Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Πληροφορίες για δημιουργία hot spot στην Αιγιάλεια, προκαλούν ανησυχία και εντάσεις

Ανησυχία επικρατεί στην Αιγιάλεια και κατ΄επέκταση σε όλη την Αχαία, από την αποκάλυψη του δημάρχου Αιγιαλείας  στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα, ότι έχει πληροφορίες από την ΚΕΔΕ, ότι η Αιγιάλεια είναι πιθανόν να βρίσκεται μέσα στον αρχικό σχεδιασμό της επέκτασης και δημιουργίας hot spots, σχεδόν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας!
Το ζήτημα θα το θέσει ο κ.Παναγόπολος στην συνάντηση που θα έχει την Παρασκευή στην Αθήνα στο γραφείο του Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών, με τον οποίο θα συναντηθεί για μία σειρά ζητημάτων της περιοχής του.
Εντωμεταξύ σύμφωνα  με πληροφορίες του filodimos.gr, πάντως, η νέα διοίκηση του Τριαντείου κληροδοτήματος προσανατολίζεται στο να ζητήσει την εκκένωση της παραχωρηθείσας προς τον πρώην Δήμο Αιγίου έκτασης περίπου 50 στρεμμάτων, οπότε τα περιθώρια στενεύουν για όσους εξακολουθούν να διαμένουν στα δεκάδες μεταλλικά σπιτάκια και οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν έχουν καμία σχέση με τον αρχικό σκοπό της δημιουργίας του καταυλισμού, δηλαδή την προσωρινή στέγαση σεισμοπλήκτων οικογενειών του 1995.
Στην συνεδρίαση του σώματος, το θέμα για το Τριάντειο και τον εκεί έτοιμο καταυλισμό έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  Στάθης Θεοδωρακόπουλος, που εξέφρασε την απορία γιατί να μην αξιοποιήσουν την έτοιμη εγκατάσταση από το υπουργείο, καλώντας την δημοτική αρχή να μην δεχθεί hot spot στην Αιγιάλεια και προσφέροντας την αμέριστη στήριξή του για αυτό, σε ότι χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου