Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Βασίλης Κολοκοτρώνης (υποψ Αρκαδίας με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ) : παρέμβαση για ΔΕΗ Μεγαλόπολης





Συμπολίτες και συμπολίτισες

Είναι κοινό μυστικό οτι μετά τις εθνικές εκλογές, το σχέδιο απαξίωσης και ξεπουλήματος της ΔΕΗ που εφαρμόζουν εδώ και πολλά χρόνια οι πολιτικάντηδες της διαπλοκής θα ολοκληρωθεί.
Με ένα τρόπο που δυστυχώς δεν θα διασφαλίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων, αλλα των επιχειρηματιών που θα αγοράσουν τη ΔΕΗ για ένα κομμάτι ψωμί.
Είναι επίσης κοινό μυστικό, οτι οι μεγαλοσυνδικαλιστές και οι κομματικοί στρατοί των μεγάλων κομμάτων που λυμαίνονται τη ΔΕΗ, έχουν φροντίσει να τη βολέψουν με μετατάξεις που θα διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας τους, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι συναδελφοί τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.

Τί να πεί κανείς για τους πολιτικούς απατεώνες που ενώ κρατούσαν ομήρους για πολλά χρόνια τους οκταμηνίτες συμβασιούχους με την υπόσχεση της μονιμοποίησης, ξαφνικά τους δίνουν μια πρωτόγνωρη προεκλογική αύξηση της τάξης των διακοσίων ευρώ για να εξασφαλίσουν την ψήφο τους, ενώ γνωρίζουν οτι μετά τις εκλογές πιθανόν να καταργηθούν τα οκτάμηνα εντελώς στο νέο καθεστώς που θα προκύψει.
-Ποιός ασχολείται με τους εργαζόμενους που απασχολούνται στους εργολάβους της ΔΕΗ οι οποίοι δουλεύουν υπο άθλιες συνθήκες με μισθούς πείνας και χωρίς αυτούς η ΔΕΗ θα είχε καταρεύσει εδώ και χρόνια?
-Ποιό είναι το μέλλον που τους επιφυλάσουν οι πολιτικοί? Θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην αναγκαστική μετανάστευση και την επαιτεία?
-Πού είναι η βιομηχανική ζώνη της Μεγαλόπολης και άλλες δομές που υποτίθεται οτι θα αποροφούσαν μεγάλο ποσοστό αυτών των εργαζόμενων?
Θα σταματήσω εδώ γιατί όλα αυτα τα πολιτικά ψοφίμια που κυβέρνησαν τη Μεγαλόπολη τις τελευταίες δεκαετίες, όσο πιο πολύ τα χτυπάς τόσο περισσότερη μπόχα αναδύουν.

Καλώ όλους τους πατριώτες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, να στηρίξουν την προσπάθεια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για εθνική ηγεσία, που συνεπάγεται εθνική ανεξαρτησία και αυτάρκεια στον πολύ σημαντικό τομέα της ενέργειας. Και αυτό δέν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει με το ξεπούλημα σε επενδυτές που μοναδικό τους μέλημα είναι η επιδίωξη του κέρδους.

15 σχόλια:

  1. Ωραίος ο Κολοκοτρώνης. Μαζί σου φίλε. Έχεις το θάρρος και τασεσαι στο ψηφοδέλτιο της τρίτης μεγάλης πολιτικης δύναμη της χώρας χωρίς να φοβάσαι το ρατσισμό που θα υποστείς επειδή συμμετέχεις σε αυτό το ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να δεις τι ωραία που τρίζουν τα κόκαλα του γνήσιου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη σαν βλέπει να το παίζουν πατριώτες οι νοσταλγοί του χίτλερ που κατέκαψαν την Ελλαδίτσα μας και σκότωσαν χιλιάδες κόσμο και γυναικόπαιδα.Αν ζούσε σήμερα πάλι θα έσφαζε προδότες.Ναι είμαι ρατσιστής απέναντι στους χιτλερικούς και λοιπούς ανθέλληνες.

      Διαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική, ναζιστική, φασιστική οργάνωση και βγαίνει από τα πιο μαύρα σκοτάδια της ανθρώπινης ιστορίας και τα πιο ζωώδη ένστικτα του μισανθρωπισμού. Είναι ο βούρδουλας, το μακρύ χέρι του συστήματος.
    ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες για την χρυσή αυγή. Μονο που πρέπει να τσακίσουμε ολους τους τραμπούκους φασίστες.Και τους ναζί και τους φασίστες αναρχοάπλυτους ανθέλληνες.Έξω όλοι οι φασίστες απο την Ελλάδα μας.

      Διαγραφή
  3. Ευτυχώς που δεν ζει σήμερα ο Κολοκοτρώνης , ο Καραϊσκάκης κτλ.
    Γιατί αν ζούσε φασίστες θα τους φώναζε όλη η Βουλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δίνετε βήμα εσείς κ. Δημητρακοπούλου σ' αυτούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι προτείνετε εσείς;
      Να εξαφανίζουμε τις θέσεις από υποψηφίους που δεν συνάδουν με τις απόψεις τις δικές μας ή τις δικές σας;
      Οι εκλογές και η ψήφος μας είναι αυτά που καθορίζουν την πολιτική ύπαρξη οιουδήποτε και αυτό λέγεται δημοκρατία (αν το έχετε ξεχάσει...)
      Γ. Δημητρακοπούλου

      Διαγραφή
    2. Τι να σας πω ; Σας αφήνω στη χλεύη των αναγνωστών σας

      Διαγραφή
    3. Τι να σας πω και εγώ; υπάρχουν πολλών ειδών χλεύες ...
      Ο καθείς "διαλέγει" την δική του
      Μπορεί εγώ να τυγχάνω χλεύης αναγνωστών, κατά την δική σας άποψη..
      μόνο που εγώ γράφω με όνομα και επώνυμο
      και όχι ανώνυμα ή ...ποικιλοτρόπως
      Γ. Δημητρακοπούλου

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να προβάλλεις ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ, ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ κυρία Δημητρακοπούλου. Η Χρυσή Αυγή και η Ελληνική Αυγή είναι ναζιστικές, εγκληματικές οργανώσεις, μαύρα σκοτάδια των πιο ζωωδών ενστίκτων. Δεν έχει να κάνει με τη διαφορετικότητα της άποψης, τον πλουραλισμό, τη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης. Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι εγκληματική δράση, μισανθρωπισμός, κτηνωδία και δεν πρέπει να προβάλλεται από κανένα ΜΜΕ. Δεν είναι προσωπική μου άποψη, τα κρεματόρια κι οι θάλαμοι αερίων με εκατομμύρια νεκρούς, οι σφαγές στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα κι η ναζιστική κατοχή είναι η ιστορική απόδειξη. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πρέπει να είσαι μεγάλος δημοκράτης.πρέειν να έχεις συγγένεια με τον Κουφοντίνα τον αμετανόητο φονιά 11 αθώων ανθρώπων που ούτε καν τους γνώριζε τον δειλό κάφθαρτα που πυροβολούσε και μετα κριβόταν Καϊλή τώρα εκβιάζει την δημοκρατια να του δώσει άδεια. 82 δολοφονίες και 500 τραυματίες είναι ο απολογισμός των αριστερών καθαρμάτων από το 1974 μέχρι σήμερα. Η Χρυσή Αυγή ποιόν δολοφόνησε τον Φύσσα με τον Ρουπακιά μπροστά στην αστυνομία;. Και ο Ρουπακιάς κομμουνιστής ήταν. Μήπως γι'αυτό σκότωσε προστά στην αστυνομία για να κυκλοφορεί ελεύθερος τώρα;; Απαντήστε δημοκράτες;

      Διαγραφή
  6. Αρχίζει και θυμίζει σχολιασμό facebook
    Βέβαια Θα ήταν πιο "διαυγές" να ανταλλάσσαμε απόψεις στο facebook.
    Εγώ θα έγραφα πάλι ως Γεωργία το ενδιαφέρον θα ήταν πως θα έγραφες εσύ...
    Παρεπιπτόντως από πλευράς μου, δεν θα συνεχίσω τις ιντερνετικές ..αβροφροσύνες
    Και από πλευράς σου ελπίζω να καλύφθηκες, ως προς την ανάπτυξη της "άποψής σου"
    Γ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάνεις λάθος "Δημοκράτη"...Δεν είναι όπως τα λες τα πράγματα. Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι ένα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ κόμμα, όπως ΔΕΝ είναι εγκληματική οργάνωση, καθώς η συντεταγμένη (δημοκρατική...) Πολιτεία ούτε έχει απαγορεύσει αυτό το κόμμα ούτε το έχει καταδικάσει ως εγκληματική οργάνωση...Θα έχεις δίκιο όταν (λέμε τώρα...) γίνουν τα παραπάνω! Μέχρι τότε παίξε με τα κουβαδάκια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ φασισμό βλέπω μόνο στα σχόλια κάποιον από κάτω δήθεν δημοκρατών παρά στον λόγο του Βασίλη Κολοκοτρώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H αυξηση στη ΔΕΗ δεν δόθηκε προεκλογικά παντως...
    11 ιουνιου ληγει η συλλογικη συμβαση με την οποια κερδήθηκε αυτη η μικρη αυξηση. Και δεν υπογραφουν νεα.
    Αρα στις βουλευτικές εκλογες πλαι 650€ θα παιρνουν οι 8μηνητες.
    Και για αυτο θα μαυρισουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Α και το ΠΑΣΟΚ που μας εφτασαν σε αυτα τα χαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή