Τρίτη 26 Απριλίου 2016

(Περί συνδετήριας) Η απάντηση του Δήμου Μεγαλόπολης στο ΔΤ της παράταξης Μπούρα


«Η παράταξη της προηγούμενης Δημοτικής αρχής συνεχίζει τις …εκδηλώσεις χαράς για την διάνοιξη του δρόμου»

Οι κυρίως υπαίτιοι της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής ζημιάς που έπαθε η πόλη και το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης με τον αποκλεισμό και την απομόνωση από την κύρια αρτηρία της νέας εθνικής οδού, αντί της φρόνιμης σιωπής, επιλέγουν για άλλη μια φορά κόντρα στην πραγματικότητα και κόντρα στην λογική να προσβάλλουν βάναυσα την νοημοσύνη των συμπολιτών μας.

Αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τους δημότες για τον μακροχρόνιο αποκλεισμό του Δήμου λόγω της άκρως εγωιστικής και μικροπολιτικής στάσης τους, τώρα που το πρόβλημα της συνδετήριας οδού λύθηκε επιτυχώς, ισχυρίζονται πέρα από κάθε λογική ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, πολιτεία, κατασκευάστρια εταιρία, ιδιώτες.

Υβρίζουν τους ιδιοκτήτες και αφήνουν υπονοούμενα εις βάρος τους και δείχνουν για άλλη μια φορά πόσο πολύ χάρηκαν για την επιτυχία όχι της Δημοτικής αρχής αλλά όλης της πόλης!..

Θα καλέσουμε την μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου για άλλη μια φορά να σταθεί πολιτικά στο ύψος των περιστάσεων. Να σταματήσει να πολιτεύεται ανεύθυνα προσβάλλοντας εξόφθαλμα την νοημοσύνη όλων μας.

Τέλος, με χαρά είδαμε στην ¨σεντονιάδα¨ που δημοσίευσε η Δημοτική Συνεργασία προσπαθώντας να κάνει το μαύρο άσπρο, ότι με άνεση χρησιμοποίησε ένα σωρό –άσχετα βέβαια τα περισσότερα στην ουσία του θέματος- έγγραφα. Μακάρι αυτή την επιμέλεια για τα έγγραφα που δημοσιοποιούν να την είχαν δείξει και για τα αρχεία του Δήμου στα οποία ανατρέχουν υπάλληλοι και αιρετοί για την διεκπεραίωση κάποιου θέματος και βρίσκουν ελλιπέστατους φακέλους.





Εκ του Δήμου

10 σχόλια:

  1. Σε ρωτάει όμως τι έκανες όλο αυτό το καιρό εσύ; Δεν απαντήσεις ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγαν η δεν πήγαν στο Στε κύριε δημαρχε για να φρενάρουν το δρόμο αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντησε κύριε δημαρχε έπεσε πάνω στα αρχαία ο δρόμος ναι η όχι; Τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι που έχετε το γνώριζαν αυτό ναι η όχι; Γιατί δεν λένε αυτοί τι έγινε με το στε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαφωτισε καλύτερα δημαρχε και όχι αόριστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αποτυχημένος Μπούρας και η παρεούλα του, οκτώ χρόνια "βούλιαξαν" στην ανυπαρξία έργων την Μεγαλόπολη και τώρα βγάζουν γλώσσα. Άμα χαθεί η ντροπή και η τσίπα τι περιμένεις. Ο κόσμος τους έστειλε στο σπίτι τους κι αυτοί ακόμα να το καταλάβουν. Δεν πειράζει, παιδιά, θα το καταλάβατε, που θα πάει... Τα χωριά ρημάξανε επί Μπούρα, η Μεγαλόπολη δεν είδε ένα έργο υποδομής μόνο κάτι φαιδρές φιεστούλες, καρακιτσαριό και μπάχαλο. Γι' αυτό κύριοι της αντιπολίτευσης, σιωπήστε. Μην ξευτιλίζεστε άλλο με ανοησίες και ανακοινώσεις σεντόνια. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει να βλέπει να γίνεται έργο. Και δυστυχώς ή ευτυχώς, τώρα κάτι γίνεται. Άντε γεια και Καλό Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To "σεντόνια" σε μαρτύρησε μεγάλε! Εντάξει!

      Διαγραφή
  6. Αντιλαμβάνομαι ότι πονάει η αλήθεια και προκαλεί εκνευρισμό, δεν πειράζει θα σου περάσει Σάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσέχετε μην ιδρώσετε από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλετε για το καλό της πόλης, μάλλον είστε οι μοναδικοί που κάνετε κάτι τέτοιο, λιώσατε στο τηλέφωνο να επικοινωνείτε με κρατικούς παράγοντες για την διεκπεραίωση των υποθέσεων του Δήμου. Να μην ξεχάσω να σας ανάψω μια λαμπάδα το Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ,ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σάκη, μιλάς για υπαίτιους της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής ζημιάς που έπαθε η πόλη,.
    Σάκη, μήπως δεν έχεις καταλάβει με ποιους συνεργάζεσαι; Είναι αυτοί που καταψήφιζαν τα φωτοβολταϊκά, τον ΟΣΕ, το Πνευματικό Κέντρο, το Βιοτεχνικό Πάρκο, την Συνδετήρια κλπ.
    Σάκη, μήπως δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι;
    Σάκη, τελικά μήπως ζεις αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή