Κυριακή 24 Απριλίου 2016

" Οι μουσικοί της ερήμου" 3 Μεγαλοπολίτες τραγουδούν ..... (βίντεο)











Η πρώτη μας ηχογράφηση που έγινε βίντεο κλιπ
 με αφορμή την συμμετοχή μας στον διαγωνισμό της ΕΡΤ (yourband.ert.gr)
και γυρίστηκε στην πανέμορφη φύση της Μεγαλόπολης
που απέχει μερικά μόνο λεπτά από το κέντρο της πόλης!

Το τραγούδι λέγεται "Οι Μουσικοί Της Ερήμου"




Συμμετέχουν : Κώστας Τσελάς (τραγούδι)
                        Κώστας Βελετζάς ( κιθάρα)
                        Βασίλης Σιέμπος ( κιθάρα)

7 σχόλια:

  1. Προσωπικά δεν ακούω καθόλου τέτοιου είδους μουσική άλλα παρ'όλα αυτά το άκουσα ευχάριστα. Μπράβο για την προσπάθεια και κυρίως γιατί επιλέξατε να προβάλλεται στο βίντεο σας ένα μέρος από την περιοχή μας,αυτό μου λέει πολλά. Καλή επιτυχία και χωρίς παρεξήγηση προσπαθήστε κάποια στιγμή να παίξετε και κάτι πιο μοντέρνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας παιδιά...
    Σας εύχομαι ολοψηχα καλή επιτυχία και να δούμε σύντομα κι αλλες εργασίες σας. Το όνομα όμως της παρέας σας "οι μοισικοί της ερήμου" με περαπέμπει στην πολιτιστικά άνυδρη Μεγαλόπολη, που εδώ και αρκετά χρόνια βιώνει μια ισοπεδωτική πολιτισκή μιζέρια. Που φτάσαμε να αναγάγουμε σε πολιτσμό κάποιες θλιβερες εκδηλώσεις αμφίβολης ποιότητας στην κεντρική πλατεία της πόλης. Που φτάσαμε να λέμε πολιτισμό και λαικη παράδοση τα εκφυλισμένα πανηγύρια της γουρνοπούλας υπο τους ήχους βλαχομπαροκ καψουροτράγουδων από άμουσους καλλιτέχνες, για να κανουν "κονσομασιόν" οι λογής πολιτικοί και πολιτικάντηδες. Μπράβο σας. Εσείς και η Θεατρική Ομάδα της Μεγαλόπολης δείχνετε οτι στην πολιτιστική έρημο της Μεγαλόπολης, υπάρχει μια μικρή πολιτιστική όαση... Μπράβο σας...Συνεχίστε...
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ...
    Ι. Γ. Ασημακόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΩΑΝΝΗ, ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΒΑΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 90%. ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΑ , ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ; ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΜΕ; ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ; ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ, ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΩ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΟΥ"... ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ... ΕΓΩ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ... ΚΟΙΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
      Ι.Γ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

      Διαγραφή
  3. @ Ανώνυμος27 Απριλίου 2016 - 6:03 μ.μ

    Έχω διαφωνήσει στο παρελθόν σε πολλά πράγματα με τον κύριο Ασημακόπουλο ωστόσο χωρίς καμία διάθεση υπεράσπισής του οφείλω τουλάχιστον να είμαι δίκαιος.
    Στην προκειμένη περίπτωση είναι απολύτως σωστός και ΔΕΝ καταφέρθηκε εναντίον των πανηγυριών και της δημοτικής παράδοσης γενικά, κάθε άλλο. Έγραψε συγκεκριμένα
    «...τα εκφυλισμένα πανηγύρια της γουρνοπούλας υπο τους ήχους βλαχομπαροκ καψουροτράγουδων από άμουσους καλλιτέχνες…»
    Σαφέστατα και αναφέρεται στα γυφτοπανύγηρα με μουσικούς και ορχήστρες της πλάκας που βγήκαν στην επιφάνεια εξαιτίας κάτι τραγουδιών της πλάκας όπως το πω πω πω πω πω θα τρελαθώ, καγκέλια (που τα βάπτισαν δημοτικά επειδή έχουν και κλαρίνο μέσα) τα οποία μπορεί να παίξει και να ερμηνεύσει και η κουτσή Μαρία..
    Όσο εγώ είμαι αστροναύτης άλλο τόσο αυτά τα τραγούδια είναι δημοτικά και οι τύποι που τα λένε καλλιτέχνες. Τα περί εκλογικών αποτελεσμάτων, εκλογικών επιλογών και ποσοστών, σε μία χώρα και σε μία πρώην κωμόπολη νυν κωλοχώρι που έχουν πρακτικά ναυαγήσει εξαιτίας τους , εγώ προσωπικά τα αφήνω ασχολίαστα. 40 χρόνια επέλεγε (και συνεχίζουμε) η πλειοψηφία τους καταλληλότερους γι’ αυτό και πήγαμε στον διάολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο φίλε μου εχεις απόλυτο δίκιο σε όλα,και πάλι μπράβο. Και ο Ασημακοπουλος εχει απόλυτο δίκιο σε αυτό το θέμα.Απλα κάποιοι οπως ο Ανώνυμος27 Απριλίου 2016 - 6:03 μ.μ.δεν έχει καταλάβει οτι οι φελλοί και τα σκατά επιπλέουν το 2016,αλλά γιαυτο και παρεξηγήθηκε μάλλον.Ευχομαι η φετινή ανάσταση επιτέλους να μας ξεβρομίσει απο δαυτους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 27 Απριλίου 2016 - 6:03 μ.μ.
      Να διαβάσεις λίγο ιστορία και να μάθεις κάτι που γνωρίζουν όλοι παγκοσμίως, πως ο Ελληνικός πολιτισμός έδωσε τα φώτα του παγκοσμίως, όπου μας θαυμάζουν όλοι γιαυτόν και οτι χάρη σε αυτόν τον πολιτισμό που υπηρετούν και σήμερα π.χ. η Θεατρική Ομάδα της Μεγαλόπολης και τα παιδιά που παίζουν αυτήν την μουσική κι όχι κάποιοι προωθούμενοι ατάλαντοι των ΜΜΕ που παίζουν ηλίθια πράγματα για ηλίθια κοινά που εν τέλη ψηφίζουν σαν ηλίθιοι που ειναι, ηλίθιους και απατεώνες και κλέφτες πολιτικούς. Όλα έχουν το λόγο τους.

      Διαγραφή