Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΝΕΑ ΑΡΧΗ Κώστας Μιχόπουλος: οι πρώτοι 31 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Μεγαλόπολη 22 Μαρτίου 2019 

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης Κωνσταντίνος Μιχόπουλος, παρουσίασε τους 31 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο ΝΕΑ ΑΡΧΗ.


Με αλφαβητική σειρά οι ανακοινωθέντες υποψήφιοι είναι:








13 σχόλια:

  1. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου, φίλε! Δυστυχώς, μεγάλα χάλια! Ο Θεός να δώσει να μη βγούνε αυτοί! Ο επόμενος Δήμαρχος θα είναι μάλλον Ο Θανάσης Χριστογιαννόπουλος! Τουλάχιστον είναι μια νέα φωνή έστω και αν είχε ασχοληθεί με τον Δήμο και στο παρελθόν!

      Διαγραφή
    2. εσύ κατάλαβες ότι ενοούσε τους υποψήφιους ότι σε βολεύει ονειρεύεσαι
      εγώ καταλαβαίνω ότι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι μαζί και ο χριστογιαννόπουλος που εσένα σου αρέσει είναι μπρος γκρεμό και πίσω ρέμα
      ποιόν να προτιμήσουμε όλοι ίδιοι είναι πάνω κάτω
      οπότε ξαναλέω ψηφίστε όποιον θέλετε αλλά βάλτε στο συμβούλιο καινούριους ανθρώπους χωρίς βάρη και βαρίδια

      Διαγραφή
    3. Α, καλά! Δεν καταλαβαίνεις και ελληνικά εσύ! Δεν έγραψα ότι μου αρέσει ο Χριστογιαννόπουλος, ούτε τον ξέρω φατσικά τον άνθρωπο. Αλλά μάλλον αυτός θα βγει αν κάνει σωστή δουλειά προεκλογικά. Συμφωνώ μαζί σου πάντως ότι κανείς από τους παλιούς αποτυχημένους συμβούλους δεν πρέπει να υοπάρχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Ιδίως κάτι χαλασμένα άτομα, που ειρωνεύονται τον κόσμο και κυκλοφορούν με μια έπαρση σαν καβαλημένα καλάμια.

      Διαγραφή
  2. Ώδινεν όρος και έτεκε μυν .Άχρωμος και άοσμος συνδυασμός.....κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην "πυροβολείτε" τους υποψηφίους, από όλους τους συνδυασμούς, που δεν έχει διατελέσει δημοτικοί σύμβουλοι. Όλοι τους, ίσως έχουν κάτι να προσφέρουν που, εκ προοιμίου, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει...
      Για τους υποψηφίους που έχουν διατελέσει δημοτικοί σύμβουλοι, είναι σαφώς πιο εύκολο, και δίκαιο, να τους κρίνουμε!
      Πατριώτες, είναι καλό να διακρίνουμε αυτές τις λεπτομέρειες...

      Διαγραφή
    2. σωστά μιλάς για όλους τους νεοφερμένους σε όλους τους συνδιασμούς αυτούς πρέπει να προτιμήσουμε εντάξει όλους δεν γίνεται όποιον νομίζει ο καθένας τους νέους όμως γιατί από τους παλιούς καήκαμε

      Διαγραφή
  3. Έλα εσύ να δώσεις μυρωδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέα αρχή με συνταγή στελέχωσης συνδυασμού προερχόμενη από την παλαιολιθική εποχή της εγγυημένης αποτυχίας που οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία. Στελέχωση δηλαδή με βασικό κριτήριο την προσέλκυση ψηφαλακίων κι όχι τις ικανότητες, τις προτάσεις και το όραμα των υποψηφίων (οι εξαιρέσεις δεν είναι ικανές να κάνουν την διαφορά). Π.Χ βάζουμε στον συνδυασμό τον Τάκη Τσουκαλά γιατί θα μας φέρει μπόλικα ψηφαλάκια από τις κερκίδες των γηπέδων.
    Κι αφού μεταξύ άλλων συνεχίζεται η παράδοση με επιστράτευση προσώπων τα οποία ούτε κατοικούν, ούτε δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης, δεν τους κόβει κιόλας (δείγμα τις αποτελεσματικότητας) να βάλουν μια φίρμα που θα τραβήξει τα πρόβ εεεε τους ψηφοφόρους. Βάλτε π.χ τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ρε παιδιά να μας πει και κανένα τραγούδι προεκλογικά!

    Υ.Γ. Μάλλον τα στελέχη της άκρως αποτυχημένης σημερινής Δημοτικής αρχής εάν τα τοποθετήσουμε σε άλλο συνδυασμό μεταμορφώνονται αυτομάτως σε ικανότατα που κομίζουν το νέο! Ε να ρε παιδιά αυτό ήταν, δεν φταίνε τα πρόσωπα τελικά, οι τίτλοι των συνδυασμών φταίνε. Μάλλον γι' αυτό και στα κόμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής έχουν τρελαθεί να αλλάζουν μαρκίζες και σήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεγάλε ζωγράφισες
    έτσι ψηφίσανε και τον Ψινάκη και τραβάνε τα μαλλιά τους
    όταν καιγόντουσαν ζωντανοί αυτός έκανε πάρτυ στη Μύκονο
    γιατί φυσιολογικό είναι!
    ο καθένας κάνει ότι ξέρει και με όποιο "υποχθόνιο χαρακτηριστικό" διαθέτει που λέει και ο.. (ά)λόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε κάτι ρε φίλε που εμαθεέ και τον Ψινάκη και σχολιάζεις εσυ

      Διαγραφή
  6. Άλλοι έχουν ρίξει μαύρη πέτρα στην Μεγαλόπολη χρόνια τώρα και ξαφνικά το παίζουν ντόπιοι και θέλουν ψήφο.
    Άλλοι ειναι αυτοί που τόσα χρονιά μαζί με τον μέντορά τους τον Σπύρο που μέχρι πριν μερικούς μήνες τον εκθείαζαν αφού τα έχουν κάνει ήδη αίσχος και μαντάρα στα κοινά τώρα έχουν το θράσος να παρουσιάζονται σαν τα νέα πρόσωπα και ξανά ζητάνε την ψήφο μας.
    Αυτοί αλλά και άλλοι ειναι δεκανίκια και λαγοί του όπου την δεύτερη Κυριακή θα του στείλουν όλους τους ψήφους τους.
    Θυμάστε το παιχνίδι της παράταξης του επαναστάτη Γεωργακόπουλου που την δεύτερη Κυριακή μας φόρτωσε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την παρέα του?
    Δια ταύτα ξέρετε τι θα πάρετε στις εκλογές γιατί πολλοί ξυπνήσαμε και σας περιμέναμε.
    Μαύρο στον μαυρογιαλούρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή