Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Παραιτήθηκε από τον αθλητικό σύλλογο Γ.Σ.Μ. «Τα Λύκαια», ο Γιώργος Καλαϊτζής


Κοινοποίηση παραίτησης

Με την από 15/09/2015 επιστολή παραίτησης που κατέθεσα στον πρόεδρο του Συλλόγου Γ.Σ.Μ. «Τα Λύκαια» την οποία κατέθεσα εις χείρας του την επομένη, δηλώνω πως αποχωρώ από το Δ.Σ. του Συλλόγου και από τη θέση του εφόρου του τμήματος Στίβου για τους λόγους τους οποίους και εξηγώ αναλυτικά προς το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ευχαριστώ όλους τους εμπλεκόμενους, αθλητές, προπονητές, γονείς, συμβούλους του Δ.Σ. και φορείς για την μέχρι τώρα πενταετή συνεργασία μας και υπόσχομαι να συνεχίσω να στηρίζω τον αθλητισμό και δει τον κλασικό, του οποίου κάποτε υπήρξα αθλητής.

Μεγαλόπολη 17/09/2015
Με τιμή
Γιώργος Καλαϊτζής

Κοινοποίηση:
Εντεταλμένο Σύμβουλο Δήμου Μεγαλόπολης
ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου
Καφενείο Μεγαλόπολης
Μεγαλόπολη FM



1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
    Μιας και ο φιλος πρωην συμβουλος καλαντζης παραιτηθηκε αλλα δεν «μιλησε» όπως και καποιοι αλλοι που εφυγαν αλλα σιωπησαν και για να ελαφρυνω λιγο την ατμοσφαιρα , αποφασισα να γραψω το παρακατω παραμυθι .
    Μια φορα κι ένα καιρο σε ένα μικρο χωριο (που χαριν συντομιας θα λεμε Μ) ζουσε ενας παραξενος χωριατης (που χαριν συντομιας θα λεμε Χ). Ο Χ λοιπον μικρος φανταζοταν τον εαυτο του μεγαλο και τρανο . Και επειδη στο παραμυθενιο χωριο Μ οι σημαντικοι ανθρωποι ξεπηδησαν : ειτε μεσα από το συνδικαλισμο ,ειτε μεσα από την πολιτικη ,ειτε μεσα από τον αθλητισμο ,αποφασισε να ακολουθηση κιαυτος τον ιδιο πετυχημενο δρομο . Ετσι με μεγαλη ευκολια εγινε προεδρος μιας τοπικης ομαδας του χωριου (που χαριν συντομιας θα λεμε Ψ) και τα τελευταια χρονια πρωτοκλασατο στελεχος του βλαχοπροεδρου του παραμυθενιου χωριου Μ κανοντας εν μερει πραγματικοτητα τα φιλοδοξα σχεδια του.
    Στα εικοσι περιπου χρονια που ο Χ είναι προεδρος της ομαδας Ψ εχουν ακουστει παραξενα πραγματα και φημες : πως ταχα ο Χ δεν κανει ποτε εκλογες και Γενικες Συνελευσεις, αλλα διοριζει τους συμβουλους του και οριζει τον εαυτο του ΠΑΝΤΑ προεδρο ,πως ταχα ο Χ απολυει οποιον δεν παει με τα νερα του και τις προσταγες του ,πως ταχα ο Χ πλαστογραφησε δελτιο αθλητριας, πως ταχα ο Χ χρωστα χρηματα σε γυμναστη του συλλογου ενω τα εχει εισπραξει , πως ταχα ο Χ εβρισε και βιοπραγησε εναντιον γυμναστριας , πως ταχα ο Χ κατηγορηθηκε για σεξιστικη επιθεση σε μαθητρια σε σχολικους μαλιστα αγωνες ,πως ταχα ο Χ διαχειριζεται παραξενα τα οικονομικα της ομαδας Ψ ,πως ταχα ο Χ θελει συμβουλους αβουλους και πειθηνιους κοντα του,πως……πως…..πως……Μερικοι δε λιγο πιο πονηροι χωριατες αναρωτιουνται πως γινεται ο αεργος και ανεργος Χ να διοικει τοσα χρονια το συλογο Ψ ,πως γινεται να χαιρει της εκτιμησης του προεδρου του χωριου,πως πειθει τις αθλητριες ,πως πειθει τους γονεις???????
    Αλλα τι να καταλαβουν οι ερμοι οι χωριατες που μενουν φτωχοι και ασημαντοι παρολο που μοχθουν σκληρα και τιμια?????
    Και τα χρονια περασαν ………..ο προεδρος Χ είναι τροφιμος στις αγροτικες φυλακες του χωριου Μ οπου διοργανωνει με επιτυχια τουρνουα και καλιτεχνικα προγραματα ,ο προεδρος του χωριου συνταξιουχος και αφανης σαν ολους εκεινους που δεν εκαναν τιποτα για το χωριο τους . Οι δε χωριατες γερασαν ,δεν πλουτισαν ποτε ,αλλα ειδαν την τιμια σπορα τους να αποδιδει ,να βγαζει καρπους, να μεγαλουργει , να κοσμει το χωριο και φουσκωνουν με περισσια χαρα και περηφανια.
    ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    Υ.Γ. Αν υπαρχει κανεις που να πιστευει ότι το παραπανω παραμυθι μπορει ναναι και πραγματικοτητα είναι πολύ γελασμενος.
    Αυτά τα πραγματα δεν γινονται σε ένα σωστο και νομιμο χωριο !!Αυτα δεν περνανε σε ένα σοφο και συνετο προεδρο!!Δεν περνανε στους γονεις που ενδιαφερονται και προστατευουν τα παιδια τους !!Γιαυτο αλωστε και γονεις κοιμουνται ησυχα-ησυχα, αφινοντας τον προεδρο Χ να ηγειται της ομαδας Ψ και να διαχειριζετε τα παιδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή