Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

ΔΕΗ ΑΕ: εμπρός για Προοδευτική απανθρακοποίηση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Ουάσιγκτον ,  9 - 10  Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε διάσκεψη κορυφής, όπου συμμετείχαν οι μεγαλύτερες ενώσεις ηλεκτρικής  ενέργειας το...

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Κυριακή 25 Ιουνίου, μεγάλη μουσική εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης

Εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης

Μεγάλη μουσική εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης 
την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 ώρα 9:00 μ.μ
σε μία βραδιά μουσικής και πολιτισμού. 
Tο Mουσικό Σχολείο Ιλίου με την συμμετοχή της Oρχήστρας Δωματίου, τιμά το έργο του Μάνου Χατζιδάκι σε έναν από τους ιστορικότερους χώρους της Ελλάδας, στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης.

Η μουσική εκδήλωση «Ο ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» που γίνεται με την συνεργασία του Δήμου Μεγαλόπολης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Πολιτισμού έχει σκοπό μουσικοί και μαθητές (περίπου 100 άτομα) από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου Αττικής να γνωρίσουν το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης και να προσφέρουν μια καλλιτεχνική βραδιά βασισμένη στο αξεπέραστο έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. 
 Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος σύνδεσης και αξιοποίησης των χώρων πολιτισμού της Πελοποννήσου.

Επειδή η έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού είναι για περιορισμένη προσέλευση θεατών, θα δίδονται εισιτήρια (δωρεάν) προτεραιότητας για κάθε ενδιαφερόμενο δημότη από τον χώρο του Δημαρχείου σε εργάσιμες ώρες, την Πέμπτη στις 22 Ιουνίου και την Παρασκευή 23 Ιουνίου. Κάθε δημότης θα μπορεί να προμηθεύεται από 1-4 εισιτήρια εισόδου.


Εκ του Δήμου

1 σχόλιο:

  1. Το Αρχαίο Θέατρο είναι ένας ασθενής που περιμένει γιατριά...Δυστυχώς, κάποια παλιο-θέατρα δεν εννοούν να το καταλάβουν, και παριστάνουν ότι ο ασθενής είναι καλά! Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή