Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Παραιτήθηκε ο Κώστας Μιχόπουλος από δημοτικός σύμβουλος Μεγαλόπολης

Υποβολή παραίτησης
Κωνσταντίνου Μιχόπουλου του Ιωάννη 
δημοτικού συμβούλου Δήμου Μεγαλόπολης 
Κάτοικου Μεγαλόπολης οδός Κεφάλα 32
 τηλ 27910- 23400 
κιν. 6945794211



Προς: κ. Γεώργιο Μαρκολιά
πρόεδρο Δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης 
Κοιν.: κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο, δήμαρχο Μεγαλόπολης


κ. πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή μου σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από δημοτικός σύμβουλος Μεγαλόπολης σε συνέχεια της κοινής μας δέσμευσης που πήραμε τον Νοέμβριο του 2017 ως δημοτική Αρχή να παραδώσουμε την τοπική εξουσία σε αυτούς που αποφασίζουν για το μέλλον μας δίχως να λαμβάνουν υπόψη τους ούτε την βούληση του λαού ούτε της τοπικής Κοινωνίας για συνέχιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ καθόσον η ηλεκτρική ενέργεια είναι κυρίαρχο Κοινωνικό αγαθό και όχι εμπορικό προϊόν πλουτισμού του κεφαλαίου.

Καταγγέλλω το απαράδεκτο νομοσχέδιο που κατατέθηκε να ψηφιστεί στη Βουλή των Ελλήνων και αφορά το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Καταγγέλλω την Κυβέρνηση ότι οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη συρρίκνωση, την απαξίωση, τη διάλυση και περαιτέρω πτώχευση της Επιχείρησης. Μιας ΔΕΗ που γιγαντώθηκε με τον ιδρώτα και το αίμα των εργαζομένων και την παροχή της γης από τους συμπατριώτες μας που μετατράπηκαν άποικοι ακτήμονες στον ίδιο τους τον τόπο.

Καταγγέλλω τις επιλογές του υπουργού κ. Σταθάκη, του κ. Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης να ξεπουλήσουν τα φιλέτα της ΔΕΗ, τις μονάδες και τα ορυχεία στη Μεγαλόπολη. 
Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική τους, δεν τους το επέβαλαν ούτε έχουν την συναίνεση κανενός άλλου. Θα βαρύνονται αποκλειστικά μόνοι αυτοί το μέγεθος της καταστροφής που θα επιφέρουν.

Η συνείδηση μου και οι μακρόχρονοι αγώνες μας μαζί με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ για να συνεχίσει να λειτουργεί η επιχείρηση με δημόσιο χαρακτήρα προς όφελος του Κοινωνικού συνόλου δεν μου επιτρέπουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις να θεωρώ τον εαυτό μου ότι εκπροσωπώ την Κοινωνία και την περιοχή μου.


Μεγαλόπολη 24-04-2018 
ο αιτών

Κωνσταντίνος Μιχόπουλος 
δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μεγαλόπολης 
- και πρώην δήμαρχος Γόρτυνος

10 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Μιχόπουλο που τηρει αυτα που λέει. Αν ήταν αυτός Δημαρχος η πολη θα ήτανε σε καλύτερη θέση και θα είχε κανει έργο. Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και να εκλέξουμε αυτούς που αγαπάνε την πόλη. Η περιοχήμας πεθαίνει και δεν νοιαζεται κανείς. Η σημερινή Δημοτική Αρχη είναι αχρηστη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που ήταν σύμβουλος τι προσέφερε ?. Οταν τον ψήφισε ο κόσμος ήξερε ότι σύμβουλος θα ήταν.Ο κ. Μιχόπουλος κάνει για δήμαρχος , ως σύμβουλος χαραμιζόταν. Μπράβο κύριε Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενα ειναι σιγουρο οι υπολοιποι δημοτικοι συμβουλοι αν δεν παραιτηθουν και πουληθουν οι μοναδες δεν θα μπορουν να κυκλοφορησουν μετα μεσα στη πολη,αυτο κυριοι ειναι σιγουρο και να ειστε σιγουροι οτι ο κοσμος θα σας βλεπει με αλλο ματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια κ. Μιχόπουλε. Με την έντιμη στάση σας εξασφαλίσατε την επανεκλογή σας , ως δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Τσιριγώτη ή με τον αχυράνθρωπό του.
    Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχαψα ο κύριος Κώστας μόνο για χαχαχα σοβαρότητα μηδέν .2010 όλο θαθαθα και στο τέλος Τσιριγώτης 2014 θαθαθα και στο τέλος Σάκη . Όχι ρε φίλε δεν αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ - ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ !!!!

      Διαγραφή
    2. το ενδιαφέρον όλων για τον Μιχόπουλο φαίνεται από όσα γράφονται
      και είναι καλό αυτό
      σήμερα το μαγαζί του ήταν κλειστό και ο ίδιος μπορεί και να πήγε στην αθήνα που το ξέρεις εσύ τι έκανε
      εκτός και αν φακέλωσες τους δημοτικούς συμβούλους οπότε δώσε μας ακριβές ρεπορτάζ γιατί στο Μιχόπουλο τα είπες λάθος ψέμα!
      και αυτό κατά την γνώμη μου δείχνει ότι τον φοβάσαι
      όμως δεν είμαστε βόδια πια καταλάβαμε τι μας γίνεται
      και αν έχουμε και εκλογές τώρα κοντά με τις παραιτήσεις θα γελάσουμε πολύ

      Διαγραφή
  6. Εκανε οτι ειπε ο σακης παραιτουμαστε,δε κοιταξε την καρεκλα ,τωρα αν οι σακηδες οι πιπηδες τους αρεσει η καρεκλα να πανε να κατσουν στο σπιτι τους σε καρεκλα ,ο κοσμος δεν φταιει σε τιποτα αν τους αρεσει η καρεκλα τις εξουσιας αυτωνων,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 4.12 ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ????? ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΤΗΡΙΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΛΑ ΡΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ, ΡΕ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή