Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στη Μεγαλόπολη οι τελικοί μπάσκετ σχολικού πρωταθλήματος Αρκαδίας

Την Τετάρτη 08-02-2017 στο κλειστό γυμναστήριο
του ΔΑΚ Μεγαλόπολης
από τις 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. θα διεξαχθούν
οι τελικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης μεταξύ
 των μαθητικών ομάδων
κοριτσιών
 3ο ΓΕΛ Τρίπολης – ΓΕΛ Μεγαλόπολης
και
των μαθητικών ομάδων αγοριών ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης -2ο ΓΕΛ Τρίπολης
στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων 2016-2017.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού
Δάρρας Αθανάσιος

4 σχόλια:

  1. Εκεινο τον πινακα θα ασχοληθεις να τον φτιαξεις η θαχουμε για κανα χρονο την ιουλια να γυριζει τα χαρτακια?? Λιγη ντροπη δεν εχεις πανω σου ? ο τιτλος και οι ανακοινωσεις σε μαρανανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ; ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΗ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΚΕΡΑΙΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
    ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    Γραφεία : ΑΝΤ. ΠΕΠΑΝΟΣ Κλειστό Κολυμβητήριο Πατρών-Κλάους 91-93 Τ.Κ. 26335 ΠΑΤΡΑ Τηλ. 2610 270099 Fax 2610 271245
    e-mail: espep2010@gmail.com site: www.espep.com
    ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 31 ΠΑΤΡΑ 31/01/2017
    Προς
    Τα Αθλητικά Σωματεία Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ, Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ, ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε.
    Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Σ.ΠΕΠ.το Αθλητικό Σωματείο ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ απεβλήθη από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών Η΄ Ομίλου, αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, επειδή κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος όπου συμμετείχε, υπέπεσε, σε δύο περιπτώσεις, στο ίδιο πειθαρχικό παράπτωμα, ήτοι πλαστογραφία δελτίου αθλητή, κατά παράβαση του Κεφαλαίου Β΄, άρθρου 9, παράγραφος 1 του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.ΠΕ. σε συνδυασμό με το Κεφάλαιο Ε, άρθρο 23, παράγραφος 1 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Π.Ε.
    Ως εκ τούτου το Αθλητικό Σωματείο Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ αποκλείεται από τους υπόλοιπους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, ήτοι 10η, 11η, 12η, 13η & 14η, αγωνιστική, στους οποίους μηδενίζεται.
    Για την Επιτροπή Πρωταθλημάτων

    Ο. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΒΕΝΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    Ενας από τους ανεξελεκτους συλλογους που ο δημος Μεγαλοπολης επιχορηγει. Αραγε τα χρηματα πανε για την δικαστικη υποστηριξη του κολλητου του δημαρχου και του τ…….η , η για τις αναγκες του συλλογου? Και τελικα ποσες αναγκες μπορει να εχει ενας συλλογος όταν εχει να δωσει σε ολη τη χρονια ΜΟΝΟ πεντε(5) παιχνιδια στις μικρες και αλλα επτα(7) στις μεγαλες αθλητριες?Και βεβαια ποιος θα λογοδοτησει για τα τερτιπια του αιωνιου προεδρου που κατ επαναληψη πλαστογραφει (όπως αναφερεται ξεκαθαρα στην αποφαση) δελτια αθλητριων στερωντας παραλληλα το δικαιωμα στην υπολοιπη ομαδα να αγωνιζεται?Πριν εναμιση χρονο ειχε γινει αναλογο περιστατικο πλαστογραφιας και δημοσια διαμαχη με τον Αρκαδικο(ψαξτε στο σαιτ του καφενειου μεγαλοπολης) που τελικα καπως αορατα κουκουλωθηκε. Τι θα κανει τωρα ο δημαρχος και ο εντεταλμενος? Αλλα τι μπορει να κανει ο πρωτος που τον ειχε υποψηφιο και ο δευτερος που φερεται να εχει καρπωθει αναλογης παρατυπιας (αποκτηση καρτας προπονητη) όπως βοα η πιατσα του βολει? Και βεβαια τι θεση παιρνουν σε όλα αυτά οι αλλοι συμβουλοι του συλλογου (αυτοι που αναδειχτηκαν από τις εκλογες στο δυραχι????),οι προπονητες ,οι αθλητριες και τελικα οι γονεις?Ολοι σφυριζουν αδιαφορα παριστανοντας ότι δεν γνωριζουν τιποτα και περιμενοντας να κουκουλωθει και αυτό το επεισοδιο. Ο δημαρχος να φροντισει για μεγαλυτερη επιχορηγηση γιατι τα εξοδα του αιωνιου προεδρου αυξανονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή