Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Κώστας Μιχόπουλος: "καλούμε τους πολίτες να πλαισιώσουν την παράταξή μας για ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ"

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ
Τόπος να ζεις...

Ανοικτή επιστολή - κάλεσμα προς τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης

Συνδημότισσες και συνδημότες.

Λίγους μόλις μήνες πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019, το λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης βρίσκεται στην κρισιμότερη, ίσως καμπή της νεότερης ιστορίας του. Τούτο γιατί, σα να μην έφτανε η βαθιά οικονομική κρίση που ταλανίζει επί επτά και πλέον χρόνια την ελληνική κοινωνία, το λεκανοπέδιο μπαίνει βίαια στη μεταλιγνιτική εποχή με το ξεπούλημα των ΑΗΣ και των λιγνιτωρυχείων. Οι συνέπειες αυτής της εξέλιξης προμηνύονται βαριές για το τόπο μας, αφού όλα αυτά τα χρόνια εγκαταλείφθηκε κάθε άλλη αναπτυξιακή δυνατότητα, καθιστώντας τη ΔΕΗ μονόδρομο.

Την ύστατη τούτη ώρα το κεφάλαιο «ΛΙΓΝΙΤΗΣ» βαθμιαία κλείνει οριστικά. Είναι ανάγκης με σύνεση και νηφαλιότητα να επανασχεδιάσουμε το μέλλον, εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας που όλα αυτά τα χρόνια έμεναν ανεκμετάλλευτα.

Στο νέο περιβάλλον, έτσι όπως διαμορφώθηκε με το νέο νόμο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καλούμαστε να δώσουμε τη μάχη για το μέλλον του λεκανοπεδίου. Προς τούτο χρειάζεται σωστός σχεδιασμός, στρατηγική, όραμα και σκληρή δουλειά. Πρέπει να δημιουργήσουμε έναν αέρα αισιοδοξίας, να χαράξουμε μια νέα πορεία με στόχο να κρατήσουμε το λεκανοπέδιο ζωντανό και να το οδηγήσουμε μπροστά.

Στην προσπάθεια αυτή διαθέτουμε την εμπειρία, όμως μόνο αυτή δεν φτάνει.

Λ Καλούμε τους νέους και τις νέες του τόπου μας που ονειρεύονται το μέλλον τους εδώ, να συμμετέχουν με τις προτάσεις τους για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας.

Λ Καλούμε τους επιστήμονες που προτίμησαν να μείνουν εδώ και να αγωνιστούν, από το να φύγουν στο εξωτερικό.

Λ Καλούμε τους επαγγελματίες που με νύχια και με δόντια κρατούν την αγορά ζωντανή.

Λ Καλούμε όλους όσους επένδυσαν στο λεκανοπέδιο στηρίζοντας την τοπική οικονομία.

^ Καλούμε όλους τους πολίτες, μακριά από αγκυλώσεις και κομματικές εξαρτήσεις, να πλαισιώσετε την παράταξή μας. Και όλοι μαζί, να σχεδιάσουμε και να αγωνιστούμε για το μέλλον του τόπου μας.

ΚΩΣΤΑΣ I. ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ 
Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Μεγαλόπολη 30 Νοεμβρίου 2018



65 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ με παλαιά πρόσωπα ειναι λιγο οξύμωρο. Οσο καθομαστε στον καναπε και αφήνουμε τους πολιτικους να αλωνίζουν τιποτα δε θα αλλαξει. προβατα ξυπνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για απαντήστε μας ΔΗΜΟΣΙΑ κύριε Μιχόπουλε τόσο καιρό που ήσασταν και είσθε και τώρα που ομιλούμε ***ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ***τι κάνατε για τον τόπο μας?
    ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    Απλα το κρύβεται και το παίζεται ότι παρατηθήκατε από παντού.
    Και για να μην προτρέξει κάποιος δεν υποστηρίζω κανέναν απο αυτούς που διέλυσαν την Μεγαλόπολη και ετοιμάζονται να ζητήσουν την ψήφο μας.Απλα θα έχουν ολη την τύχη που θα έχει κι ο μια από τα ίδια κύριος Μιχόπουλος.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΟΞΩ ΟΛΟΙ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. Μιχόπουλε,
    μιας και θέτετε τον εαυτό σας στα κοινά,
    και επειδή πολλά ακούγονται, νομίζω θα ήταν φρόνιμο να μας ξεκαθαρίσετε δύο πράγματα που αφορούν τη χρονική περίοδο που ήσασταν Δήμαρχος Γόρτυνος:
    α) πως ακριβώς διατέθηκαν τα χρήματα που διέθεσε η Αγγελοπούλου για τους πυρόπληκτους?
    β) ποιος πλήρωνε το λογαριασμό της ΔΕΗ στο κτίριο όπου στεγαζόταν η ταβέρνα που υπήρχε στην Καρύταινα?
    "Δον Κιχώτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Μιχόπουλε, εσείς και οι άλλοι υποψήφιοι που ακούγονται ότι θα διεκδικήσουν τον Δήμο, δυστυχώς προέρχεστε από την ίδια πολιτική «μήτρα».
    Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό από εσάς, γιατί με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τους λίγους πετυχημένους ως Δήμαρχος Γόρτυνος, του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Μόνο να προσέξει ποιους θα επιλέξει γα Δημοτικούς του Συμβούλους και Παρέδρους γιατί αν φτιάξει συνδυασμό με ανίκανους, ανέντιμους και λαμόγια, δεν θα τον ψηφίσουμε και ας είναι ο ίδιος πολύ καλός. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι για τα χωριά μας άνθρωποι που μένουν μόνιμα στην Αθήνα. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι Σύμβουλοί του αυτοί που ενέχονται σε διάφορες "βρομιές" και σε "παρεούλες". Είναι αδιανόητο άνθρωποι ανάξιοι να πλαισιώσουν έναν Μιχόπουλο, επιτυχημένο επιχειρηματία και Δήμαρχο. Να προσέξει πολύ, λοιπόν, ο κ. Μιχόπουλος, να μην μαζέψει κοντά του "σκουπίδια" αλλά νέους, άφθαρτους και διαπιστωμένα ικανούς ανθρώπους. Και να μιλήσει με τον κόσμο στην πόλη και στα χωριά, να ακούσει τα προβλήματά τους και τις ιδέες τους, να φτιάξει ένα πρόγραμμα "σφιχτό", εφαρμόσιμο. Όχι ψεύτικες υποσχέσεις, δυο τρία πράγματα καλά, να πάρει μπρος η μηχανή της ανάπτυξης. Η θητεία Παπαδόπουλου ήταν η χειρότερη για την Μεγαλόπολη. Όχι άλλα χαμένα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή δύναμη, Δήμαρχε και καλόν αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή σας επιτυχία κ. Μιχόπουλε! Απλά πράγματα θέλει ο κόσμος, δεν ζητάει ούτε γεφύρια ούτε παλάτια! Καλός φωτισμός (να αλλάζονται άμεσα οι καμένες λάμπες), καθαριότητα (τακτικό - μία φορά την εβδομάδα - άδειασμα κάδων και στα χωριά, να λάμπουν οι κοινόχρηστοι χώροι, πλατείες, προαύλια εκκλησιών, δρόμοι), ασφάλεια του πολίτη, γενναία μείωση δημοτικών τελών ιδίως για τους μόνιμους κατοίκους των χωριών), δημιουργία δημοτικής Αστυνομίας, Δημοτική συγκοινωνία που θα συνδέει την Μεγαλόπολη με τα χωριά του Δήμου, μείωση της γραφειοκρατίας στον Δήμο (με παροχή ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των Δημοτών, να μπορούν να παίρνουν πιστοποιητικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), ο Δήμαρχος να βρίσκεται κοντά στους Δημότες του να μην είναι απρόσιτος, δωρεάν σύνδεση Ίντερνετ και στο πιο μικρό χωριό του Δήμου Μεγαλόπολης, καθαρισμοί αγροτικών δρόμων στα χωριά, έργα καλλωπισμού, στήριξη του πολιτισμού, ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων της περιοχής. Κάντε την διαφορά, η επιτυχημένη θητεία σας ως Δημάρχου Γόρτυνος είναι εγγύηση, αρκεί να επιλέξετε και τους σωστούς συνεργάτες, όχι "ρετάλια" και "βαρίδια" από τους παλαιούς που τους έχει σιχαθεί ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μιχόπουλος είμαι ο μόνος που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο Μεγαλόπολης και να διώξει τους αποτυχημένους που κατέστρεψαν για πάνω από μία 4ετία την πόλη μας και τα χωριά που ανήκουν στον Δήμο. Τόση εγκατάλειψη δεν είχαμε δει προηγουμένως. Μιλάμε για τελείως ανίκανα άτομα. Στείλτε τον νυν Δήμαρχο και τους ανάξιους συμβούλους του, στα σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μιχόπουλος υποψήφιος, επιστρέφει και το καφέ της χαράς στην τηλεόραση. Σε ποια δεκαετία ζούμε τελικά?

      Διαγραφή
  9. Εσεις που σχολιάζετε οτι ο Μιχοπουλος θα μας σωσει σας πληρωνουν για να τα γραφετε?Γιατι εμεις που δεν θελουμε κανεναν μα κανεναν απο τους παλιους καταστροφεις μας δεν μας πληρωνει κανενας.Εχουμε πληρωθει απο ολους τουςτην καταστροφη του τοπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην μας πληρώνει ο Μιχόπουλος! Πού ζεις άνθρωπέ μου, τι είμαστε αργυρώνυτοι να γράφουμε κατά παραγγελία σχόλια; Την αλήθεια λέμε. Κάνε μια βόλτα να δεις τα έργα που είχαν γίνει στην Καρίταινα και στα ψριά επί Μιχόπουλου και μετά γράψε ο,τι θες. Βέβαια Μπούρας και Παπαδόπουλος τα εγκατέλειψαν όλα στην τύχη τους, μέχρι και τα μηχανήματα - οχήματα άφησαν οι αθεόφοβοι! να σαπίσουν αχρησιμοποίητα. Ο Μιχόπουλος, με μια καλή ομάδα Συμβούλων, μπορεί να κάνει πολλά. Νέους ανθρώπους όμως, όχι "παλιατσαρίες".

      Διαγραφή
    2. Πατριώτη...Οκ! Να λέμε και καμιά μακ..κία, να παιρνά η ώρα, αλλά το πράγμα το "χοντραίνεις", και θα σε πάρουν στο ψιλό...Ε, δε θα γίνει και Θεός ο Μιχόπουλος, επειδή έριξε αμέτρητες μάντρες στις οποίες σήμερα περπατούν οι αλεπούδες και τα αγριογούρουνα...
      Εντάξει, για Δήμαρχος σε δέκα χωριά, καλός ήταν, αλλά μέχρι εκεί! Δεν είναι άλλωστε και οι εποχές που υπήρχαν άφθονα κονδύλια, και δε λογάριαζε κανείς που πάνε...
      Λοιπόν, συμμορφώσου...Ντάξ' είπαμε να κάνουμε μια πλάκα, αλλά όλα έχουν ένα όριο!

      Διαγραφή
    3. Όταν ο Θεός έδινε μυαλό στον κόσμο, εσύ κρατούσες ομπρέλα! Ο Μιχόπουλος είναι πολύ καλύτερος από όλους, τα έργα του φαίνονται!

      Διαγραφή
    4. Μάλλον πας γυρεύοντας...Επειδή του έχω μια μικρή συμπάθεια του Μιχόπουλου, καλό είναι να σταματήσεις να με προκαλείς, γιατί θα την πληρώσει αυτός τη νύφη εξαιτίας σου. Σταμάτα το λιβάνισμα λοιπόν!

      Διαγραφή
  10. Αχ βρε Μπούρα.... κατέβα να φύγει η σαβούρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, όχι και σωτήρας ο Μπούρας, φίλε μου! Καλός ως γιατρός αλλά λίγος ως Δήμαρχος και με χάλια Συμβούλους δίπλα του! Καταδίκασε κι αυτός την Μεγαλόπολη με την απραξία του! Αν δεν θέλουμε τον Μιχόπουλο, ας... προσευχηθούμε τότε να εμφανιστεί κάποιο νέο πρόσωπο, ικανό, έντιμο, με όραμα. Υπάρχει τέτοιο;

      Διαγραφή
    2. Ο Μπλακ-Τζάκ δε σου κάνει; Σου πέφτει λίγος κι αυτός;

      Διαγραφή
  11. Σας ανέδειξε όλους ο Παπαδόπουλος και τώρα τον πουλήσατε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες, φίλε μου; Τον Μιχόπουλο τον ανέδειξε ο Παπαδόπουλος; Γελάνε και τα τσιμέντα με αυτό που έγραψες!Ο Μιχόπουλος έφτιαξε τα χωριά του τέως Δήμου Γόρτυνος και ο περισσότερος κόσμος λέει: "Πού είσαι, Μιχόπουλε! Με σένα τα χωριά μας είδαν έργα!" Ξυπνάτε. Ο Παπαδόπουλος πρέπει να πάει σπίτι του, είναι ένας ανίκανος, απρόσιτος άνθρωπος, αγέλαστος και απόμακρος, ψυχρός! Απωθεί! Αυτή τη φορά να κάνουμε όλοι μας τη σωστή επιλογή, όχι άλλα χαμένα χρόνια!

      Διαγραφή
  12. ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ,ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μπουρας κατεβαινει για αντιπεριφερειάρχης με τη ΝΔ...
      Αν εβαζε για δημαρχος με αλλους συμβουλους ομως, καλα θα ηταν.

      Διαγραφή
  13. Κύριε Μιχόπουλε,
    Πόσο επιβαρύνατε τον Δήμο Μεγαλόπολης με δάνεια που φέρατε από τον πρώην Δήμο Γόρτυνος;
    Τι επενδύσεις κάνατε στην Μεγαλόπολη εκτός της οικογενειακής επιχείρησης;
    Πόσες θέσεις εργασίας δώσατε σε νέους Μεγαλοπολίτες;
    Μας λέτε ότι όλα αυτά τα χρόνια εγκαταλείφθηκε κάθε αναπτυξιακή δυνατότητα για τον τόπο μας, μήπως ζούσατε αλλού όλα αυτά τα χρόνια; μήπως δεν είσαστε κομμάτι αυτού του μηχανισμού διαχείρισης της εξουσίας; Μήπως δεν είσαστε συνοδοιπόροι με τους κ.κ. Σπύρο, Γιάννη, Σάκη, Θανάση;
    Φτάνει πια, σας γνωρίσαμε όλους τους σωτήρες που χρόνια τώρα θάψατε την Μεγαλόπολη…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μιχόπουλος, απλός Δημοτικός Σύμβουλος ήταν, μην τους βάζεις όλους στο ίδιο σακί. Τα χωριά του Δήμου Γόρτυνος τα έφτιαξε -με τις δυνατότητες που είχε τότε - τα έργα φαίνονται και ας μην νοιάστηκαν οι επόμενοι να τα φροντίσουν. Ο Παπαδόπουλος ούτε Αντιδήμαρχο δεν τον έκανε, τέτοιο ανθρωπάκι είναι. Γι' αυτό πρέπει τώρα να πάει από δω, γιατί εξάλλου είχε δηλώσει ότι μία θητεία του είναι αρκετή. Και για μας, μια θητεία του αρκετή μας ήταν να διαπιστώσουμε πόσο ανίκανος είναι!

      Διαγραφή
    2. Ας μας πεί καλύτερα ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, πόσα λεφτά έχουν στοιχείσει μέχρι σήμερα στον Δήμο Μεγαλόπολης τα τσιμεντάβλακα που άφησε σε εκρεμότητα ο κ. Μιχόπουλος απο το κεφαλόβρυσο !!!!!

      Διαγραφή
    3. Τίποτε δεν έχουν στοιχίσει, ο Παπαδόπουλος έχει εγκαταλείψει ΟΛΑ τα χωριά του τέως Δήμου Γόρτυνος. Σε ποιο χωριό έγιναν ουσιαστικά έργα; Σε κανένα! Ανοίξτε τα μάτια σας. Από όλους όσους εμφανίζονται μέχρι τώρα ως υποψήφιοι, μόνον ο Μιχόπουλος αξίζει. Μακάρι να φανεί κάποια άλλη δυνατότερη υποψηφιότητα.

      Διαγραφή
  14. Θεέ μου μεγαλοδύναμε
    που ’σαι ψηλά κει πάνω
    Ρίξε λιγάκι τουμπεκί, Θεούλη μου
    στον ναργιλέ επάνω.

    Εκεί ψηλά στης εκκλησιές
    στις στρογγυλές καμάρες
    Αρχίσαμε τις ντουμανιές, Θεούλη μου
    σαν να ’τανε λαμπάδες.

    Να, κι ο Αϊ Σπυρίδωνας
    με τ’ άσπρα του τα γένια
    Τράβηξε μία ντουμανιά, Θεούλη μου
    ξεραίνετε απ’ τα γέλια. | 2x

    Όταν φουντώσει ο ναργιλές
    κι αρχίσει το ντουμάνι
    φώναξε τους αρχάγγελους, Θεούλη μου
    να πουν το νάνι-νάνι

    Είναι η μόνη λύση για την παλέψω με όλες αυτές τις υποψηφιότητες που ακούγονται για τον Δήμο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος θα αποφασίσει με την ψήφο του, δημοκρατικά και ωραία. Αν έχεις εναλλακτική επιλογή, ορίστε! Ή κατέβα ο ίδιος να δεις "πόσα απίδια χωράει ο σάκος"!

      Διαγραφή
    2. "Επαρχία 1978" - Στίχοι: Φαλάρας Πάνος

      Ένα γυμνάσιο, δυο δημοτικά και λίγοι σύλλογοι,
      παντοπωλεία, καφενεία και κουρεία,
      ανάμεσά τους τριγυρνάνε οι δοσίλογοι,
      για να προσέχουν μην αλλάξει η ιστορία.

      Κι ο αστυνόμος τ’ απογεύματα που βγαίνει,
      ελέγχει μες στους δρόμους κάθε κίνηση,
      στην τηλεόραση το βράδυ η κυρά Λένη,
      κοιτώντας σήριαλ θα κλάψει από συγκίνηση.

      Εφημερίδες, περιοδικά και νυφοπάζαρο
      τις Κυριακές που βγαίνουν βόλτα στην πλατεία,
      η Μαριγούλα αγαπάει κάποιο Λάζαρο
      κι ο χωροφύλακας γυρεύει μιαν αιτία.

      Κι ο αστυνόμος τ’ απογεύματα που βγαίνει,
      ελέγχει μες στους δρόμους κάθε κίνηση,
      στην τηλεόραση το βράδυ η κυρά Λένη,
      κοιτώντας σήριαλ θα κλάψει από συγκίνηση.

      (Πόσο διαφορετική είναι η Μεγαλόπολη του 2018, σαράντα χρόνια μετά, από όσα λέει το τραγούδι...; Υπάρχουν κάτι συμπτώσεις...Κύριοι επίδοξοι Δήμαρχοι και λοιποί καρεκλοκένταυροι, άραγε ΠΩΣ θα αλλάξετε αυτή την εικόνα;)

      Διαγραφή
  15. Ψήφισε Αλέξη για την απελευθέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάνε μια νέα αρχή, Δήμαρχε, με νέους ανθρώπους, μορφωμένους, άφθαρτους, προσηνείς και απλούς με τον κόσμο, όχι καβαλημένα καλάμια. Φτιάξε ένα ωραίο πρόγραμμα χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις: καθαριότητα, ασφάλεια, καλός φωτισμός, υποδομές, πυρασφάλεια (διάνοιξη ζωνών), στήριξη των ντόπιων ( μείωση δημοτικών τελών, να μην πληρώνουν τα τέλη για τους τάφους οι μόνιμοι κάτοικοι των χωριών που φεύγουν από τη ζωή - αυξημένα για τους άλλους που θέλουν να ταφούν στα χωριά τους), ύδρευση με καθαρό νερό, καλλωπισμός κοινόχρηστων, μία παιδική χαρά σε κάθε χωριό για να πηγαίνουν τα παιδάκια που έρχονται Πάσχα και καλοκαίρι, ανθρωπιά - ο Δήμαρχος κοντά στους κατοίκους όχι ψυχρός, απότομος και αδιάφορος. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί αγαπητοί μου ο κ. Φουσέκης δεν ήταν άριστος Δήμαρχος στη Φαλαισία ? Τεράστιο έργο άφησε. Αυτός να είναι ο επόμενος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως και ήταν άριστος και ικανός Δήμαρχος, με οράματα για την περιοχή του, με επενδυτικό μυαλό, ποιός ξεχνάει τα σαλιγγαροτροφεία με τα σαλιγγάρια πιστοποιημένης ονομασίας προέλευσης [ Π.Ο.Π.] ΣΑΛΙΓΓΑΡΙΑ ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ που εξάγονται σε χώρες τις Ευρώπης ??? Ο δε κ. Μιχόπουλος γέμισε τον Δήμο του με πέτρες , μάντρες και αγγωνάρια .....

      Διαγραφή
  18. Καλύτερα να παει σπιτι του ελεος
    Ας γίνει καμια ανανεωση βαρεθηκαμε
    Τα ιδια και τα ιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πατριώτη Κωστα Μιχοπουλε σου ευχoμαι καλή επιτυχία.
    Την νίκη την αξίζουν αυτοί που ρισκάρουν, και εσύ ρισκαρες πολλά που επενδύσες στην ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.
    Αυτό όμως δεν αρκεί πρέπει να κάνεις ανοιχτή ρίξη με το παρελθόν και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που δυστυχώς είναι μονοδρομος η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ποια δεν θέλει διαχείριση ,θέλει διάσωση απο ανθρώπους που την αγαπάνε και πιστεύουν σε αυτή και που σίγουρα δεν κρύβονται πίσω από την λέξη "ανώνυμος".......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Γκιουμέ τι εννοείται γράφοντας 'εσύ ρίσκαρες πολλά που επένδυσες στην ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ'?

      Δον Κιχώτης

      Διαγραφή
  20. Για όλους εσάς που επευφημείται τον κ. Μιχόπουλο και είστε τόσο υπέρ της υποψηφιότητας του σας λέω ότι δεν τρώμε κουτόχορτο όπως νομίζετε.

    Και μπορεί η μνήμη μου λόγω ηλικίας να μην μου επιτρέπει να θυμάμαι τα πάντα, δυστυχώς για εσάς υπάρχουν καταγεγραμμένα άρθρα και δηλώσεις, ώστε να βλέπω τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως νομίζω ότι είναι.

    Θα σταθώ στο μόνο που προτάσσει, ότι διαθέτει εμπειρία.

    Για να θυμηθούμε λοιπόν ποιος είναι ο κ. Μιχόπουλος.

    Διετέλεσε δήμαρχος Γόρτυνος.
    Μόλις έληξε η θητεία του και ενώθηκε με το Δήμο Μεγαλόπολης δήλωσε υποψηφιότητα ως υποψήφιος δήμαρχος μα επί δεν του βγήκε έκανε τον περιβόητο γαμο με τον κ. Τσιριγώτη.
    Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος με την αντιπολίτευση.
    Στις τελευταίες εκλογές έθεσε υποψηφιότητα μαζί με τον κ. Παπαδόπουλο.
    Ως εκλεγμένος πλέον σύμβουλος το 2014 και το 2015 ήταν πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης.
    Από εκεί έφυγε διότι έθεσε υποψηφιότητα με το κόμμα του ΓΑΠ όπου και υπήρχε ασυμβίβαστο
    Μετά την μη εκλογή του συνέχισε ως δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Μεγαλόπολης.
    Όπου και από τον Μάιο του 2016 εως σήμερα είναι πρόεδρος της Αναπτυξιακής Βόρειας Πελοποννήσου (ΑΝΒΟΠΕ)

    Σαν Δήμαρχος Γόρτυνος δεν έκανε κανένα έργο που να ανοίξει έστω και μία θέση εργασίας, ακόμα και τα χρήματα από το λιγνιτόσημο και αυτός τα έριξε σε μάντρες και μαντρούλες. Φυσικά για να είμαι ακριβοδίκαιος έφερε και 509.868,49€ χρωστούμενα για να πληρωθούν από τον διευρυμένο πλέον Δήμο Μεγαλόπολης. (https://parrisia-megalopolis.blogspot.com/2014/05/blog-post_10.html)

    Σαν πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης απλά διεκπεραίωνε.

    Σαν δημοτικός σύμβουλος έλαμψε δια της απουσίας του, δεν είδα να φέρνει καμιά σημαντική πρόταση προς συζήτησιν.

    Σαν πρόεδρος της ΑΝΒΟΠΕ μεγαλούργησε για την περιοχή της Μεγαλόπολης, το μοναδικό έργο που χρηματοδοτήθηκε και αφορά την περιοχή μας είναι το δημοτικό σχολείο στο Βάστα και αυτό εν έτη 2018!!! Δεν μπήκε καν στο κόπο να προσπαθήσει να χρηματοδοτήσει ένα αναπτυξιακό πλάνο για την περιοχή, που όπως είχε το θράσος να πει σε μια συνάντηση για τα σκουπίδια, ότι δεν φρόντισε κανείς να υπάρξει για την περιοχή μας. Λες και αυτός δεν είναι ενεργό μέλος σε αυτούς που τη διοικούν όλα αυτά τα χρόνια!!

    Εσείς και οι υπόλοιποι που πέρασαν από τον τόπο φροντίσατε να συμβάλλετε στην ερημοποίηση της πόλης μας. Τα παιδιά μου (όπως και των περισσότερων μας) μένουν στην Αθήνα και ξέρετε γατί?
    Γιατί τους έμαθα ότι κερδίζουν να το κερδίζουν με την αξία τους και όχι ζητιανεύοντας και παρακαλώντας και γιατί φροντίσατε να μην υπάρχει προοπτική ανάπτυξης πέρα από τη ΔΕΗ.

    Τόσα χρόνια στα κοινά (πάνω από μια δεκαετία) και δεν προσφέρατε τίποτα ουσιαστικό. Φτάνει πια η καραμέλα της εμπειρίας. Έχουμε πλέον ζωντανό παράδειγμα τον κυνηγητικό σύλλογο, που από τότε που ανέλαβαν άτομα ‘χωρίς εμπειρία’, ο σύλλογος άνθισε και ευημερεί.

    Αν αγαπάτε την πόλη όπως λέτε έστω και την ύστατη στιγμή αποσυρθείτε μη τυχόν και βρεθεί κάποιος μη έμπειρος που θα την βγάλει από το βούρκο που όλοι εσείς οι έμπειροι βοηθήσατε να καταλήξει.

    Δον Κιχώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο, φίλε μου, καλά τους τα είπες! Αλλά ποιος νέος να αναλάβει να μπει μπροστά ως υποψήφιος; Κανείς δεν θέλει να αφήσει τη δουλειά του. Οι έντιμοι επίσης άνθρωποι, δεν ασχολούνται με την πολιτική, δεν πάνε να λερωθούν και καλά κάνουν. Ο Μιχόπουλος φαντάζει ο πιο ικανός μέσα στα μπάζα. Δεν είναι τέλειος, αλλά ίσως κάνει δυο τρία πράγματα για την πόλη και τα χωριά. Ο κόσμος ας αποφασίσει για τον καλύτερο.

      Διαγραφή
    2. πες τα ρε φίλε γιατό πολύ εμπειρία μας τσαμπουνανε ολοι

      Διαγραφή
  21. «Να ‘χαν , Οι κουρούνες γνώση να μας δάνειζαν καμπόση»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δον Κιχώτης τι προτείνεις εσύ; Μας ζαλισες εσύ και όλοι του καναπέ? Προτείνεις πάλι Τσιριγώτη; Προτεινεις κλώνο αυτού που λέγεται Χριστογιαννόπουλος; Τι θέλει τελικά αυτή η πόλη πέρα από αυτιυς που τα ξέρουν όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κώστα στίς προηγούμενες εκλογές σου δώθηκε η ευκαιρία να απογαλακτιστείς από την αμαρτωλή συμμορία και την κλώτσησες δυστυχώς. Τώρα δύσκολα θα πείσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στα παιδιά μας για να δουλέψουν κάπου έστω οκτάμηνο ζητούν ξένες γλώσσες,μεταπτυχιακό, διδακτορικό και άλλα προσόντα. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που καλούνται να διοικήσουν τον τόπο μας για 5 χρόνια τι από τα παραπάνω προσόντα διαθέτουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφελώς, θέτεις ένα ερώτημα, που αποτελεί διακαή πόθο των ολίγων έναντι των πολλών...Πρόκειται για τον πόθο των ισχυρών αυτής της Γης, να ακυρώσουν την ουσία της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, που είναι η απρόσκοπτη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, προκειμένου να τη μετατρέψουν σε αριστοκρατία, τρόπον τινά...
      Πατριώτη, στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία, ο Λαός επιλέγει τους αντιπροσώπους του, σύμφωνα με τη δική του κρίση, με μόνες δικλείδες ασφαλείας την μη ύπαρξη, στο πρόσωπο των υποψηφίων αντιπροσώπων, θεμάτων που έχουν να κάνουν με νομικά επιλήψιμες πράξεις και βεβαίως την ηλικία, δηλαδή να είναι ενήλικες.
      Α Λ Ι Μ Ο Ν Ο εάν τεθούν ποτέ κριτήρια για την υποψηφιότητα αντιπροσώπων τέτοια που που θέτεις με το ερώτημά σου...Εάν έτσι γίνει κάποτε, τότε θα μας κυβερνούν μόνο όσοι έχουν πρόσβαση στη γνώση, δηλαδή όσοι έχουν την οικονομική δύναμη να σπουδάζουν, και μεταξύ αυτών, αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να έχουν υψηλότατου επιπέδου σπουδές!!!
      Τότε, θα αποκλεισθεί το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας από τη συμμετοχή στα κοινά...
      Πιστεύεις ότι έτσι θα κυβερνάται ο Λαός καλύτερα; Για δες το παράδειγμα των Πρωθυπουργών αυτής της Χώρας: ανέκαθεν, έφεραν "λαμπερούς" τίτλους σπουδών...Τι πέτυχαν όμως; Καλύτερα να μην πω...Συνεπώς, δεν απαιτείται να γνωρίζεις ξένες γλώσσες, να έχεις πτυχία, μεταπτυχιακά και άλλα προσόντα, για να είσαι πρωθυπουργός ή Δήμαρχος, χωρίς αυτό να αποκλείεται βεβαίως!
      Εν προκειμένω, ο μη έχων τέτοιους τίτλους σπουδών, πρόσφατα δηλών υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης, ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΛΕΊΠΕΤΑΙ των λοιπών πιθανών υποψηφίων λόγω αυτής της ιδιότητάς του, αλλά κρίνεται για το πρότερο "αποτύπωμά" του στην πορεία του στα κοινά, η οποία πορεία δεν κρίθηκε από την έλλειψη πτυχίων...
      Άλλωστε, και ο νυν Δήμαρχός μας, διαθέτει τα πτυχία, μεταπτυχιακά και λοιπά ΤΥΠΙΚΑ προσόντα...Είχε να λέει ο κόσμος ότι διάβαζε πλειάδα εφημερίδων σε ημερήσια βάση...Πλην όμως, και το δικό του "αποτύπωμα" στα κοινά δεν είναι και το καλύτερο...
      Συνεπώς, μακρυά από τις όποιες "παραινέσεις" περί επιλογής "αρίστων" και μόνον υποψηφίων, που έχουν σπουδές στας Αθήνας ή και στα εξωτερικά...
      Κάποτε, πρότειναν στο γέρο-Καραμανλή έναν σύμβουλο, που γνώριζε επτά (!) γλώσσες...Του είπαν "Πρόεδρε, να τον πάρεις!". Και ο Καραμανλής τους απάντησε: "Τι να τον κάνω; Και στις επτά γλώσσες, βλακείες θα λέει!!!!".

      Διαγραφή
    2. Από πότε οι γνώσεις και οι ικανότητες θεωρούνται προσοντα των πλουσίων; Και γιατί τότε ολα τα παιδια σπουδάζουν σήμερα και το ΑΣΕΠ ζηταει θεσεις με προσοντα ακομα και για εργατες;Στην σύγχρονη Ευρώπη επιτρέπεται να μας διοικούν άτομα χωρίς καν γνώσεις αγγλικών? Δεν ζούμε πια στην δεκαετία του 80 των εύκολων εντυπωσιασμων.

      Διαγραφή
    3. Πατριώτη, δε μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις τις διαφορές που έχει το δικαίωμα του "εκλέγεσθαι" με τις διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού...Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα...
      Από εκεί και πέρα, θέτεις, επαναλαμβάνω, αφελή ερωτήματα που εμπεριέχουν επικίνδυνους συνειρμούς...
      Το γεγονός ότι ο κάθε Μιχόπουλος δεν έλαβε πτυχία και δε γνωρίζει ξένες γλώσσες, προφανώς γιατί όταν ήταν παιδί δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει τέτοιες γνώσεις, δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να μετέχει στις εκλογές...Ο κάθε Μιχόπουλος, ωστόσο, κρίνεται για τις ενέργειές του ως αιρετός, που αυτές δεν είναι απαραίτητα συνάρτηση των γνώσεών του, καθ' ότι αντίστοιχες ενέργειες έχουν κάνει και συνάδελφοί του με πτυχία...Σου έφερα το παράδειγμα του τωρινού Δημάρχου...
      Άλλωστε, η γνώση, όπως λες, της Αγγλικής, δεν εμποδίζει έναν πολιτικό να κάνει εγκλήματα κατά του λαού του...π.χ. κι ο Τσίπρας τα κουτσομιλάει τα αγγλικά, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να υπογράψει την επαίσχυντη "Συμφωνία των Πρεσπών"...
      Άλλα, είναι τα κριτήρια που πρέπει ο Λαός να εξετάζει, πριν πάει στην κάλπη!
      Πρέπει, τέλος πάντων, να κατανοήσεις ότι στις Δημοκρατίες έχουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουν εξουσία και οι τσοπάνηδες, που τους έχω σε εκτίμηση πολύ παραπάνω από τους κουστουμάτους...

      Διαγραφή
    4. Λαϊκίζεις επικίνδυνα και προσβάλλεις χωρίς σοβαρά επιχειρήματα. Έτσι θα διοικήσεις?

      Διαγραφή
  25. Είναι ειδικοί στό δούλεμα, και στη ΣΑΝΟ τροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο κύριος Μιχόπουλος έκαψε οριστικά κι αμετάκλητα οποιαδήποτε προοπτική για την διεκδίκηση της Δημαρχίας πριν από σχεδόν 5 χρόνια. Τότε που έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε κοινές επιστολές στις οποίες μεταξύ άλλων δήλωνε ότι ΔΕΝ διεκδικεί οποιοδήποτε αξίωμα και πως έχει ικανοποιήσει όλες τις προσωπικές ΚΑΙ πολιτικές του φιλοδοξίες.
    Για όσους έχουν κοντή μνήμη
    https://www.kalimera-arkadia.gr/megalopoli/item/18022-dimotikes-ekloges-megalopolis-mazi-tsirigotis-mixopoulos-kai-fousekis-me-arxigo-ton-papadopoulo.html

    http://megalopoli-fm.blogspot.com/2014/05/blog-post_309.html

    https://www.scribd.com/doc/225597584/%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97-%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%93%CE%A9%CE%A4%CE%97-%CE%A6%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%95%CE%9A%CE%97-%CE%9C%CE%99%CE%A7%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A5

    Αφού λοιπόν η συνένωση δυνάμεων το 2014 απέτυχε παταγωδώς κι αντιθέτως βάλτωσε την Μεγαλόπολη σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, τί ακριβώς θέλει ο κύριος Μιχόλπουλος τώρα; Να παραστήσει τον σωτήρα; Τον υπερήρωα που μόνος του θα πάει τον τόπο μπροστά; Και οι προσωπικές και πολιτικές φιλοδοξίες του δεν είχαν ικανοποιηθεί πριν από 5 χρόνια; Κορόιδευε τον κόσμο της Μεγαλόπολης τότε ο κύριος Μιχόλπουλος;

    Για τον κύριο Μπούρα που αναφέρουν ορισμένοι παραπάνω, μάλλον έχουν χάσει επεισόδια. Τί γύρευε η αλεπού στο παζάρι; Πιο συγκεκριμένα τί ακριβώς έκανε ο κύριος Μπούρας στην προχθεσινή επίσημη εκδήλωση της ΝΔ στην Τρίπολη όπου παρουσιάστηκε κι επισήμως από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη η υποψηφιότητα Νίκα για την διεκδίκηση της Περιφέρειας; Εκτός κι αν στο φωτογραφικό υλικό των ΜΜΕ από την κομματική εκδήλωση αποτυπωνόταν ο κλώνος του κύριου Μπούρα κι όχι ο ίδιος.
    Η Μεγαλόπολη ήταν ακέφαλη στην Περιφέρεια και σαφέστατα χρειάζεται εκπροσώπηση εντός της (αν και μία ψήφος εντός του Περιφερειακού συμβουλίου δεν μπορεί να κάνει και πολλά). Το θέμα είναι ότι ποντάρουν σε κουτσό άλογο, τον Νίκα, ενώ το σπουδαιότερο όλων είναι πως ο συγκεκριμένος κύριος δεν διακρίνεται ιδιαιτέρως για τα φιλομεγαλοπολίτικα αισθήματα του (δηλώσεις και κινήσεις του για τα απορρίμματα κ.α).
    Σε τι μπορεί να προσδοκά η Μεγαλόπολη π.χ με Περιφερειάρχη τον Μεσσήνιο Νίκα; Ότι θα υλοποιηθούν σχεδιασμοί τουριστικής ανάπτυξης μέσω αξιοποίησης αρχαιοτήτων κτλ. καθιστώντας την Μεγαλόπολη αντίπαλο δέος της Μεσσήνης και της τουριστικής Καλαμάτας; Εδώ οι περισσότερες θέσεις στην ΔΕΗ Μεγαλόπολης έχουν καταληφθεί από Μεσσήνιους, φανταστείτε τί έχει να γίνει και με Μεσσήνιο Περιφερειάρχη.

    Τέλος οι συμπατριώτες μου καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσουν ότι φτάσαμε πλέον στο έτος 2019 και δεν μπορούν να πηγαίνουν στην κάλπη με κριτήρια εκλογής που αντιστοιχούσαν σε περασμένες δεκαετίες για εκλογή προέδρου κοινότητας. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά από τότε και δεν μπορείς να βάλεις έναν πρόεδρο κοινότητας για Δήμαρχο ενός διευρυμένου Δήμου ο οποίος για να επιβιώσει μεταξύ άλλων καλείται να παίζει μπάλα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Όταν θέλεις να μιλάς για αναπτυξιακούς σχεδιασμούς μεταλιγνιτικής περιόδου πρέπει να διεκδικήσεις και τα αντίστοιχα κονδύλια και τεχνοοικονομική και λοιπή υποστήριξη σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Δήμαρχος Κοζάνης έχει βρεθεί για αυτά τα ζητήματα αρκετές φορές σε Βρυξέλλες, Γερμανία κτλ., ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και οι πρώην συνδικαλογενοπατζήδες από την άλλη κοιτούν τα άστρα και δεν έχουν δώσει λύσεις ούτε στα βασικά (δίκτυα ύδρευσης που έμειναν στην μέση, δίκτυο ηλεκτροδότησης για κλάματα με τακτικές διακοπές, "ιπτάμενος" μη λειτουργικός βιολογικός κ.α.)
    Εάν έχετε προοπτικές χωριού για την Μεγαλόπολη δεν χρειάζεται να ψάχνεστε για τις εκλογές. Ψηφίστε πάλι αυτούς που έχετε, για εγγυημένα αποτελέσματα "χωριατοποίησης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δε βάζεις για Δήμαρχος ρε πατριώτη; Καλά τα λες, κατά πως φαίνεται!

      Διαγραφή
    2. Το "καλά τα λες" συνιστά το κριτήριο βάση του οποίου με παροτρύνεις να "βάλω" για Δήμαρχος; Δηλαδή το κύριο χαρακτηριστικό του Χ υποψήφιου Δημάρχου για εσένα είναι το να τα λέει καλά. Μάλιστα.

      Διαγραφή
  27. Το γεγονός ότι κάτω από το δελτίο τύπου του Μιχοπουλου υπέρ ουν 45 σχόλια Όταν σε άλλες αναρτήσεις δεν ξεπερνούν τις 10, δείχνει τον αντίκτυπο που έχει η υποψηφιότητα του στην τοπική κοινωνία. Μιχιπουλος πας πολύ καλά. Μην πτοεισαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εσύ ρε φίλε γιατί το βαζεις το κριτηριο για το Μπούρα. Επειδή βρέθηκε στην εκδήλωση του Μητσοτάκη; Κάνε μας τη χαρη Ρε φίλε και βγες στην πίστα και εσύ και δοκίμασε για να τα λες καλύτερα. Εκτός καιαν εχεις βγει και εσπασες τα μούτρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί κριτήριο βάζω για τον Μπούρα;
      Ζορίζεσαι επειδή αναφέρω γεγονότα; Αυτό να μου πεις, το να παρευρίσκεται σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ για την επίσημη ανακοίνωση - παρουσίαση εκλεκτού της υποψήφιου Περιφερειάρχη, κάποιος που επί σειρά ετών ανήκε και πολιτευόταν με τον χώρο του κέντρου, ΠΑΣΟΚ (ή όπως αλλιώς θέλει να το πει ο καθένας) δεν λέει απολύτως τίποτα. Ο λαός βέβαια το λέει με την γνωστή έκφραση "τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια", αλλά ορισμένοι στην Μεγαλόπολη ούτε που έχετε πάρει χαμπάρι πως λειτουργεί η πολιτική στην Ελλάδα και προσδοκάτε ακόμη να δείτε τον Μπούρα υποψήφιο Δήμαρχο. Τί έχεις να μας πεις τώρα "ρε φίλε" που ανακοινώθηκε κι επισήμως η υποψηφιότητα Μπούρα στον συνδυασμό Νίκα;
      Επειδή εσύ έχεις επιλέξει να είσαι πρόβατο με παρωπίδες έχεις την αξίωση να γίνουν κι όλοι οι άλλοι σαν εσένα. Να βλέπουν το απόλυτο χάλι και την αφάνεια στην οποία έχει περιέλθει η Μεγαλόπολη και να λένε ότι μια χαρά τα κατάφεραν οι διοικούντες της, δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα.
      Ο κλασικός κουτοπόνηρος Μεγαλοπολίτης που θαρρεί πως είπε κάτι έξυπνο. Μακάρι κύριε έξυπνε να είχα βάλει υποψηφιότητα και να είχα "σπάσει τα μούτρα μου" όπως ανέφερες, καθώς εκ των αποτελεσμάτων το να μην έχεις εκλεγεί στην Μεγαλόπολη αποτελεί τίτλο τιμής όταν αντιπαραβάλει κανείς το ποια πρόσωπα εκλέγονται επί σειρά δεκαετιών στην Μεγαλόπολη και σε τι σημείο την οδήγησαν.
      Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μπούρα ως πρόσωπο, άλλωστε τον στήριξα με την ψήφο μου για Δήμαρχο. Επειδή όμως ούτε κατευθυνόμενο πρόβατο είμαι, ούτε πρόκειται να κρυφτώ πίσω από το δάκτυλο μου δηλώνω ότι είχα πρόβλημα με πολλά από τα πρόσωπα που είχε επιλέξει ο Μπούρας να τον πλαισιώνουν (ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και η υπόθεση διοίκηση, διαχείριση Δήμου είναι ομαδικό άθλημα κι όχι ατομικό).
      Από εκεί και πέρα εγώ ψήφο σε Μεσσήνιο δεν πρόκειται να δώσω ούτε νεκρός, πόσο μάλλον στον συγκεκριμένο (Νίκα, με τα όσα έχει δηλώσει και κάνει για την Μεγαλόπολη) και στην ομαδούλα του δολοπλόκου τυχοδιώκτη Σαμαρά. Κι όχι, ούτε Τατούλη πρόκειται να ψηφίσω, ως Μεγαλοπολίτης δεν δέχομαι να επιβραβεύσω με κανέναν τρόπο τους βιαστές της Μεγαλόπολης.

      Διαγραφή
  29. Κωστα γερά το Γορτυνιακο λόμπι όσο πάει και δυναμώνει.... Τα ποντίκια κάνουν πάταγο όσο λείπει η γάτα..... Όλα στην ώρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο κος φουσκής άφαντος ·
    Γιατί άραγε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το έχετε μάθει, θα κατέβει και αυτός στην Περιφέρεια με τον ΤΑΤΟΥΛΗ !!!!!

      Διαγραφή
  31. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ. ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ 2003-2010. ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002 ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2010 Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ. ΞΕΚΙΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΣΕ ΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ!!!!! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 4 Χ 4 ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΒΛΑΧΟΡΑΦΤΗ - ΣΑΡΑΚΙΝΙ - ΚΡΥΟΝΕΡΙ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - ΖΩΝΗ - ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΗ. ΣΤΟΥ ΣΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΑ. ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΒΑΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΡΥΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΒΑΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΠΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ?ΜΑΝΔΡΕΣ ΠΕΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ. ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ 1810 ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΙ ΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟ ΕΡΗΠΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΑ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΜΟΠΟΛΗ. ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ - ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΠΥΡΓΟΙ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ. Η ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΛΕΞΗΣ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΓ/ΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΘΗΚΩΝ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΥΚΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΟΛΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓ/ΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΒΟΠΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ? ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΒΟΠΕ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ? ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΕ 1500ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓ/ΛΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΝΤΑΞΕ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΕΒΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΣΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΣΤΟΣ? ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ!!! ΠΑΤΡΙΩΤΗ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΟΝΟ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΏΝΥΜΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο Γ. ΛΙΑΡΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Λιάπη, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και το έγραψα σε κάποιο από τα ανωτέρω σχόλια. Μόνο με τον Μιχόπουλο υπάρχει κάποια προοπτική για την Μεγαλόπολη και τα χωριά μας. Ξεκάθαρα πράγματα. Είναι επίσης ένας άνθρωπος προσηνής, ακούει τον συνομιλητή του και βλέπει μπροστά. Μακάρι να φτιάξει έναν συνδυασμό με άξιους, έντιμους και ικανούς, όχι ρετάλια από παλιούς συμβούλους, αυτούς δεν τους θέλει ο κόσμος, τους σιχάθηκε!

      Διαγραφή
  33. Σεβαστή η γνώμη σας κ. Λιάπη, αλλά θα ήθελα να σημειώσω τα παρακάτω, με αφορμή κυρίως όσα υποστηρίζετε, πέρι "των επενδύσεων" του κ. Μιχόπουλου...
    Τι εννοείτε ως "επένδυση"; Μήπως εννοείτε την επιχείρηση στην οποία δραστηριοποιείται; Εάν για αυτή μιλάτε, θα ήταν καλό να αναλυθεί λίγο το τι επένδυση είναι αυτή.
    Έχουμε και λέμε: ο κ. Μιχόπουλος διατηρεί μιαν ΕΜΠΟΡΙΚΗ επιχείρηση, η οποία ως τέτοια, έχει ως αντικείμενο την αγορά μηχανημάτων και εξοπλισμού από άλλες επιχειρήσεις που τα έχουν κι αυτές με τη σειρά τους αγοράσει από άλλες ή τα έχουν παράγει. Κατόπιν, αυτά τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό, ο κ. Μιχόπουλος πωλεί στην τοπική αγορά. Από την διαφορά πώλησης και αγοράς, ως γνωστόν, είτε βγάζει κέρδος είτε βγάζει ζημιές. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ως επιχειρηματίας, καρπώνεται ή επωμίζεται τα κέρδη ή τις ζημιές...
    Εφόσον όσα αγοράζει και μετά πωλεί, δεν παράγονται εδώ, δεν έχει προσφέρει η "επένδυσή" του τίποτε περισσότερο ή λιγότερο στην τοπική οικονομία, εκτός από τις όποιες θέσεις εργασίας προσφέρει...Πόσες θέσεις εργασίας, ωστόσο, προσφέρει; Ας απαντήσετε εσείς, αφού προβληματισθείτε προηγουμένως...
    Κοντολογίς, η πλειοψηφία των "εμπορικών" επιχειρήσεων δεν προσφέρουν σε μια τοπική κοινωνία κάτι, πέρα από τους ίδιους τους επενδυτές, εκτός από τις περιπτώσεις που αγοράζουν και μεταπωλούν ντόπια προϊόντα και συνάμα απασχολούν ένα σεβαστό αριθμό εργαζομένων...
    Δεν έχει λοιπόν κάποια ιδιαίτερη αξία για την τοπική οικονομία η "επένδυση" του κ. Μιχόπουλου πέραν από τον ίδιον.
    Το γεγονός, ωστόσο, ότι φρόντισε να επιχειρήσει σε αυτή την οικονομία, και να επιτύχει παράλληλα, είναι άξιον επαίνου, σε σύγκριση με άλλους που, ενώ είχαν τη οικονομική δυνατότητα, είτε δεν επένδυσαν εδώ είτε επένδυσαν αλλού...Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται η αξία της όποιας επένδυσης, από το βαθμό επίδρασής της στην τοπική οικονομία...Και, ως συνήθως, ο ΜΕΤΑΠΡΑΤΙΣΜΟΣ δεν ευνοεί μια οικονομία, παρά όσους τον ασκούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΥ ΒΑΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 150.000 Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ? ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΟΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΔΩΡΙΖΑΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή