Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Απάντηση Δήμου Μεγαλόπολης για την σύμβαση προμήθειας υλικών συντήρησης και επισκευής κτιρίων


κ. Διαχειριστά του blog,

Συνήθως ως Δημοτική Αρχή δεν απαντάμε σε ανώνυμους σχολιασμούς για οποιοδήποτε ζήτημα, όμως επειδή ο συγκεκριμένος σχολιασμός σχετικά με την προμήθεια στόκου αλλά και άλλων υλικών μπορεί να παραπλανήσει όποιον δεν προστρέξει στα έγγραφα, είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε για την αποκατάσταση των πραγμάτων.

Φυσικά και ουδέποτε ανατέθηκε προμήθεια για 600 kg στόκου, όπως  μπορεί να καταλάβει ο καθένας που απλώς ξέρει να διαβάζει ελληνικά. Η αγορά αφορά σε  30kg x6,5=195 ευρώ.

Γενικότερα όλα τα υλικά που αγοράστηκαν για  το Γραφείο Κίνησης είναι για εργασίες μηνών (στο ΙΕΚ, στο Κλειστό Στάδιο, στον εξωτερικό χώρο του Πνευματικού Κέντρου και αλλού).

κ. Διαχειριστά,

Ως Δημοτική Αρχή είμαστε υποχρεωμένοι να πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο λάθος του ανώνυμου αποστολέα του κειμένου οφείλεται σε παρανάγνωση και βιασύνη. Όσο για κάποια σχόλια που ακολούθησαν αμέσως μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση από ανώνυμους που βιάστηκαν να μιλήσουν με ευκολία για σπατάλη ή κακοδιαχείριση ή ανικανότητα, εμπιστευόμενοι στα λεγόμενα του οποιουδήποτε χωρίς να ελέγξουν το ίδιο το έγγραφο της σύμβασης,  εμείς δεν θα πούμε τίποτα. Ας κάνουν μόνοι την αυτοκριτική τους.


   Από τον Δήμο

(Δείτε  ΕΔΩ  την σχετική  αναφορά  πολίτη  της  Μεγαλόπολης)

1 σχόλιο:

  1. Από την απάντηση του Δήμου δημιουργούνται περισσότερες απορίες, από αυτές που τυχόν ήθελαν να λύσουν οι συντάκτες της...Τελικά, τα υλικά που αναφέρονται στη σύμβαση (έστω και με αυτές τις ποσότητες) έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί για εργασίες "μηνών" ή πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από την ημερομηνία της σύμβασης, κι έως το τέλος του έτους, όπως αναγράφεται σε αυτήν; Εάν συμβαίνει το πρώτο, τότε τι θα παραληφθεί από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής; Αέρας; Εάν συμβαίνει το δεύτερο, δε φαντάζει λίγο δύσκολο να γίνουν οι ενδεικτικές εργασίες εντός του υπολλειπόμενου έτους, με τις δεδομένες καιρικές συνθήκες; Μπερδευτήκαμε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή