Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Θανάσης Χριστογιαννόπουλος: η συνέντευξή του στο Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ.Χριστογιαννόπουλος Θανάσης φιλοξενήθηκε το πρωί της Μ.Δευτέρας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, όπου και μίλησε για την υποψηφιότητα του. 

“Η Μεγαλόπολη βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Χάθηκαν και τα πέντε τελευταία χρόνια χωρίς να υπάρξει καμία προεργασία για την μεταλιγνιτική εποχή”.
Οι ευθύνες τεράστιες για αυτούς που επί 25 χρόνια κρατούν τα ηνία της αυτοδιοίκησης στον Δήμο Μεγαλόπολης.

“Στον συνδυασμό μας ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ θεωρούμε θετικό, το γεγονός πως έχουμε ενεργοποιήσει ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας και ανθρώπους που υπεύθυνα θα κάνουν το αυτονόητο, να δουλέψουν δηλαδή για τον τόπο μας. Έχουμε όραμα και για να μπορέσουμε να δώσουμε εφαρμόσιμες λύσεις”.


10 σχόλια:

  1. Κύριε Χριστογιαννόπουλε τι εννοείτε όταν λετε καλά βιογραφικά .... Υπάρχουν και κακοί στο συνδυασμό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Που διαφωνεις ομως δεν μας λες εσυ πεφωτισμένε κατα τα αλλα μεγαλοπολιτη.Που διαφωνεις με οτι ειπε?Μηπως οτι ο δημοσιογραφος ηταν στημένος και ρωτησε πραγματα που δεν ρωτησε τους αλλους το ειδες?

      Διαγραφή
    2. Σιγα μην ηταν στημενος..Ο δασκαλος δεν ηξερε να απαντησει....το κανει σαν τον τσιπρα..θα σχισω τα μνημονια και τελικα τα ψηφισε,ο δασκαλος θα παω κοντρα σε ποιον βρεθει μπροστα μου...βαλε τους επιστημονες να το λυσουν.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25 Απριλίου 2019 - 1:20 π.μ.
      Που δεν ηξερε ομως να απαντησει δεν μας λες πεφωτισμενε Μεγαλοπολιτη πες μας.Περιμενουμε οχι μονο αερολογιες.Ειπε αυτο και ηταν λαθος.Δεν απαντησε αυτο.Σε ξαναρωτησα αλλα μονο κακαριζεις δεν λες τιποτα για την ταμπακιερα.
      Οσο για τον στημενο δημοσιογραφο πηγε να βγαλει λαδι τον Σπυρο λεγοντας ψεματα οπως οτι η παλαιοχουνη ειναι διπλα απο την Τριπολη κι οχι διπλα απο την Μεγαλοπολη.
      Και επειδη μιλαω παντα με στοιχεια οχι οπως εσυ που μονο κακαριζεις η Τριπολη - Παλαιοχουνη ειναι 19 χιλιομετρα και η Μεγαλοπολη- Παλαιοχουνη ειναι 6 χιλιομετρα.Βρες τον ψευτη τωρα αερολογε.

      Διαγραφή
  3. Μεγάλο χάλι, λυπάμαι πολύ! Διονύσης Παπαδόπουλος νούμερο 2, δυστυχώς, Μεγαλοπολίτες! Είμαστε καταδικασμένοι, δνε υπάρχει σωτηρία για την περιοχή μας. Προσέξτε πολύ ποιους θα ψηφίσετε!Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ρε παλικαρι μια χαρα τα ειπε.Για πες μας που διαφωνείς?Μια παρημοία λεει οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

      Διαγραφή
  4. Αυτός ο τύπος που παριστάνει τον δημοσιογράφο απο το χωριό Τρίπολη ειναι τόσο χαζος που δεν ξερει οτι η Παλαιοχουνη ειναι διπλα απο την Μεγαλοπολη κι οχι δίπλα απο την Τρίπολη ή τα εχει πάρει σε γουρνοπουλες και χοντ ντοκ απο κάποιους για να λεει τοσο χοντρα ψέματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον κ. Χριστογιαννόπουλο για την ψύχραιμη στάση του απέναντι σε έναν προκλητικό και άσχετο δημοσιογράφο ο οποίος:
    Διέκοπτε τον συνομιλητή του και δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει την σκέψη του.
    Εμφανιζόταν ξερόλας και είρωνας αναπτύσσοντας ταυτόχρονα δικές του σκέψεις και προτάσεις θαρρείς και κάποιος του το ζήτησε.
    Αμφισβήτησε την επίδραση στο περιβάλλον του Δήμου Μεγαλόπολης από ενδεχόμενη ρυπογόνο δραστηριότητα του εργοστασίου απορριμάτων υποστηρίζοντας ότι η Παλιόχουνη είναι πλησιέστερα προς την Τρίπολη παρά στη Μεγαλόπολη.(τόσο άσχετος).
    Το να ήταν στημένος και μεροληπτικός προκύπτει ξεκάθαρα αν συγκρίνουμε την συμπεριφορά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου με την αντίστοιχη αβανταδόρικη συμπεριφορά του συναδέλφου του που έκανε την συνέντευξη με τον κ. Τσιριγώτη του οποίου το λιβάνισμα πήγε σύννεφο και μάλιστα προεξόφλησε την επικράτηση του
    Το νου σας λοιπόν... Φύλακες γρηγορείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι σαν να ακούω την παρεμβατική πριν 15 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή