Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Μεγαλόπολη: έκλεψαν ηλικιωμένες με άσκηση σωματικής βίας!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, 
για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (24.10.2018) το βράδυ, 
σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, 
όταν άγνωστοι δράστες, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένων ημεδαπών
 και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (κατσαβιδιού), 
τις ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα
ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. 
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης

14 σχόλια:

  1. Δεν πάει άλλο με τις κλοπές και όσα γίνονται στα χωριά μας. Κύριε Δήμαρχε έχετε κι εσείς ευθύνη για όσα γίνονται. Φροντίστε για την επάνδρωση του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης μας, για να ανοίξει ξανά το Αστ, Τμήμα της Καρίταινας, δημιουργείστε ομάδες που θα περιφρουρούν στα χωριά μας, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ίσως θα πρέπει να μελετηθεί και η τοποθέτηση καμερών σε επιλεγμένα σημεία στα χωριά μας. Πάρτε μέτρα πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/ή, όπως το είπε και ο ανεκδιήγητος ο Τσακαλώτος "οι σημερινοί συνταξιούχοι θα πεθάνουν"...Το οποίον σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να επενδύεις σε προσωπικό και μέσα, που έχουν κόστος, για πολίτες που θα έχουν πάει στον άλλο κόσμο τα επόμενα έτη...Έτσι λειτουργεί ο νεοφιλευθερισμός, ακόμα και πίσω από "αριστερό" μανδύα...
      Τι ζητάς τώρα;

      Διαγραφή
  2. Πριν πεθάνουν οι σημερινοί συνταξιούχοι, θα έχει πάει στα τσακίδια ο ίδιος ο Τσακαλώτος και οι όμοιοί του που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν και κάνανε την πατρίδα μας μια χώρα "του κλώτσου και του μπάτσου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΙΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑΤΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΖΗΛΕΥΤΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί κανείς μέχρι σήμερα δεν το εχει φέρει σαν θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ;
    Προφανώς το θέμα δεν το θεωρούν μείζονος σημασίας..... δεν απορω.
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ούτε ο κ. Γεωργακόπουλος, με τον συνδυασμό του οποίου ήσουν υποψήφιος, δεν έφερε το θέμα - πριν παραιτηθεί - στο Δημοτικό Συμβούλιο; Συνέχεια γίνονται τέτοια περιστατικά στην περιοχή μας, τα χωριά μας υποφέρουν και δεν υπάρχει ασφάλεια πουθενά. Η απάντηση είναι απλή: γιατί και ο κ. Γεωργακόπουλος δεν θεωρούσε το θέμα αυτό σημαντικό, είναι κι αυτός μία από τα ίδια με τους άλλους. Πού είναι το διαφορετικό που επαγγελλόταν; "λόγια του αέρα" μήπως και τα πίστευαν τα κορόιδα. Ολίγιστος κι αυτός όπως και οι υπόλοιποι στο Δ.Σ. Δυστυχώς, στη Μεγαλόπολη δεν υπάρχει σήμερα κάποιος να μπει μπροστά και να κάνει τη διαφορά. Όλοι δουλεύουν με "παρεούλες", παρασκήνιο, φιλαράκια που βολεύονται με κάτι νόμιμες μεν αλλά ανήθικες αναθεσούλες έργων... μια ωραία ατμόσφαιρας μπόχας και ανικανότητας.

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν βάζεις εσύ ρε πατριώτη; Είσαι πολύ μικρός σε ηλικία; Είσαι πολύ μεγάλος; ή είσαι σαν αυτούς που κατηγορείς; Γιατί, εάν δεν είσαι τίποτα από τα προηγούμενα, τότε μπορείς να αναλάβεις...Και, μιας και το έθεσες το θέμα, τι προτείνεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή;

      Διαγραφή
  5. Ωραία τα σχόλια - παρεμβάσεις του κ. Γκιουμέ, αλλά γιατί δεν μπαίνει ο ίδιος μπροστά, ως υποψήφιος Δήμαρχος, με νέα, άφθαρτα, έντιμα και σοβαρά άτομα, να βοηθήσει την περιοχή μας; Μάλλον μας κοροϊδεύει κι αυτός. Αν θέλει να κάνει κάτι καλό, ας αφήσει τα λόγια και ας περάσει στα έργα. Με ευχές και επισημάνσεις δε γίνεται τίποτα! Ορίστε: στις εκλογές του Μαϊου, μπείτε μπροστά και φέρτε την αλλαγή στη Μεγαλόπολη και στα χωριά της. Ξέρετε τα προβλήματα, μιλάτε με κόσμο, είστε γνώστης πολλών πραγμάτων, εμπρός, δείξτε μας τι μπορείτε να κάνετε περνώντας από τα λόγια στην πράξη. Αλλιώς, αποσυρθείτε κι εσείς, γιατί ο κόσμος δεν τρώει πια "σανό"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι ανώνυμοι
    Ο κύριος Γεωργακοπούλος δεν ειναι ποια στο δημοτικό συμβούλιο όσο για εμένα αυτο που θα ήθελα να μάθετε ειναι ότι ειμαι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσω όπου χρειαστεί και το έχω αποδείξει στο παρελθόν.
    Περισσότερα θα μάθετε για τα ανιδιοτελή έργα μου την Παρασκευή 16-11-2018 το απογευμα στις 18:00 στο δημαρχείο στη Γ.Σ του Αναπτυξιακού συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον "Αναπτυξιακό Σύλλογο"; Μας κοροϊδεύετε κ. Γκιουμέ; Τίποτα δεν έχετε κάνει για την ανάπτυξη της περιοχής μας, μόνο παχιά λόγια! Λυπάμαι πολύ.

      Διαγραφή
  7. Αυτο που εγώ μπορούσα να κάνω το έχω κάνει απο 28_09_2018 και αναμένεται απάντηση.
    Εαν τελικά καταφέρω να γίνει εκεί θα ειπωθούν αρκετα σημαντικα πραγματα.
    Το emeil απευθύνεται στην ελληνική αστυνομία και στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.

    "Ο Σύλλογος Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης προτίθεται να πραγματοποιήσει ημερίδα στη Μεγαλόπολη με θέμα «Μέτρα Προστασίας του Πολίτη και της Περιουσίας του, καθώς και Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο». Η ημερίδα αυτή εντάσσεται στους στόχους του συλλόγου για ενημέρωση των μελών του, καθώς και το σύνολο της κοινωνίας που ζει , και έρχεται μετά από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών και ληστειών στην περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και την διαρκώς αυξανόμενη χρήση των ηλεκτρονικών μέσων για ψυχαγωγία , επικοινωνία και εμπορικές συναλλαγές από πολίτες κάθε ηλικίας.

     Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την διαθεσιμότητά σας και τις πιθανές ημερομηνίες που μπορείτε να επισκεφθείτε την πόλη μας το αμέσως επόμενο διάστημα  ώστε να ενημερώσετε τα μέλη μας και  τους πολίτες γενικότερα στα πλαίσια της εν λόγω ημερίδας.

     ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6976410100

             EMAIL   :  giannisgioumes@gmail.com 



    Με εκτίμηση,

    Ιωάννης Γκιουμές

    Πρόεδρος Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης «Ο Αρκάς»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χόρτασε ο κόσμος Ομιλίες και λόγια παχιά. Για κοιτάξτε να κάνετε κάποιο έργο να σας παραδεχτούμε. Αφήστε τις κουβέντες και ζητείστε να λειτουργήσει ξανά το Αστυνομικό Τμήμα της Καρίταινας, να στελεχωθεί με επιπλέον αστυφύλακες το Τμήμα της Μεγαλόπολης, να μπουν κάμερες στις εισόδους και εξόδους της πόλης και των χωριών, να υπάρξει άπλετος δημοτικός φωτισμός, να λειτουργήσει Δημοτική Αστυνομία που θα κάνει συνεχείς περιπολίες και στα χωριά και πολλά άλλα ακόμη. Τα λόγια δεν αρκούν πλέον, θέλουμε έργα.

      Διαγραφή
    2. Δεν φτανει που μς φορτώσατε τον Παπαδοπουλο και τον τσιριγώτη με υπογειες διαδικασίες εσείς μαζι με τον Γεωργακοπουλο μιλατε κι ολας.Εσεις κανατε τις πλατες τους λετε να μην το καταλάβαμε?Ποσο ηλιθους μας περνάτε? Οσο για την ανυπαρξία σας στα προβληματα του τοπου ποια "ανιδιοτελή έργα μου"και μπουρδες τσαπουνας?Οταν στην Μεγαλοπολη εκσασε το ΧΥΤΕΑ ειχατε εξαφανιστεί.Τοτε τις εκανες και κανατε?Τιποτα.Μουγκα.Και τωρα που πλησιαζουν εκλογες ετοιμάζεσαι να κατέβεις οπως διαδίδεις δεξια και αριστερα θυμηθηκες την Μεγαλοπολη και τα προβληματα της?Ανυπαρκτε πουλας και τρελα για τα ανιδιοτελή έργα σου.Αίσχος.

      Διαγραφή
    3. Καλά τα έγραψες, φίλε μου: ανύπαρκτος είναι ο κ. Γκιουμές, όπως ανύπαρκτος και άφωνος ήταν μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια και ο κ. Γεωργακόπουλος. Ο κόσμος τους κατάλαβε και θα τους δώσει την απάντηση που πρέπει. Άκου έργα! Τι να πούμε; Να γελάσουμε; Γέλιο πικρό θα είναι. Να κλάψουμε; Ε, όχι για αυτούς τους πολιτικάντηδες δεν αξίζει ούτε δάκρυ. Δεν έχουν όμως τσίπα καθόλου, αν και έχουν παιδιά. Για τα παιδιά σας, κύριοι, θα έπρεπε τουλάχιστον να είστε ειλικρινείς και όχι να το παίζετε "σπουδαίοι"! Ντροπή σας!

      Διαγραφή