή σας ότι εμείς έτσι εννοούμε την πολιτική, και την διαχείριση του δημόσιου χρήματος και σε περίπτωση που εσείς αδρανήσετε στις ενέργειές σας θα επωμιστείτε τεράστιες πολιτικές ευθύνες που τυχόν  προσωπικά να μην σας αναλογούν.

Εν αναμονή των ενεργειών σας .-



Μεγαλόπολη, 7 Μαΐου  2015
Ι.Ν.Γεωργακόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Δήμου  Μεγαλόπολης
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ


 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σας παραθέτουμε τα σχετικά με το θέμα δελτία τύπου


4 σχόλια:

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΣΕΜΠΕΡΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ
    ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ (ΔΗΛ Ο ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗΣ)ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ MEGA TOY STAR ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ
    ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΑΝΤΕΝΑ ΚΛΠ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ... ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΗΤΑΝ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ... ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ... ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι ποιος το πληρωνε τοσα χρο νια ο γειτονας?μην κοιτας που τωρα τους επιασε ο πονος για αλους λογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΜΠΕΡΟΥ. 23 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΦΥΓΑΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΑΣ. Ε; ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΦΩΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ, Ε; ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΣ; Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΣΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΙΤΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ; ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΞΕΡΕΙΣ ΔΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΕΩ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΧΟΡΤΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 9.30ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 7.30 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2.00 ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΚΙ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ, ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΛΠ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ... ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ Ε; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ, Ε; ΟΜΩΣ ΧΑΛΑΡΩΣΑΤΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; Σ ΑΦΗΣΑΝ ΚΙ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΨΥΧΡΑ;ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή