Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

«Σε ψηφίσαμε για να μας στηρίξεις, όχι για να μας γ...» (vid)

Τα αίματα άναψαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, με αφορμή τα αυξημένα τέλη που, όπως υποστηρίζουν επαγγελματίες του χώρου, πλήρωσαν εφέτος για να συμμετάσχουν στο πανηγύρι της Τεγέας.
«Είχατε πει», είπε ο κ. Τζιούμης «ότι τα τέλη θα ήταν ίδια με τις άλλες χρονιές. Έχω καταγγελίες ότι τα ποσά που πλήρωσαν φέτος είναι τριπλάσια, όπως μου είπαν επιχειρηματίες της Τεγέας. Επίσης, τι έγινε με το συρματόπλεγμα; Στον δρόμο του Άστρους είδαμε κάποιες παράγκες, ενώ είχατε πει ότι δεν θα υπήρχαν».
Ο κ. Παυλής απάντησε ότι «όσοι ήταν εκεί, έχουν γραφτεί και έχουν πάρει πρόστιμα. Για τα τέλη, να πούμε ότι ήταν πρόταση της Αποκεντρωμένης».

Τότε, και ενώ ο κ. Κακλαμάνος όρθιος ζητούσε να κλείσουν τα μικρόφωνα στην αίθουσα, επαγγελματίας του χώρου της εστίασης ο οποίος είχε κατάστημα στο πανηγύρι της Τεγέας αγανάκτησε και είπε:
«Μας πήρατε τα μεροκάματα, Δημήτρη, χαλάλι σας, Δημήτρη. Βάλαμε τα στήθη μας να σε υποστηρίξουμε, και μας πήραν τα μεροκάματα από τα χέρια. Χαλάλι σου, Δημήτρη. Σε κάναμε δήμαρχο να μας υποστηρίξεις, Δημήτρη, όχι να μας γ...».
Κάπου εκεί, ο κ. Κακλαμάνος διέκοψε τη συνεδρίαση για 10 λεπτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου