Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Π Υ Μεγαλόπολης: ευχαριστήριο στον Κ. Καρβουνιάρη για στήριξη του στις πλημμύρες της 25ης Ιουνίου 2016





ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε Κύριε Καρβουνιάρη,

Ο Διοικητής, ο Υποδιοικητής και οι Υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης σας ευχαριστούν θερμά για το ενδιαφέρον που δείξατε στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν, σε υλικά και μέσα της Υπηρεσίας μας, κατά την διάρκεια των πλημμυρικών φαινομένων που έπληξαν την πόλη μας την 25-06-2016.

Ιδιαίτερα σας ευχαριστούμε για τη δωρεάν συντήρηση τεσσάρων (4) βενζινοκίνητων αντλιών και τη δωρεάν επιδιόρθωση της μίας (1) με επιβάρυνση δική σας (εργασία και ανταλλακτικά). Σας ευχαριστούμε επίσης για την δωρεάν συντήρηση της διασωστικής σειράς της Υπηρεσίας μας. Με την ενέργειά σας αυτή αποδείξατε πως η επίλυση των προβλημάτων της υπηρεσίας μας, σας βρίσκει ενεργά θετικούς.

Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να συνεχίσετε την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών σας στην υπηρεσία μας στο πλαίσιο της εξαιρετικής μέχρι τώρα συνεργασίας μας .

Σας ενημερώνουμε ότι η παρούσα επιστολή θα κοινοποιηθεί και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της πόλης ως παράδειγμα για την αγαστή συνεργασία μας.

Με εκτίμηση,
Ο Διοικητής

Χρήστος Π. Μπουντούρης
Επιπυραγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου