Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΑΤ Μεγαλόπολης: 5 αστυνομικοί αποσπώνται! μένουν 13 για 12.500 πολίτες!!! (βίντεο)

Μετά τα τελευταία γεγονότα με τους Ρομά που σημειώθηκαν στην περιοχή της Μεσσηνίας, αποφασίστηκε η ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων του νομού.
Η ενίσχυση αυτή, όμως, έρχεται να αποδυναμώσει και το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, καθώς όπως ήδη έχει αποφασιστεί, θα αποσπαστούν πέντε αστυνομικοί από το ΑΤ Μεγαλόπολης στη Μεσσηνία.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας κ. Οικονομόπουλος Γεώργιος, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Αστυνομίας, η παραπάνω απόφαση εγείρει αντιδράσεις.
«Θα γίνει αφαίμαξη του προσωπικού και το Αστυνομικό Τμήμα και δεν θα μπορεί να λειτουργεί», είπε, τονίζοντας ότι η περιοχή που καλύπτει το ΑΤ Μεγαλόπολης περιλαμβάνει 12.500 πολίτες και πολλά προβλήματα.
Την ίδια ώρα που οι φορείς της Μεσσηνίας πανηγυρίζουν για τα 30 άτομα που παίρνουν απόσπαση στον νομό τους, η Αρκαδία και οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης νιώθουν ανασφαλείς, καθώς το ΑΤ θα λειτουργεί πλέον με μόνο 13 αστυνομικούς.


ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ

Μεγάλο είναι το πρόβλημα και πολύ πιθανή η δυσλειτουργία που θα δημιουργηθεί στον περιοχή κάλυψης του ΑΤ Μεγαλόπολης, αφού έχει ήδη ληφθεί απόφαση για την απόσπαση πέντε αστυνομικών στη Μεσσηνία.
Δεν θα μπορεί καν να λειτουργήσει η υπηρεσία, ανέφερε ο κ. Οικονομόπουλος απαντώντας σε ερώτησή μας για το αν με το προσωπικό των 13 ατόμων θα μπορούν να καλύπτονται όλες οι βάρδιες και οι περιπολίες.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΝΙΑΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 


Πηγή: Arcadia Portal

1 σχόλιο:

  1. Κατά τα άλλα στην Μεγαλόπολη ονειρεύονται και φαντασιώνονται κατασκευή φυλακών και λοιπά κουραφέξαλα ενώ οι ίδιες οι κεντρικές διοικήσεις με τον α ή β τρόπο δείχνουν προς τα που οδεύει το "μέλλον" της περιοχής.
    Μια ζωή αρνητές τις ωμής πραγματικότητας οι Μεγαλοπολίτες, μια ζωή αντιλαμβάνονται το μέγεθος του προβλήματος κατόπιν εορτής.
    Κάνανε συνεδρίαση χθες στο Δ.Σ. για συμπληρωματικές & διορθωτικές προτάσεις (οι οποίες θα πάνε αυτομάτως στον κάλαθο των αχρήστων) για την απόλυτη μούφα που ακούει στο όνομα "master plan". Ενώ είμαστε ήδη στα τέλη Οκτωβρίου 2020, η λιγνιτική δραστηριότητα έχει υποστεί γενική καθίζηση, τον ερχόμενο Ιούνιο παύει κι επισήμως οριστικά η λειτουργία της (ήδη ανενεργής) 3ης μονάδας (τουτέστιν αυτόματη παύση του 50% του υφιστάμενου κύκλου εργασιών και στον τομέα της εξόρυξης) και όχι μόνο δεν έχει δημιουργηθεί ούτε μίση νέα θέση εργασίας σε άλλο τομέα αλλά δεν έχει καν δρομολογηθεί προς υλοποίηση το παραμικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή