Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Μεγαλόπολη Τετάρτη 23 Μαΐου : ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 ώρα 7 - 9 το απόγευμα στο Πνευματικό...

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Συλλήψεις για κλοπές σε Αρκαδία και Μεσσηνία


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, χθες (21.4.2016) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής, σε βάρος αλλοδαπού, που είχε γίνει την 20.4.2016 το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 32 και 42 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα (1) άτομο.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε εργοτάξιο, που είχε γίνει την 12.3.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες (21.4.2016) το μεσημέρι, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, μία (1) 56χρονη ημεδαπή, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με ένα (1) ακόμη άτομο, το οποίο αναζητείται, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου