Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν ξύπνησε ο Μπάρμπι junior, άκουσε τον Μάκαρο να μιλάει για τη «λάθος» στρατηγική

Εντάξει τον Μάκη τον ξέρουμε. Τα λέει τσεκουράτα. Τσεκουράτα τα είχε πει στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ, όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως νέος Πρόεδρος της ΝΔ, μίλησε για το Κοινωνικό Μεταρρυθμιστικό Κέντρο διορθώνοντας ιδεολογική προσέγγιση της ΝΔ. 

Τότε ο Μάκης Βορίδης είχε βγάλει πάλι τη σπάθα της ακροδεξιάς και είχε μιλήσει για τις μάχες που πρέπει να δώσει ενάντια στην αριστερά.. και να την αφανίσει.

Χτες βράδυ, επανήλθε στα κανάλια και έδωσε πάλι το στίγμα του ως πρεσβευτής του σκότους, που προσπαθεί να θέσει τα ιδεολογικά διλήμματα ως εργαλείο για την επίλυση των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων της χώρας.... Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Η ιστορία που ενδιαφέρει είναι πως ο γραφικός Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ.. και Στρατηγικού Προσανατολισμού ή κάπως έτσι, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ορμώμενος από τα λεγόμενα του φίλου του (και εσχάτως ιδεολογικού μέντορα) Μάκη Βορίδη, εμφανίστηκε και αυτός στα κανάλια, και άσκησε δριμεία κριτική για την στρατηγική της ΝΔ... από τον Ιούλιο και μετά!.... 

Ο Μιλτιάδης άσκησε κριτική στον εαυτό του!!! Γιατί αυτός είναι επικεφαλής στην πολιτική θέση που είχε δεχθεί απλόχερα από τον Αντώνη Σαμαρά... Μία θέση που είχε αρνηθεί ο Νίκος Δένδιας, ως ένδειξη απέχθειας, στην ακροδεξιά πολιτική στροφή της τότε ΝΔ.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, γνωστός για την ανικανότητά του να παρευρίσκεται στις πρωινές συνεδριάσεις, λόγω της βραδινής life style ζωής του, σημάδεψε την προεκλογική του περίοδο, χωρίς καμία σημείωση, χωρίς κανένα πολιτικό κείμενο, χωρίς καμία συμμετοχή. Οι συνεργάτες της Συγγρού αναφέρουν πως αντιθέτως από την ημέρα που κατέλαβε τα γραφεία του Πολιτικού Σχεδιασμού, χρησιμοποιεί το προσωπικό της ΝΔ για την προσωπική του προβολή.

Ο χαριτωμένος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, εμφανίστηκε χτες ως πολιτική γλάστρα να κατηγορήσει τη ΝΔ και προσωπικά τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για την συναινετική (και όχι διχαστική) στρατηγική του κόμματος, όταν ο ίδιος δεν είχε εκφέρει καμία αντίθετη άποψη, ούτε φυσικά είχε προσφέρει με κάποιο πολιτικό έγγραφο, όχι μόνο προεκλογικά αλλά από την ημέρα ανάληψης της συγκεκριμένης θέσης στα γραφεία της Συγγρού.

Αλλά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δικαιολογείται, γιατί όπως λένε οι συνεργάτες στη ΝΔ, απουσιάζει... κοιμάται... και όταν είναι ξύπνιος ενημερώνεται (μόνο) από τον Μάκη Βορίδη. Κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου