Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Κοινό δελτίο τύπου (ΔΟΞΑ - ΠΟΛΥΒΙΟΣ - ΛΥΚΑΙΑ)

Τα σωματεία ΑΟΜ ΔΟΞΑ , ΓΣΜ Τα Λύκαια και ΑΕΜ Ο Πολύβιος προχωρήσαμε σε κοινό δελτίο τύπου με σκοπό να ξεδιαλύνουμε ορισμένα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με αφορμή κάποια δημοσιεύματα.

Πρώτα από όλα θα θέλαμε να ξεδιαλύνουμε ότι εμείς είμαστε από τα αθλητικά σωματεία τα οποία επιχορηγήθηκαν το 2016.

Μετά από έλεγχο της υπηρεσίας του επιτρόπου ελέγχθηκαν όλα τα έγραφα μας και εγκρίθηκε η πληρωμή των ενταλμάτων .

Άρα ψευδώς αναφέρεται ότι ‘’ο Δήμος συνεχίζει να δίνει χρήματα σε κάποια σωματεία χωρίς αυτά να διαθέτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις’’(και χωρίς βεβαίως να ονοματίζονται ποια είναι αυτά τα σωματεία) ή ότι ‘’επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά το ίδιο ακριβώς πρόβλημα(πως επαναλαμβάνεται αφού εγκριθήκαν τα χρήματα από τον επίτροπο το 2016;).

Όταν εμείς ενοχληθήκαμε από τοπικά ΜΜΕ αμέσως ενημερώσαμε ότι έχουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις .

Όμως θεωρούμε λογικό πριν δημοσιεύονται άρθρα τα οποία αφήνουν υπαινιγμούς για τα σωματεία μας θα ήταν τουλάχιστον φρόνιμο να μας ενοχλούν ,να τους ενημερώνουμε και να διασταυρώνουν και από τα ίδια τα σωματεία τι ακριβώς συμβαίνει.

Πιστεύουμε ότι στο μέλλον κάποιοι θα μπορέσουν να διασταυρώνουν και από εμάς τι συμβαίνει για ζητήματα που μας αφορούν.

Ευχόμαστε σε όλους

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Σ.ΠΕΠ.το Αθλητικό Σωματείο ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ απεβλήθη από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών Η΄ Ομίλου, αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, επειδή κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος όπου συμμετείχε, υπέπεσε, σε δύο περιπτώσεις, στο ίδιο πειθαρχικό παράπτωμα, ήτοι πλαστογραφία δελτίου αθλητή, κατά παράβαση του Κεφαλαίου Β΄, άρθρου 9, παράγραφος 1 του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.ΠΕ. σε συνδυασμό με το Κεφάλαιο Ε, άρθρο 23, παράγραφος 1 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Π.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή