Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

745 Παράτυποι μετανάστες από Τουρκία - Θανάσιμο τροχαίο στην Αργολίδα - Όπλα και ναρκωτικά στη Μεσσηνία


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 09.00 ώρα της 17.9.2015 έως 17.00 ώρα της 17.9.2015



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (17.9.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, όταν δύο (2) άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία ημεδαπών και με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων, αφαίρεσαν κόσμημα και χρήματα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

--------------------------

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΝΟΤΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ
[Δ.Α. Α΄ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ]
Περί αλλοδαπών: Σύλληψη (75) παράτυπων μεταναστών

17-09-2015/05:00
Λιμενάρι Μεγίστης



Συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Α.Τ. Μεγίστης, (75) παράτυποι μετανάστες, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια.
-----------------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 17.00 ώρα της 17.9.2015 έως 09.00 ώρα της 18.9.2015


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό
Χθες (17.9.2015) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ηλικιωμένου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, η οποία είχε γίνει προχθές (16.9.2015), στο Γύθειο Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 34χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα
Συνελήφθη, χθες (17.9.2015) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοπανακίου, ένας (1) 46χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, σε δασική έκταση τοπικής κοινότητας του Δήμου Οιχαλίας,  καλλιεργούσε τέσσερα (4) φυτά κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.  Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε οικία του και στην αυλή αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία (3) φυτά κάνναβης, τμήμα φυτού κάνναβης, δύο (2) κυνηγετικά όπλα, καθώς και -20- φυσίγγια.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, χθες (17.9.2015) το μεσημέρι, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, ένας (1) 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, γιατί κατείχε μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον,  όπως προέκυψε, σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, προς έκτιση υπολοίπου ποινής, που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, για ληστεία και διακεκριμένη κλοπή.  

-----------------------------------

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Αγγλία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας 

Συνελήφθη, χθες (17.9.2015) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς. 

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο του ταξιδιωτικού εγγράφου του ανωτέρω αλλοδαπού, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Λονδίνο Αγγλίας, διαπίστωσαν ότι αυτό ήταν προφανώς πλαστό. 

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα (1) διαβατήριο Αρχών Βουλγαρίας. 

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου