Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Μήνυμα του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ για το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου


Αγαπητοί συμπολίτες– συμπολίτισσες,

Εγώ και οι συνεργάτες μου θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους εσάς που συμμετείχατε στην εκλογική διαδικασία της 26ηςΜαΐου.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εσάς που με την ψήφο σας εμπιστευτήκατε τις προτάσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου καλούμαστε όλοι να επιλέξουμε το πρόσωπο που θα ηγηθεί του Δήμου Μεγαλόπολης. Το πρόσωπο που θα αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει την περιοχή μας σε ένα καλύτερο μέλλον.
Έχουμε δεσμευτεί απέναντί σας και η δέσμευσή μας είναι ένα συμβόλαιο τιμής.

Σας καλούμε όλους, ανεξάρτητα της επιλογής σας την πρώτη Κυριακή, να στηρίξετε τον Κώστα Μιχόπουλο και να του δώσετε την εντολή να ενώσει τους πολίτες και να αλλάξει σελίδα για το Δήμο μας.
Η Μεγαλόπολη δεν έχει περιθώρια για πειραματισμούς. Χρειάζεται ένα ΔΗΜΑΡΧΟ και μια ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ικανή , έμπειρη και αποφασισμένη να αγωνιστεί για το ΑΥΡΙΟ , για το μέλλον που όλοι μας αξίζουμε.
Σας καλούμε να δώσουμε και αυτή την μάχη όλοι μαζί και να κάνουμε επιτέλους μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

4 σχόλια:

  1. Το να ευχαριστείς αυτούς που συμμετείχαν και δεν σε ψήφισαν φαντάζει άκρως υποκριτικό εκτός αν το λένε οι νυν κάτοχοι θεσμικών θέσεων π.χ πρωθυπουργός,δήμαρχος, περιφερειάρχης.
    Αυτή ωστόσο η τριτοπρόσωπη αφήγηση "...να στηρίξετε τον Κώστα Μιχόπουλο και να του δώσετε..." φανερώνει έπαρση και εγωκεντρισμό θυμίζοντας έντονα Πανίκα Ψωμιάδη που έβγαινε στα πρωινάδικα και έλεγε..ο Ψωμιαδης αυτό ,ο ψωμιάδης το άλλο..κλπ. Εκτός αν το λάθος οφείλεται σε στιγμιαία αφηρημάδα του συντάκτη του μηνύματος που ξεχασε ότι γράφει για λογαριασμό του αρχηγού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τι παρατήρησες τώρα μπράβο
    εάν το έγραψε ο Μιχόπουλος κάτι πάει στραβά να μιλάει για τον εαυτό του λες και μιλάει για άλλον
    εάν το έγραψε άλλος για τον Μιχόπουλο θέλει απόλυση δεν κάνει γιαυτήν την δουλειά
    όλο αυτό η μόνη σημασία που έχει είναι ότι δείχνει έλλειψη σκέψης ή οργάνωσης ακόμα και στα απλά στα πιο δύσκολα τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ma δεν ειναι μηνυμα του μιχόπουλου, αλλα μήνυμα του συνδιασμού αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαναδιαβάζω φίλε μου:"...Εγώ και οι συνεργάτες μου θέλουμε...." ποιός λοιπόν απευθύνει το μήνυμα για τον εαυτό του και τους συνεργάτες του?
      Θα συμφωνούσα μαζί σου αν το μήνυμα άρχιζε πχ ως εξής: ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μιχόπουλος και οι συνεργάτες του...
      Ελπίζω να κατάλαβες τη διαφορά...

      Διαγραφή