Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Σοβαρό πρόβλημα ύδρευσης/ η μισή Μεγαλόπολη χωρίς νερό

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 Από το πρωί η μισή πόλη της Μεγαλόπολης είναι χωρίς νερό Αιτία σοβαρότατη βλάβη στην οδό Λυκόρτα , σήμερα τα χαρ...

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΗ Μεγαλόπολης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη με εκπροσώπους των εργαζομένων της Δ.Ε.Η. στη Μεγαλόπολη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 19-6-2018 στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έθεσαν στον Περιφερειάρχη για ακόμη μια φορά την πλήρη αντίθεση τους στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ , τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους προς κάθε κατεύθυνση. Παράλληλα εξέφρασαν έντονα την αγωνία τους για την επόμενη μέρα, θέτοντας καίρια αιτήματα προς το αρμόδιο Υπουργείο και τη Διοίκηση της ΔΕΗ, που αφορούν στην εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων τους, την καθημερινή λειτουργία του γραφείου εμπορίας της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, καθώς και την αναβάθμιση και συνέχιση της σχολής (ΣΤΕ Ελληνικού).

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην υπεύθυνη και σοβαρή αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος από την Περιφερειακή αρχή, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο ίδιος προσωπικά από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή.

Ο Περιφερειάρχης απάντησε θετικά στα αιτήματα των εργαζομένων και αποδέχτηκε την πρόταση τους άμεσα να συναντηθεί με τον αρμόδιο Υπουργό καθώς και τον Πρόεδρο της ΔΕΗ, έτσι ώστε να υπάρχουν δεσμεύσεις από την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση της ΔΕΗ για την απόλυτη θωράκιση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων του συνόλου των εργαζομένων.

Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την παύση λειτουργίας της σχολής της ΔΕΗ (ΣΤΕ) στο Ελληνικό Αρκαδίας, δήλωσε ο Περιφερειάρχης, τονίζοντας πως πρέπει οπωσδήποτε όχι μόνο να συνεχιστεί η λειτουργία της συγκεκριμένης σχολής αλλά να υπάρξει και σχεδιασμός αναβάθμισής της επισημαίνοντας πως η λειτουργία του γραφείου εμπορίας στη Μεγαλόπολη θα πρέπει να είναι καθημερινή.

Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης, ανέφερε τέλος ο Περιφερειάρχης, δικαιούνται έναν ρεαλιστικό αναπτυξιακό σχεδιασμό με νέες προοπτικές και νέες ευκαιρίες. Στη διεκδίκηση αυτή η Περιφερειακή Αρχή θα είναι στη πρώτη γραμμή.Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

2 σχόλια:

 1. Χαχχαχςχαχςχαχαχαχαχααχα ο Τατουλης κατα της πωλησης!! Καλο το αστειακι σας! Για να βολεψουν κανεναν ανιψιό τους στη ΝΕΑ ΔΕΗ θα πηγαν εκει οι συνδικαλες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όταν είχε το Αλ Τσαντίρι live ο Λαζόπουλος, είχε στην πρώτη θέση την Ανθούλα...Σε κάθε τι που έλεγε ο Λαζόπουλος, η Ανθούλα έριχνε σπαρταριστά γέλια!!!!
  Όποιος το θυμάται, θα καταλάβει!
  Αφιερωμένο αποκλειστικά για τον Πέτρο!
  Χα, χα, χα, χα, Χα, χα, χα, χα,Χα, χα, χα, χα, Χα, χα, χα, χα,Χα, χα, χα, χα, Χα, χα, χα, χα,Χα, χα, χα, χα, Χα, χα, χα, χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή