Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (Σ. Τσιριγώτης): ανακοίνωση για το δημοσίευμα στα ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ

Μεγαλόπολη 16/5/2019

Τις τελευταίες μέρες, και με αφετηρία την καταχώρηση στην εφημερίδα ‘Νέα της Μεγαλοπόλεως’, παρακολουθούμε την εκδήλωση και την εξέλιξη ενός γεγονότος που σκιάζει την πορεία προς τις εκλογές. Ενός γεγονότος που δεν τιμά τους πρωταγωνιστές του, δεν συνάδει με το ήπιο προεκλογικό κλίμα που χρειάζεται ο τόπος και σίγουρα αποπροσανατολίζει.

Πρόκειται για ένα γεγονός που προκαλεί αναστάτωση, λαμβάνει μεγάλη διάσταση και εξάπτει τη φαντασία πολλών.

Η Δημοτική Ενότητα με νηφαλιότητα, σύνεση και ήρεμη σκέψη δηλώνει ξεκάθαρα την αντίθεσή της σε τέτοιου είδους πρακτικές, απ’ όπου και αν προέρχονται, και ζητά τόσο από την εφημερίδα και τον εκδότη της, όσο και από τους διαφημιζόμενους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και το Συνδυασμό τους, να δώσουν επαρκείς και ξεκάθαρες εξηγήσεις και απαντήσεις, ρίχνοντας άπλετο φως στο δημοσίευμα.

Πρέπει οι Πολίτες του Δήμου Μεγαλόπολης να μάθουν τι πραγματικά συνέβη, είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα, και ποιος ή ποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτό.

Ειδικά για τον εκδότη κ. Φίλανδρο:
Το ότι αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη για το δημοσίευμα – σύμφωνα με ανακοίνωσή σας – δεν λύνει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντίθετα, περιπλέκει, μετακυλύει και διαχέει σενάρια συνωμοσιολογίας ιδιαίτερα σε βάρος τρίτων που συμμετέχουν στον προεκλογικό αγώνα.
Τα σχόλια που αιωρούνται και οι χαρακτηρισμοί που διατυπώνονται και των οποίων είστε γνώστης, ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ την άμεση αποκάλυψη της πηγής καταχώρησης, στην οποία θα έπρεπε ήδη να έχετε ΠΡΟΒΕΙ!
Καλούμε τον εκδότη κ. Κώστα Φίλανδρο να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα ή τα ονόματα αυτών που ζήτησαν την σχετική διαφημιστική καταχώρηση.

Τέλος η ‘’ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ’’ δηλώνει ότι θα προβεί άμεσα στην υποβολή αναφοράς τόσο στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΓΑΔΑ, προκειμένου να ελεγχθεί η πηγή ηλεκτρονικής διαβίβασης του επίμαχου υλικού, όσο και στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης

1 σχόλιο:

  1. ''H πηγή ηλεκτρονικής διαβίβασης του επίμαχου υλικού" ????
    Άρα όπως ισχυρίζεται η Δημοτική Ενότητα έχουμε ένα νέο στοιχείο που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
    Το υλικό στάλθηκε στον Φίλανδρο με κάποιο email αγνώστου προέλευσης.
    Άραγε ένας φίλος τον υποψήφιων αν το έκανε καλοπροαίρετα θα υπήρχε λόγος να το στείλει με ένα άγνωστο email χωρίς τα στοιχεία του?

    Καραμπάτσος Ευάγγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή