Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Π. Τατούλης:«Το ανέκδοτο του κ. Νίκα για την Μεγαλόπολη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

28-1-2020

«Το ανέκδοτο του κ. Νίκα για την Μεγαλόπολη»
Ξεπερνούν τα όρια της «φαντασίωσης» οι δηλώσεις του κ. Νίκα για την Μεγαλόπολη.

Ο κ. Νίκας αφού πρώτα συνυπόγραψε τον οικονομικό «θάνατο» της Μεγαλόπολης, δίνοντας λευκή επιταγή για το κλείσιμο των Μονάδων, τώρα τάζει τέσσερα (4)…!!! δισεκατομμύρια ευρώ για την μεταλιγνιτική εποχή.
Στις πολιτικές του «παραισθήσεις» βλέπει 4 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που ξεπερνά το ΠΔΕ της Χώρας, να έρχεται στην Μεγαλόπολη από ανύπαρκτες πηγές χρηματοδότησης.

Σοβαρευτείτε επιτέλους κ. Νίκα. Μιλήστε τη γλώσσα της αλήθειας. Μην προσβάλλεται τους πολίτες της Μεγαλόπολης. Δεν είναι ιθαγενείς.
Αλήθεια κ. Περιφερειάρχα, το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;

2 σχόλια:

  1. Ρε Πετράν! Εντάξει, είπε μια μακακία ο χριστιανός και αμέσως του την έπεσες...Είσαι άδικος όμως, γιατί ο καθένας τις έχει πετάξει τις μακακίες του...Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς για τις δικές σου;
    Εντάξει, σου έχει στοιχήσει που έχασες τη μαρμίτα, αλλά δείξε λίγο τακτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ταιριάζει γάντι η λαϊκή ρήση "δύο γαϊδάροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα".
    Τατούλης και Νίκας θα φαγωθούν τώρα και για το ποιος έχει σε μεγαλύτερη υπόληψη την Μεγαλόπολη και τους Μεγαλοπολίτες. Ενώ ξέρουμε (εντάξει όχι όλοι) πως Τατούλης και Νίκας αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος κι ότι είχαν κι έχουν την Μεγαλόπολη και τους Μεγαλοπολίτες το ίδιο χεσμένους.
    Ο δε Νίκας όποια περιοχή αφορά η εκάστοτε συνέντευξη τύπου που δίνει, την αναγάγει αυτομάτως κι ως την νούμερο ένα προτεραιότητα. Την επομένη της εκλογής του που μίλησε στην Τρίπολη ως νούμερο ένα προτεραιότητα της Περιφέρειας ανέφερε την Αρκαδία και την Τρίπολη. Όταν πήγε στην Κορινθία νούμερο ένα προτεραιότητα της Περιφέρειας έγινε η Κόρινθος. Προχθές στην συνέντευξη τύπου για τα της απολιγνιτοποίησης δήλωσε πως πρώτη προτεραιότητα στην Αρκαδία θα είναι η Μεγαλόπολη. Πάει η Τρίπολη τώρα υποβιβάστηκε, έπεσε κατηγορία χαχα. Δεν έχουν τον Θεό τους οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή