Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα "επίμαχα έργα 2006" του Δήμου Μεγαλόπολης

Πέμπτη 25 -1-2018
και στο διαδίκτυο συνεχίζουν οι δημοσιεύσεις στοιχείων και εγγράφων 
που αφορούν τα "επίμαχα έργα 2006" 
του Δήμου Μεγαλόπολης

Εν όψη της εκδίκασης της υπόθεσης στο Εφετείο Ναυπλίου στις 17-5-2018
η υπόθεση πλέον λαμβάνει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους δημότες .
Μόνη ευχή θεωρούμε πανταχόθεν 
να τελεσιδικήσει άνευ άλλης αναβολής,
ώστε να τελειώσει αυτή η υπόθεση που ταλανίζει επί 10ετίας την Μεγαλόπολη!

Δείτε ολόκληρο το άρθρο του orthologika.blogspot.gr
πατείστε  ΕΔΩ:

22 σχόλια:

  1. κ. Δημητρακοπούλου παρακολουθώ με στεναχώρια όσα δημοσιεύσατε
    Λυπάμαι προσωπικά διότι οι άνθρωποι αυτοί λειτούργησαν με τέτοιο τρόπο στον δ΄ημο μας και λυπάμαι επίσης διότι ψήφισα το 2014 τον κ. Παπαδόπουλο
    Όμως δεν γνωρίζαμ ετέτοια πράγματα
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει
    είτε τους δικάσουν είτε όχι πρέπει να αφήσουν ήσυχη την μεγαλόπολη
    Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μας να βρούμε νέους ανθρώπους για τον δήμο μήπως και καταφέρουμε να κάνουμε κάτι για εμάς και τα παιδιά μας
    να έχετε καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο πιό νέους ρε φίλε θέλεις να είναι; Ο Δήμος Μεγαλόπολης έχει το νεότερο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελλάδα... Δε σου κάνει το παληκάρι;

      Διαγραφή
    2. ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΡΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ 10 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ.

      Διαγραφή
    3. Οι νεοι που επικαλεισαι, ειναι η συνεχεια αυτων που εφεραν το δημο σ αυτη τη κατασταση... Δεν ειναι θεμα ανθρωπων μονο, αλλα και μιας άρρωστης νοοτροπιας που καλλιεργήθηκε απο τους δημαρχους του χθες... Οι νεοι αυτοι λοιπον υπηρετουν το χθες... καλύτερα θα ειναι να πανε στις δουλειες τους (αν εχουν) και να αφησουν τον δήμο να παει μπροστά... Όμως σε κάθε περίπτωση η Μεγαλοπολη και οι Μεγαλοπολίτες εχουν αυτο που τους αξιζει... Οι Μεγαλοπολιτες θα πρέπει να αποφασισουν... μεχρι τότε αργα τα ζα...

      Διαγραφή
  2. Μην ψάχνετε σκάνδαλα. Σύνηθες φαινόμενο είναι αυτό. Αντί να φτιάξουν το ένα έργο έφτιαχναν άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα κατσε στο ζουμι σου εσυ και βρασε,η δικη ειναι κοντα και δικαζετε καποιος για κακουργημα οχι για σκανδαλο.Καταλαβες γκασμα?

      Διαγραφή
    2. Για τους διόμυσι τόνους μπογιά που έβαψαν το σχολείο στους Χράνους τι έχεις να μας απαντήσεις εσύ που τα ξέρεις όλα. Και όταν άλλαξε ο πάρεδρος και ζήτησε να ληφθούν μέτρα προστασίας λόγω της επικινδυνότητας του σχολείου, αυτό το γνωρίζεις ?????

      Διαγραφή
    3. Βάφτηκαν τόσοι άλλοι χώροι αντ' αυτού. Προφανές δεν είναι? Εξ άλλου κανένας δεν πιστεύει ότι εκλάπησαν χρήματα . Αν το πίστευε ο κόσμος δεν θα τους ψήφιζε και πάλι . Συμπέρασμα : Διαδόσεις των αντιπάλων είναι αυτά.

      Διαγραφή
    4. Ρε μέσα στην φυλακή ούλοι κι οι αντίπαλοι μαζί μας έχετε καταστρέψει.Μεσα.

      Διαγραφή
    5. ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ Ανώνυμος29 Ιανουαρίου 2018 - 2:40 μ.μ.
      Πες τα Χρυσόστομε είναι πλαστά τα χαρτιά οι υπογραφές και οι σφραγίδες που παρουσιάζει το ρεπορτάζ.Ουδέποτε τους μάζεψε η δικαιοσύνη στα δικαστήρια.
      Είναι όλα ψέματα και οι αντίπαλοι από πίσω. Προφανώς κάποιοι δεν γνωρίζουν ότι εφόσον και δεν υπάρχει αντιπολίτευση υπάρχουν όμως πολίτικοι αντίπαλοι από τον πλανήτη Αρη. Βγάλτα όλα στην φόρα.

      Διαγραφή
    6. Εσύ φίλε των 2.40 μ.μ. αυτά που γράφεις τα πιστεύης ???? Μίπως ζήσεις σε άλλη πόλη !!!!

      Διαγραφή
  3. Σύντομα από το κάδρο θα βγει ο ΜΠουρας διότι . . . . Η συνέχεια αν έχουν τόλμη τα ΜΜΕ τα τοπικά ας ρωτήσουν χαχαχαχαχα και ειδικά ο κύριος ...... και μετά εσείς κυρία δημητρακοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοτική Πρωτοβουλία Μεγαλόπολης

    Ξεκίνησε μια μοναδική πραγματικά ανεξάρτητη δημοτική κίνηση, που να υπηρετεί με συνέπεια την ακηδεμόνευτη και ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση.
    Ενωμένοι και με μεγάλη ορμή και διάθεση για να υπηρετεί την τοπική κοινωνία.
    Για να επιτέλεσει επιτέλους ένα σπουδαίο και ωφέλιμο έργο για την περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι σημασία έχουν τα ονόματα;
      Έχει διαφορά αν είναι Κώστας και Γεωργία ή αν είναι Χρήστος και Φωτεινή;
      Σημασία έχει τι θα δηλώσουν πως θα κάνουν και τι τελικά θα πράξουν.

      Διαγραφή
  5. Το θέμα είναι να αλλαξει η νοοτροπια των πολιτων. Ολοι ψαχνουν το ρουσφετι και το βολεμα. Αυτους εμεις τους ψηφισαμε δεν ηρθαν απο τον ουρανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας ζαλίσατε με τα έργα . Αφού έγιναν. Αν όμως δεν έγιναν αυτά έγιναν άλλα. Ούτε ένα ευρώ δεν διασπαθίστηκε. Ησυχάστε πιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά πάνε να τα πες στην δικαιοσύνη και στα δικαστήρια.

      Διαγραφή
    2. Εσύ φίλε των 2:38 κάνεις για Δήμαρχος. Προχώρα και όλο το λεκανοπέδιο θα είναι μαζί σου. Βλέπω ότι παρακολουθείς στενά τα τεκτενόμενα σε αυτήν την πόλη, έχοντας πλήρη γνώση των γεγονότων και συγχρόνως διαθέτεις και την κατάλληλη μόρφωση

      Διαγραφή
  7. Τα εκατομμύρια που κλέψανε αλλού δεν τα βλέπετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ως κανείς δεν έκλεψε τίποτα. Δεν μπορεί όμως στα πλαίσια της Διοικησης να κάνει ο καθένας ότι θέλει. Δεν μπορεί να διαχειρίζεται Χρήματα ξένα σαν να είναι δικά του. Τους βάλαμε εκεί για να τηρούν την νομίμότητα. Οχι για να καταπατουν καθε εννοια κανονίσμού και τάξης. Έγω πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ΄(αν είναι αληθεία όλα αυτά) πως μπορεί να βάλει την υπογραφή του καποιος και να παραλαβεί ένα εργο στα χαρτία. Δεν είναι μια πράξη ανοήσίας; Δεν είναι πράξη βλακείας; Δεν ξερει ότι υπάρχουν κανόνες, κανονισμοί και νόμοι; Γιατi το κάνεί; και να δεχτώ ότι έγιναν άλλα έργα, άλλου. Γιατί δεν έγιναν, με τον κανονίκό τρόπο, Να περασουν απο Δημοτικό συμβουλιο και να ακυρωθουν τα άλλα που δεν έγιναν. Ποιες ήταν οι τίμες; πόσο στοιχήσαν; ήταν απαραίτητό να γίνουν. Δυστυχώς αυτά είναι αποτελεσμάτα απιστευτα κακής (για να μην πω τίποτα αλλό) Διοικησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή