Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Φυσικό Αέριο στη Μεγαλόπολη: Αγιασμός έναρξης εργασιών με παρουσία Υπουργών

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ:
ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
 ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 και ώρα 5 μ.μ. έχει προγραμματισθεί να τελεσθεί αγιασμός της έναρξης των εργασιών κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη, πλησίον των εγκαταστάσεων του ΔΕΣΦΑ, επί της συνδετήριας οδού Μεγαλόπολης.

O αγιασμός θα τελεσθεί από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία.

Θα παρευρεθούν ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ο κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, Υφυπουργός Εξωτερικών, ο κ. Κωστής Μουσουρούλης, Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης καθώς και εκπρόσωποι Φορέων που έχουν συντελέσει στη δρομολόγηση αυτού του σημαντικού έργου για την περιοχή μας.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας αυτή την εκδήλωση


7 σχόλια:

  1. Ελπίζω να έχουν και κορδέλα για κόψιμο, να είναι πλήρης η ΠΑΣΟΚΙΛΑ των 90s. Όπως τότε που έκοβαν κορδέλες σε οικόπεδα & αγρούς εγκαινιάζοντας έργα που είτε δεν έγιναν ποτέ, είτε έμειναν μισά ή ολοκληρώθηκαν μετά από δεκαετίες. Μιας κι επιστρατεύονται οι δεσποτάδες προτείνω να ρίξουν οι πολιτικάντηδες και τίποτε γυροβολιές με τσάμικα όπως έκαναν οι συνταγματάρχες σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να τιμήσουμε τις παραδόσεις!!!
    Εκείνη η καημένη η 5η μονάδα "αδιάβαστη" έχει μείνει τόσα χρόνια, θα την βρει κανένα κακό που δεν την εγκαινίασε κανένας.
    Έχω και μερικές απορίες. Η ΡΑΕ αφαίρεσε τις άδειες δικτύων διανομής στην Πελοπόννησο από την δημόσια ΔΕΔΑ. Στα καπάκια έκανε αιτήσεις ο ιδιώτης και η ΡΑΕ του χορήγησε τις άδειες γιατί υποτίθεται πως της προσκόμισε ο ιδιώτης όλα τα δικαιολογητικά σύμφωνα με τα οποία α) θα κάλυπτε ο ίδιος το κόστος κατασκευής των δικτύων διανομής και β) διέθετε το απαιτούμενο παραδάκι.
    5 μήνες αφότου εξασφάλισε τις άδειες δεν έγινε το παραμικρό και ξεκινούν οι φιέστες εγκαινίων αφού πρώτα έπεσαν υπογραφές να δοθούν 3,6 εκατομμύρια δημόσιου χρήματος. Γιατί δίνεται δημόσιο χρήμα σε ένα ιδιωτικό έργο τις άδεις του οποίου εξασφάλισε ο ιδιώτης δηλώνοντας ότι διαθέτει τα κεφάλια για την κάλυψη του κόστους; Γιατί διοργανώνει η επίσημη πολιτεία φιέστες εγκαινίων για ένα ιδιωτικό (κατά τα άλλα) έργο;
    Ρητορικά τα ερωτήματα φυσικά. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον.
    Τί δουλειά έχει ο κύριος Μουσουρούλης στην εν λόγω φιέστα; Η ιδιότητα που φέρει και ο σχεδιασμός που του έχει ανατεθεί να διεκπεραιώσει δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με έργα ανάπτυξης δικτύων φυσικού αερίου. Μήπως για να πουλήσει σανό δίκαιης μετάβασης στα πρόβατα;
    Καλούνται άπαντες να δώσουν το παρών (χωρίς την παραμικρή αναφορά σε μέτρα προστασίας, περιορισμούς σε αριθμό ατόμων κτλ.)προφανώς στα κορονοπάρτι των πολιτικάντηδων δεν μεταδίδεται ο ιός. Μόνο σε συνεδριάσεις για διαβουλεύσεις με την συμμετοχή των πολιτών μεταδίδεται και είναι επικίνδυνες και στα παγκάκια στις πλατείες.
    Μύρισαν εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας
      Είναι πραγματικά αξιολύπητη η εικόνα σας
      Και διαφαίνεται ότι η ενασχόλησή σας με τα πολιτικά πράγματα είναι μεγάλη και δυστυχώς με τον τραγικό τρόπο
      Ότι δεν μπορούμε να καρπωθούμε το χτυπάμε και το αποδομούμε απόλυτα
      Μην τυχόν και πάρει τα εύσημα ο πολιτικός μας αντίπαλος
      Ακόμα και σε ένα τέτοιο έργο που όλη η Πελοπόννησος διεκδικεί και στην πόλη μας ξεκινά άμεσα εσάς σας βρωμάει και σας ξυνίζει
      Πραγματικά λυπάμαι τραγική η συμπεριφορά και η τακτική σας
      Και είναι αυτή που αναπαράγει επακριβώς την πολιτική σαπίλα του παρελθόντος
      Ότι έχει παράξει ο πολιτικός μας αντίπαλος το λασπολογούμε ασταμάτητα
      unlimited.. που λέει και η διαφήμιση!
      Όμως ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εσάς τα πράγματα και τα πρόσωπα στο Δήμο Μεγαλόπολης έχουν αλλάξει!

      Διαγραφή
    2. Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια κι αυτό είναι κάτι παραπάνω από προφανές στην παρακάτω πρόταση (κι όχι μόνο αυτή) που έγραψες
      "Μην τυχόν και πάρει τα εύσημα ο πολιτικός μας αντίπαλος"

      Επειδή λοιπόν εσύ είσαι κομματόσκυλο και κλακαδόρος ρουσφετολάγνος θεωρείς ως δεδομένο ότι κι όλοι οι υπόλοιποι είναι το ίδιο. Κι έχεις την εντύπωση ότι κρίνουν τα πράγματα σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια, αυτά της ομαδούλας.
      Το σχόλιό μου παραπάνω ΔΕΝ απευθύνεται σε κομματόσκυλα και κλακαδόρους, όλων των αποχρώσεων. ΔΕΝ περιμένω από αυτούς να καταλάβουν τι γράφω, αν καταλάβαιναν ΔΕΝ θα ήταν άλλωστε και κομματόσκυλα κλακαδόροι.
      Πήγαινε αύριο σαν καλό προβατάκι να χειροκροτήσεις αυτούς που σε έχουν καταστήσει ενοικιαστή στο ίδιο σου το σπίτι κι έλα μετά καραγκιοζάκο να μας πεις ποιανού η εικόνα είναι αξιολύπητη.
      Ακόμη μιλάς για αποκλειστικότητες της Μεγαλόπολης όταν αύριο αμέσως μετά από το σανό που θα σου μοιράσουν στο οικόπεδο στην είσοδο της πόλης, έχουν να πάνε στην εκδήλωση για το φυσικό αέριο στην Τρίπολη. Μπεεεε!!!

      Διαγραφή
  2. Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.Εχετε γινει γραφικοι.Λυπαμαι.Ευτυχως που ο κόσμος σας εχει παρει χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μια απορία,ο Περιφερειάρχης κ. ΝΙΚΑΣ θα είναι στα εγκαίνια??? γιατί δεν βλέπω πουθενά το όνομα του στην πρόσκληση του Δήμου ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΝΙΚΑΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή