Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Παραιτήθηκε και η παράταξη Γεωργακόπουλου από το ΔΣ Μεγαλόπολης !!!

Μεγαλόπολη 24.04.2018

Προς κ. Γεώργιο Μαρκολιά,
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμου Μεγαλόπολης

Κε Πρόεδρε,

Ως επικεφαλής της παράταξης ‘’Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ στο Δ.Σ του Δήμου Μεγαλόπολης σας γνωρίζω τα εξής:

Σεβόμενοι τόσο το πολιτικό μας Ήθος, όσο και τον Λόγο με τον οποίο πορευθήκαμε κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και κατά την διάρκεια της συμμετοχή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενόψει του εγκλήματος που συντελείται σε βάρος του τόπου μας θα ήταν για μας αδιανόητο να μην υλοποιήσουμε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, και να μην υποβάλλουμε την παραίτησή μας από τα αξιώματα που κατέχουν τα μέλη της Παράταξής μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης.

Η Μεγαλόπολη επιλέχτηκε από σύσσωμο το πολιτικό σύστημα να γίνει η σύγχρονη Ιφιγένεια και να θυσιαστεί «σε υποτιθέμενες μνημονιακές δεσμεύσεις» αλλά και μικροπολιτικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης, που έτσι της ελαχιστοποιεί το πολιτικό της κόστος.

Πλέον κάθε ‘’θεσμική’’ αντιμετώπιση του εγκλήματος που συντελείται σε βάρος του τόπου μας ταυτίζεται με το ίδιο το έγκλημα.

Ελπίζουμε και είμαστε σίγουροι κε Πρόεδρε, ότι η φράση « τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω» δεν έχει καμία τύχη στη Μεγαλόπολη.

Κε Πρόεδρε,
Να είστε σίγουρος ότι οι επιβαρύνσεις που έχει δεχθεί ο τόπος μας για τον εξηλεκτρισμό και την ανάπτυξη της χώρας δεν θα κεφαλαιοποιηθούν τόσο εύκολα από τους εμπνευστές του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, για να κλείσουν τις τρύπες που εκείνοι άνοιξαν.

Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ .

Ύστερα από τα παραπάνω, κε Πρόεδρε σας υποβάλλω την παραίτηση των μελών της Παράταξής μας από τα αξιώματα που κατέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης εκφράζοντας τον αποτροπιασμό μας για το έγκλημα που συντελείται στο τόπο μας .

Με τιμή

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
‘’ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’

Ι.Ν.Γεωργακόπουλος

12 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΧΕΣ ΑΙΤΗΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.
    ΕΓΙΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς δεν κιότεψε στο τέλος ο Γεωργακόπουλος, γιατί δυστυχώς η παρουσία του στα Δημοτικά Συμβούλια ήταν για κλάματα. Σαν απών. Κρίμα που κάηκε κι αυτός νωρίς. Επαγγελλόταν ήθος, αλλαγή, συνέπεια, όραμα και είδαμε μια από τα ίδια: ανεπαρκής, ολίγος, ξύλινος λόγος και αερολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πιό τίμιος είναι και ο έχων τον καλύτερο λόγο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παρουσία και συμβολή τους στην πόλη είναι το απόλυτο ΜΗΔΕΝ . Οπότε τι ειχαμε, τι χάσαμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ; ΑΦΑΝΤΟΙ! ΚΙΟΤΗΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ) ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ. ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙ, ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΚΟΠΗ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ; ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ - ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ανεγκέφαλους , αδιαφορους και αμόρφωτους ψηφοφόρους δυστυχώς παρόμιοι θα εκλεγούν πάλι.

      Διαγραφή
    2. για να δουμε απο τη παραταξη του ποιοι θα μεινουν; και μη μας πει κανεις, γιατι κατι αλλο ακουγεται στη πολη για κατι συμφωνιες κατω απο το τραπεζι

      Διαγραφή
  6. Η Μεγαλόπολη και η γύρω περιοχή, τέλος! 151 βουλευτές, και ο ανεκδιήγητος Παπαηλιού - Παπάρας, ψήφισαν ΝΑΙ στην πώληση της ΔΕΗ, τώρα να δείτε τι έχει να γίνει που κάποιοι θα χάσουν τις δουλειές τους, μαγαζιά θα κλείσουν, κόσμος θα φύγει από την περιοχή. Ο Δήμαρχος να πάει να κόψει τις φλέβες του αν έχει λίγο φιλότιμο αλλά δεν έχει. Περιμένουμε να παραδώσει τα κλειδιά του Δήμου όπως είχε πει. Άντε, κύριε Δήμαρχε! Θα σε περιμένει ο κόσμος πολύ να το κάνεις αυτό; Θα κιοτέξεις όμως, γιατί δεν ξέρεις να φέρεσαι σαν Άντρας. Λυπηρό αλλά αληθινό. Και μαζί με τον μαρασμό της Μεγαλόπολης, θα έρθει και το τέλος των οικισμών του Δήμου. Εκεί πάνε ελεεινά ανθρωπάκια που ασκείτε εξουσία, τοπική ή περιφερειακή. Πού είναι ο λαλίστατος Γιαννακούρας; Μήπως πήγε να φυτέψει πατάτες και αγγούρια με το κοστουμάκι του; Ο Τατούλης στο Πεκίνο έκανε τον Κινέζο! Και κείνη η κόρη του, υποψήφια πολιτευτής, γιατί δεν ακούγεται; Ήπιε το αμίλητο νερό; Ο κόσμος από σήμερα, κύριοι, θ' αρχίσει όχι μόνον να σας αποδομεί, αλλά επειδή δεν σας σέβεται πλέον, θα σας φτύνει κατάμουτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ ΔΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ,ΑΣ ΕΡΘΟΕΙ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ , Η ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΑΡΧΕ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειπε οτι θα παραδωσει τα κλειδια; το ειπε αλλα το ακουσε η αντιπολιτευση και τσιμπησαν γιαυτους υπαρχρει καιρος αφου τελειωσουν με κατι δουλιτσες σε συγγενικα τουσ προσωπα ,αλλιως δεν υπαρχει καποιος αλλοσ λογοσ το μισθο τους το παιρνουν και απο τη δεη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή