Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Δήμος Μεγαλόπολης: Παραδίδονται οι παιδικές χαρές στη Μεγαλόπολη στους μικρούς μας φίλους

Η Δημοτική Αρχή, με ιδιαίτερη ικανοποίηση παραδίδει προς χρήση επτά (7) παιδικές χαρές στην πόλη της Μεγαλόπολης, πλήρως ανακαινισμένες και ασφαλείς για τα παιδιά, σύμφωνες με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση ενός έργου που καθυστέρησε περίπου πέντε (5) χρόνια, περίοδο στην οποία οι μικροί μας φίλοι και οι γονείς τους δεν είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν αυτούς τους χώρους.
Το έργο ολοκληρώθηκε εντός της παρούσας δημοτικής περιόδου, ήταν δέσμευση του ίδιου του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου, από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο οποίος το έθεσε σε άμεση προτεραιότητα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, που συντονισμένα ενήργησαν επιτυχώς προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Δημοτική Αρχή, δεσμεύεται να κάνει ό,τι απαιτείται για τη διατήρηση των νέων παιδικών χαρών στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και καλεί τους γονείς να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, ώστε οι μικροί μας φίλοι να παίζουν ανέμελα σε αυτές.
Βεβαίως, βρίσκεται σε εξέλιξη και η προσπάθεια για την αναβάθμιση παιδικών χαρών και σε κοινότητες του Δήμου μας, που θα εξυπηρετούν τα παιδιά συμπολιτών μας είτε μένουν μόνιμα σε αυτές είτε τις επισκέπτονται περιοδικά.

Στις δύσκολες συγκυρίες που διανύει ο τόπος μας, εξ’ αιτίας κυρίως της διαδικασίας μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή και της πανδημίας του κορωνοϊού, η Δημοτική Αρχή δεν θέτει την καθημερινότητα των πολιτών σε δεύτερη μοίρα αλλά, αντίθετα, προσπαθεί να ανταποκριθεί στις όποιες ανάγκες, μέσα από τις υπηρεσίες του και από στοχευμένα έργα και δράσεις, τόσο στην πόλη όσο και τις κοινότητες του Δήμου μας, για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Εκ του Δήμου

12 σχόλια:

  1. Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Μεγαλόπολης.
    Καταρχήν γύρισα όλη την πόλη και δεν νομίζω ότι παραδίδονται όλες οι παιδικές χαρές της πόλης, μάλλον κάποιες θα αργήσουν να ανοίξουν. Έπειτα θα θέλα πολύ να μας δείξει κάποιος τις μελέτες που έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή και φτιάχνει τώρα η καινούργια. Νομίζω ότι δεν επιτρέπεται να βάζεις χαλίκια σε παιδικές χαρές , χρειάζεται αναγκαστικά πλαστικό τάπητα, αλλιώς δεν παίρνει πιστοποίηση. Αν ισχύει αυτό τότε θα πρέπει να μας εξηγήσουν οι νυν και οι πρώην γιατί έκαναν ένα έργο 300.000 ευρώ το οποίο είναι ακατάλληλο και γιατί είχαν κλειστές τις παιδικές χαρές τόσα χρόνια για να ξαναβάλουν χαλίκια.
    Είμαι πολύ περίεργη να δω τι ισχύει και τι έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Δήμαρχε κάποιο δικό σου έργο μήπως έχεις να μας υποδείξεις που υλοποίησες στον πρώτο χρόνο σου ώς δήμαρχος, διότι μόνο τις κίτρινες γραμμές στην πλατεία βλέπουμε ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι βρε άσχετε τις παιδικες χαρες ποιος τις εφτιαξε?

      Διαγραφή
    2. Ο Δήμαρχος με ξένα κόλλυβα κάνει μνημόσυνο, το έργο των παιδικών χαρών ήταν όραμα του Γιάννη του Μπάζιου

      Διαγραφή
    3. Για πειτε μας,για ποιο λογο η προηγουμενη δημοτικη αρχη ενω σχεδιασε κ δρομολογησε το εργο αυτο δεν το υλοποιησε;4 ολοκληρα χρονια δεν τους εφταναν να υπογραφουν τα πρακτικα του διαγωνισμου;

      Διαγραφή
    4. Ρε φιλε των 1:07 κλαίμε απο τα γέλια 10 άτομα τώρα με αυτο....χα χα χα χα.

      Διαγραφή
  3. Τελικά είναι και πολύ φωστήρες αυτοί που επέλεξαν για τα δάπεδα ψιλή άμμο. Δεν γνώριζαν ότι υπάρχουν ειδικά δάπεδα για τις παιδικές χαρές και ότι στην ψιλή άμμο αφοδευουν οι γάτες και υπάρχει θέμα υγιεινής; Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που την ειδατε την ψιλη αμμο ρε παιδια;;;;;γιατι γραφετε κατι χωρις να γνωριζετε;οι παιδικες χαρες εχουν βοτσαλο.πριν γραψετε κατι εξεταστε το.ελεος πια.

      Διαγραφή
    2. Το ψιλή άμμος σε πείραξε φίλε; Δεν το κοίταξα από κοντά να δω αν είναι χαλίκι ή βότσαλο. Έχω δει όμως πανέμορφες παιδικές χαρές με όμορφα δάπεδα πεντακάθαρες σε άλλες πόλεις. Πήγαινε να δεις πουθενά αλλού πρώτα και έπειτα να μιλάς και να κάνεις τον έξυπνο.

      Διαγραφή
  4. ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΤΑΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΒΟΤΣΑΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ & ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)(ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ).ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΧΟΡΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ Κ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ,ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ:ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΤΌΡΘΩΜΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαλίκια μέσα στα οποία βρίσκονται περιττώματα ζώων, έφηβοι να κρέμονται στις παιδικές κούνιες, συνωστισμός παιδιών (ποια μέτρα προφύλαξης απο κορονοιό?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή