Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Δήμαρχος Μεγαλόπολης: "ελεγμένο και ασφαλές το πόσιμο νερό, μετά την θεoμηνία του Ιουνίου"


ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Του Δημάρχου Μεγαλόπολης προς τους Δημότες σχετικά με την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης Δ.Κ. Μεγαλόπολης



Με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και με ευαισθησία στην έγκυρη πληροφόρηση των δημοτών, σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Αρχή ζήτησε από το διαπιστευμένο πανεπιστημιακό Εργαστήριο Υγειονομικής Τεχνολογίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου αμέσως μετά τις πλημμύρες στις 25-06-2016 τη λήψη και εργαστηριακή ανάλυση δειγμάτων νερού από διάφορα σημεία του δικτύου ύδρευσης της Μεγαλόπολης, προκειμένου να εκτιμηθεί η ποιότητα του νερού μετά τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Η λήψη των δειγμάτων υλοποιήθηκε στις 11-07-2016 και από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων προέκυψε ότι το νερό ύδρευσης της πόλης δεν υπέστη καμμία ποιοτική υποβάθμιση από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και ότι είναι ασφαλές για χρήση ανθρώπινης κατανάλωσης, καθώς πληροί τις απαιτήσεις της υφιστάμενης νομοθεσίας.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Παπαδόπουλος Διονύσιος

 ------------------------------------------------------------------
Δείτε  την  σχετική  δημοσίευσή  μας για το θέμα (30/6/2016)

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στις οποίες απευθύνθηκε ο κ. Δήμαρχος με επιστολές του, δεν προέβησαν σε ελέγχους για το πόσιμο νερό; Τότε, γιατί απευθύνθηκε σε αυτές ο κ. Δήμαρχος; Έτσι, για να περνά η ώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜ. ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ5 Αυγούστου 2016 στις 9:01 π.μ.

    Κύριε Δήμαρχε το νερό της Μεγαλόπολης είναι ελεγμένο και ασφαλές, το νερό της τ.κ. Λυκοσούρας είναι ελεγμένο και ασφαλές ?????? με την απο 12.07.2016 και αριθμ. Πρωτ: 10031 αίτησή μου έχω ζητήσει τόσο απο εσάς όσο και απο τον αρμόδιο αντιδήμαρχο σας κ. Ιωάννη Μπάζιο να μου χορηγήσετε αντίγραφα των δειγματοληπτικών ελέγχων της ποιότητας και καταλληλότητας του νερού ύδρευσης των πηγών της τ.κ. Λυκοσούρας, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΚΩΦΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ!!! ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή