Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΜΟΛΑΟΙ - ΠΕΛΑΣΓΟΣ σημειώσατε 2... Μπράβο και πάλι μπράβο !!

Σε ένα απίστευτα όμορφο καθαρό και φιλόξενο κλειστό γυμναστήριο όπως αυτό των Μολάων 
τα πιτσιρίκια του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» έφεραν μια ακόμη επιτυχία στην ομάδα,
 που φέτος αποτελεί σημείο θαυμασμού για τα κατορθώματά της .

Η παρέα του Καντέλη νικώντας και στον ημιτελικό εκτός έδρας στους Μολάους την τοπική ομάδα απέδειξε (για δεύτερη συνεχή φορά μετά την Σπάρτη) ότι δίκαια βρίσκεται στον τελικό.
Η προσπάθεια αυτών των παιδιών αποκτά ιδιαίτερη αξία μιας και τα περισσότερα αφήνουν τις διακοπές τους, ερχόμενοι από τις κατασκηνώσεις τους για να φτάσουν στον σκοπό τους. 
 Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε έναν φοβερό Καντέλη να οδηγεί σαν σωστός αρχηγός την ομάδα του προς την νίκη, αφού έβαλε τις βάσεις παίρνοντας διαφορά έξι πόντων (8-14) από το πρώτο οκτάλεπτο. Την συνέχεια ανέλαβαν Κυριακόπουλος Κ. ,Παπαδόπουλος και τα υπόλοιπα παιδιά που πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση αύξησαν το δείκτη του σκορ τελειώνοντας το ημίχρονο στους δέκα πόντους (15-25 ). 
Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς όλα τα παιδιά πάλεψαν για το καλύτερο καταφέρνοντας τελικά να πάρουν την νίκη και την πρόκριση για τον τελικό, εκεί που θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του άλλου ημιτελικού μεταξύ του Ακάδημου και της Καλαμάτα 80.

Από τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» όλοι οι αθλητές μικρότεροι η μεγαλύτεροι, άλλος περισσότερο 
άλλος λιγότερο, έδωσαν έναν ωραίο αγώνα και τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν 
το χειροκρότημα των θεατών οδηγώντας την ομάδα τους στον τελικό 
και πραγματικά αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 8-14/7-11/3-7/9-6

Με τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» αγωνίστηκαν :Μανιάτης/Κουκουλάς Ι./Γεωργόπουλος/Κυριακόπουλος Κ./Κυριακόπουλος Χ./Παπαδόπουλος /Λιλης /Δούκουρη /Κουκουλάς Β./Καντέλης. 
 Προπονητές :Μανιάτη Γ./Στασινού Χ.

1 σχόλιο:

  1. Ένα μεγαλο μπραβο και σε αυτά τα παιδια .Αλλα δυστυχως κατι δεν παει καλα Είναι παραπανω από φανερη η αντιπαθεια που δειχνει να τρεφει η δημοτικη ¨εξουσια¨ για την συγκεκριμενη ομαδα. Δεν μπορει να εξηγηθει αλλιως πως για καποια αθλητικα γεγονοτα οι δημοτικοι συμβουλοι ιδρωνουν και κοπτονται (αραγε γιατι??),βραβευουν ,χαιρονται ,τραπεζωνουν ,φωτογραφιζονται,χρηματοδοτουν ,ενώ απεναντι σε μια χουφτα παιδιων της πολης βγαζουν μια τεραστια αδιαφορια .Μια ομαδα που φαινεται να εχει καταφερει οσα καποιοι αλλοι προσπαθουν χρονια ολοκληρα και δεν το πετυχαινουν .Μια ομαδα που εχει βγει από τα συνορα της πολης και την εκπροσωπει μαλλον με την δεουσα αξιοπρεπεια. Η ¨εξουσια ¨του τοπου δειχνει μην ΄χωνευει΄ αυτή την επιτυχια ειτε γιατι αντιπαθει τους παραγοντες της ειτε γιατι αυτοι δεν ξερουν την τεχνη του γλειψιματος. Το γυναικειο τμημα αυτης της ομαδας σε λιγες ημερες ανακοινωσε ότι θα συμετασχει σε αγωνες μπαραζ για την ανοδο στην Α2 κατηγορια που αν το καταφερει θα αποτελει μια από τις μεγαλυτερες επυτυχιες ομαδικου αθληματος της πόλης . Σιγουρα δεν περιμενουμε από ατομα ( γνωστοι στο χωρο ) που στερουνται της απαραιτητης μορφωσης, παιδειας και νοοτροπιας να φερονται διαφορετικα. Δαρας,τζιουβελης μαρκολιας και καποιοι αλλοι δεν δειχνουν ικανοι να ανταποκριθουν στις ευθυνες που τους παρεδωσε η τοπικη κοινωνια .Θα περιμεναμε όμως από το δημαρχο που είναι μορφωμενος, διαθετει παιδεια είναι δασκαλος ,να σταθει τιμια απεναντι σε όλα τα παιδια ,που προσπαθουν μεσα απο τον αθλητισμο, τον πολιτισμο ,τις σπουδες να βγαλουν την πολη από την στασιμοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή