Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΑΔΜΗΕ: 200 εκατομμύρια για αναβάθμιση του δικτύου στη Μεγαλόπολη

Επενδύσεις άνω των 2,1 δισ. ευρώ  για την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων και της Κρήτης περιλαμβάνει  το πρόγραμμα του ΑΔΜΗΕ,  μ...

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Ζωντανή Μετάδοση!!!! Παλαιόχουνη Αρκαδίας: Μ. Τρίτη συνάντηση διαμαρτυρίας για τα απορρίμματα

Η Συνάντηση θα μεταδοθεί ζωντανά  από  το ραδιόφωνο
 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ fm 103,1

και  μέσω ίντερνετ στο live radio


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Oι Πολιτιστικοί Σύλλογοι κατοίκων Παλαιοχούνης, Ασέας, Κερασταρίου και η Επιτροπή αγώνα Αρκαδίας - Μεσσηνίας κατά του έργου «Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ», σε οποιαδήποτε μορφή του,

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ
την Μεγάλη Τρίτη 26/4 και ώρα 5 μ.μ. στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Δ.Ε. Βαλτετσίου στην Κάτω Ασέα σε συνάντηση με θέμα:

«ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ - ΣΔΙΤ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΝΟΜΙΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΕ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ - ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ - ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ - ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ»

Η πρόσκληση αυτή αποφασίστηκε για την άνω ημερομηνία λόγω της κρισιμότατης κατάστασης για το άνω θέμα, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, λίγο πριν από τη λήψη οριστικών αποφάσεων και για το λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλων των ενδιαφερομένων κατοίκων, φορέων εξουσίας και γενικά εμπλεκόμενων ώστε να υπάρξει γρήγορη και πλήρης ενημέρωση προς όλους, για τα τεκταινόμενα και την τύχη του τόπου μας, τις προοπτικές του αγώνα μας και τα μέσα γι’ αυτόν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗΣ «Η ΑΝΑΛΗΨΙΣ»
ΔΗΜ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  «ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΑΣΕΑΤΩΝ»
ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΕΡΑΣΤΑΡΙΟΥ   ΑΡΚΑΔΙΑΣ
  ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΜΠΑΡΔΑΒΙΛΛΛΙΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου