Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Μεσσηνία - Απόπειρες κλοπής σε Αργολίδα και Κορινθία

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Μεσσηνία 

Συνελήφθη, χθες (23.8.2015) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, ένας (1) 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας 40χρονου ομοεθνή του. 

Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι ανωτέρω για προσωπικές τους διαφορές, ο 50χρονος με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε τον 40χρονο στη μέση και στο πρόσωπο. 

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 50χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη, ενώ ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου και νοσηλεύεται. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κυπαρισσίας. 

H αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας. 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 
ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 11.00 ώρα της 23.8.2015 έως 09.00 ώρα της 24.8.2015



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες (23.8.2015) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 22χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκε να διαρρήξει όχημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (23.8.2015) το απόγευμα, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας (1) 20χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (22.8.2015) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, μπήκε σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε τρία (3) κινητά τηλέφωνα.


Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Αυστρία με πλαστό έγγραφο, 
μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθη, χθες (23.8.2015) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία (1) 60χρονη αλλοδαπή υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο του ταξιδιωτικού εγγράφου της ανωτέρω αλλοδαπής, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τη Βιέννη Αυστρίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό της έγγραφο ήταν προφανώς πλαστό.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαβατήριο Βουλγαρικών Αρχών.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου