Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Παραιτήθηκε σύσσωμη η παράταξη Μπούρα από το ΔΣ Μεγαλόπολης !!!!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Η Μεγαλόπολη γίνεται «Πόλη Φάντασμα».

Το σχέδιο νόμου της κυβερνώσας αναλγησίας στην ουσία υπογράφει την ληξιαρχική πράξη θανάτου της με αδιάφορους θεατές τα υπόλοιπα κόμματα, τους τοπικούς βουλευτές και την προκλητική αδιαφορία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Μεγαλόπολη βρίσκεται πλέον εγκλωβισμένη, χωρίς οξυγόνο, μεταξύ της Σκύλας αδιαφορίας της Δημοτικής πλειοψηφίας και της Περιφέρειας και της Χάρυβδης, της ακόρεστης (όρεξης) βουλιμίας των δανειστών αλλά και του ξεδιάντροπου ακατανόητου προστατευτισμού, άλλων λιγνιτοπαραγωγικών περιοχών της πατρίδας μας.

Έτσι η ΔΕΗ Μεγαλόπολης δέχεται άδικα, μονομερώς την μοιραία επίθεση ξεπουλήματος του 100% της λιγνιτικής παραγωγής, ενώ η συμμετοχή της στην Εθνική λιγνιτική παραγωγή είναι σήμερα κάτω από 15%.
Συγχρόνως δε το σχέδιο νόμου απαξιώνει δραματικά και ξεδιάντροπα την παραγωγική δυναμική της 5ης Μονάδας καθηλώνοντάς την στα 2/3 της παραγωγής της.

Ξεπουλά προκλητικά, όσο - όσο ανθρώπινο δυναμικό και περιουσία, δωρίζοντας στους φεουδάρχες - «επενδυτές» τα ιερά και όσια του τόπου μας.

Το θανατηφόρο βόλι ολοκληρώνεται με πλήρη εγκατάλειψη εργαζομένων, συμβασιούχων, των ανέργων αλλά και της κοινωνίας συνολικά αφού η επιβίωση της γίνεται προβληματική χωρίς καμία περιβαλλοντική πρόνοια με μία ανύπαρκτη αναπτυξιακή προοπτική.

Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», συναισθανόμενη την οδύνη, την αγωνία και την πικρία που έχουν προκαλέσει αυτές οι εξελίξεις στην κοινωνία μας, έχοντας ήδη δεσμευτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο προς τούτο, κρίνει ότι η ελάχιστη έμπρακτη ένδειξη διαμαρτυρίας, απέναντι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, είναι η παραίτηση από τα αξιώματα που κατέχουν τα μέλη της στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης.

Είναι η αυτονόητη συμβολική πράξη καταγγελίας της συστηματικής, μεθοδευμένης, θεσμικής στήριξης άνομων ενεργειών που γίνονται σε βάρος των συμφερόντων του τόπου, αλλά και της χώρας ολόκληρης.

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 
24-04-2018 
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ

24 σχόλια:

  1. Ο δήμαρχος που είχε δηλώσει πως θα παραιτηθεί σε περίπτωση πώλησης τι θα κάνει; οι άλλες αντιπολιτεγσεις τι θα κανουν; Πάντως μπράβο στον Μπουρα και στην παράταξη του. Τουλάχιστον δείχνει να αντιλαμβάνεται αυτό που έρχεται για τη Μεγαλόπολη και βγάζει στην άκρη την καρέκλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ....
      ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ...

      Διαγραφή
  2. Τι θα κάνει η παράταξη Σάκη? Ποιός μπορει να μας ενημερώσει τι προβλέπει ο νόμος σε περίπτωση που παραιτηθουν και αυτοι? Αν και αμφιβαλλω αν έχουν τα κότσια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παραταξη γλάστρα Γεωργακόπουλου ανυπαρκτη τι θα κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι δεητζηδες δημοτικοι συμβουλοι τι περιμενουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορία : Και που ήσαν σύμβουλοι σε τι ήσαν χρήσιμοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Η ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΤΟΥ Δ. Σ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η παράταξη Γεωργακόπουλου θα απαντήσει με χρονοκαθυστέρηση και επιστολή μεσω ΕΛΤΑ Αθηνας... Θα μελετησουν το θέμα θα κάνουν δημοψιφησμα θα ακουσουν την γνώμη του λαου και οτι πουν τα γκάλοπς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δειτε οτι αν παραιτηθεί και η ελλασων αντιπολιτευση , θα καταλάβει η τρόικα οτι δεν τους παίρνει πιά , θα πρέπει να γίνουν νέες εκλογές και τότε ο Σάκης θα παραιτηθει με ηρωικο λογο για τον αγωνα του υπέρ της πολης . Χα..χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοίτα τι θα κάνει ο δήμαρχος και άσε το Γεωργακοπουλο... Ο Γιάννης έχει δείξει ήθος και νηφαλιότητα και ότι έχει πει έχει βρει... άσε λοιπόν τη λάσπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά το παραιτούμαι του Μιχόπουλου ήταν ξεκάθαρο , παραίτηση από δημοτικός σύμβουλος , οι άλλες παραιτήσεις από τα αξιώματα τι στο καλό είναι ; αξίωμα εννοείται και η θέση του δημ. συμβούλου ή από ιδιότητα εντός του Δ.Σ πχ αντιπροεδρίες και επιτροπές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παραιτήθηκε ο Μιχόπουλος και μετά έτρεξαν όλοι πίσω του να προλάβουν την δημοσιότητα. Απόδειξη ότι κυκλοφορούν τις παραιτήσεις με ανακοινώσεις και όχι με επίσημα έγγραφα, παραιτήθηκαν στα ΜΜΕ και όχι εκεί που έπρεπε. Όλα για το συμφέρον μας , για το φαίνεσθαι και για την ουσία τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κ. Δήμαρχος παιδιά, μαριονέτα ήταν και περιμένει να πάρει εντολές από τους ανωτέρους του. Άντε να μας αδειάζει τη γωνιά γιατί τα διέλυσε όλα στην περιοχή μας και δεν είναι όνο το θέμα της ΔΕΗ. Κανένα έργο δεν προχώρησε όπως έπρεπε, εξαγγελίες μόνο, κάτι ελεεινές γιορτούλες για να βολεύονται ημέτεροι τοπικοί σύλλογοι με ανύπαρκτο έργο και όρμα μηδέν. Θα φύγει ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ και αν έχει τσίπα πρέπει να εγκαταλείψει και την πόλη. Αδράνησε, αδιαφόρησε, αποδείχτηκε λίγος και ανίκανος, μαζί και η παρεούλα του. Τώρα θα λουστούν την μπόχα όλης της βρομιάς τους. Και αρχίστε να ψάχνετε τα - υπό τη νομιμότητα της Διαύγειας - σκανδαλάκια του σιορ Διονύση, κάτι απευθείας αναθέσεις έργων και μελετών σε πολύ συγκεκριμένα φιλικά του προσώπατα. Θα γελάσει το χειλάκι κάθε πικραμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Περιφερειάρχης ήταν υπέρ της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ Μεγαλόπολης από την εποχή που ήταν στα υπουργία και όπως χαρακτηριστικά έλεγε σε ιδιωτικές συζητήσεις “καλύτερα να δοθούν σε ιδιώτες γιατί τότε θα μπορούμε να βάζουμε δικά μας παιδιά πιο εύκολα”. Αναλογιζόμενος κάποιος τις μεσολαβήσεις για βολέματα στον Μορέα αλλά κι επικείμενα βολέματα στην ΤΕΡΝΑ φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεται πως όσα αναφέρω δεν απέχουν από την πραγματικότητα.
    Πέρυσι τον Μάιο στο συλλαλητήριο πάλι για την πώληση της ΔΕΗ ο Περιφερειάρχης ήταν άφαντος και η κυρία Νικολάκου έσπευσε από το βήμα να τον καλύψει με μια δικαιολογία της που έκανε μπαμ από χιλιόμετρα ότι ήταν ψέμα “ο κύριος Περιφερειάρχης έπρεπε να παραβρεθεί κάπου εκτάκτως και ίσως προλάβει να έλθει αργότερα” χαχαχα! Από εκεί και πέρα έχει και μία Κόρη την οποία ευελπιστεί να την μπάσει στην βουλή και η οποία μετέχει σε ένα κόμμα που ήταν, είναι και θα είναι υπέρ της πλήρους ιδιωτικοποίησης των πάντων.
    Μπράβο λοιπόν στην ανακοίνωση της παράταξης Μπούρα που ξεβρακώνει τους Μαυρογιαλούρους της Περιφέρειας, κάτι που ούτε τολμά να διανοηθεί η Δημοτική αρχή που είναι αγκαλίτσα με τον Περιφερειάρχη και του κάνει όλα τα χατίρια. Βλέπε πλήρη υποστήριξη για να γίνει το σκουπιδοεργοστάσιο στην Παλαιόχουνη.
    Οι Μαυρογιαλούροι της Περιφέρειας που μεταξύ άλλων όποιο έργο έγινε υπό την αιγίδα τους στην Μεγαλόπολη είτε ολοκληρώθηκε μετά από άπειρες παρατάσεις (και υπερκοστολογήσεις) βλέπε η ανακατασκευή του δρόμου στην Πλάκα, είτε δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και μας κοστίζει και χρήματα για δικαστικές διαμάχες, βλέπε το νέο δίκτυο ύδρευσης που 4 χρόνια μετά την έναρξη των εργασιών κατασκευής του ακόμη δεν έχει τεθεί σε λειτουργία. Να μην κοροϊδευόμαστε όμως, όσο και να κάνουν πως αγανακτούν οι υποκριτές της Μεγαλόπολης στις εκλογές του 2019 και πάλι Πέτρο, Εύη, Σπύρο κτλ θα ψηφίσουν και μάλιστα δαγκωτό! Γιατί πέρα από τα συμφέροντα της Μεγαλόπολης και του συνόλου αυτό που μετράει περισσότερο είναι πάντοτε το προσωπικό μας βόλεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατά πληροφορίες εξ αιτίας της παραίτησης των , έγινε χαμός στην Ε.Ε. και στέλνουν άρον άρον τον Γιούνκερ αύριο στην Ελλάδα, κατεπειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αυτοι τουλαχιστον παραιτηθηκαν, μη νομιζεις οτι τους ενδιαφερει η πωληση αυτων που ε3μειναν στη καρεκλα,
    αυτοι στο κολπο ειναι θα το δουμε αργοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ερώτημα: Θα υποβάλλουν εγγράφως την παραίτηση στο Δήμο με πρωτοκολλο όπως έκανε ο Μιχοπουλος ή θα μείνουν στις ανακοινώσεις στα ΜΜΕ ? Ίδωμεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; Η Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ; ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ; ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ;ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΡΑ; ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΟΥΡΗ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ;ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή