Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

6.000.000 ευρώ διεκδικεί η Μεγαλόπολη για τις πλημμύρες της 25ης Ιουνίου

Κυρία Δημητρακοπούλου,

Ο κ. Κ. Βλάσης δείχνει τελευταία έντονη δραστηριοποίηση, όσον αφορά σε θέματα που αφορούν τον τόπο μας, κάτι που δεν είχε δείξει στο παρελθόν...
Η τελευταία παρέμβασή του αφορά στις πλημμύρες που έπληξαν τη Μεγαλόπολη και θέτει σχετική ερώτηση στους αρμόδιους κ.κ. Υπουργούς, για τις ενέργειες τις οποίες προτίθενται να κάνουν προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί από το πρωτοφανές - κακά τα ψέμματα - καιρικό φαινόμενο.
Επικαλούμενος λοιπόν εκτιμήσεις του Δήμου Μεγαλόπολης, η οποία κοστολογεί το ύψος των απαραίτητων έργων-δράσεων στα 6.000.000€, ρωτά τους αρμόδιους Υπουργούς τι πρόκειται να κάνουν.
Οι απαντήσεις, εάν δοθούν από τους ερωτηθέντες, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες...


Υ.Γ.:
Οι εκτιμήσεις του Δήμου είναι λίγο "φουσκωμένες", καθώς ακολουθούν την ... πεπατημένη του τύπου "κάνε τα όσο πιό τραγικά γίνεται, για να πάρεις μερικά ψίχουλα". Το κακό είναι ότι αυτή η τακτική σήμερα, που δεν υπάρχει φράγκο, είναι παρωχημένη και "δεν πουλάει". Όπως κι αν έχει όμως, σύσσωμοι οι μεγαλοπολίτες διεκδικούμε, δια της Δημοτικής Αρχής, 6.000.000€, και ευελπιστούμε να τα πάρουμε!

ΕΡΩΤΗΣΗ     ΚΩΣΤΑ   ΒΛΑΣΗ   για  Μεγαλόπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου